SPORT,PA LJUBAV?

....izvini... bilo je jache od mene.... ne bih rekla da je gej..... :)
....svako svoju muku muchi....
....ja se na kalenicu izgubim dok si rekao keks. spremam rucak jednom u nikad. radim po 12 sati i nisam neki frik shto se tiche prashine. to samo zato shto je ne dizzem po kuci kad ne znam shta cu da obuchem.
....:lol: :lol:....
....treba znati o sebi brinuti.... ja sam negde usput to zaboravila. evo skrecem u desetu temu. izvini....
o nekoj drugoj prilici, ok?

Eto vidis... Prava si Balkanusha ja bih rekao... Ja bih rekao da je takav lik potpuno nezavisan od okoline ;) Znaci, ne treba mu mama, tata...

Sa takvom tvojom logikom, maslachak iz tatine i mamine odmah uskachu u brak DECA.

AnaBg:):
Sta kada je decku vazniji sport od devojke???
Ništa! Uživaš!!! Odnosno, preokreneš stvar u svoju korist. Prosečna fudbalska utakmica traje....negde oko par sati, sa sve reklama, zar ne?! To je više nego dovoljno vremena da odeš na manikir, friziranje....pročitaš pola neke super knjige....upišeš časove španskog...popiješ kafu sa drugaricom...ili se kresneš sa zgodnim komšijom (ako si srećnica pa ga imaš).....Prava nevolja je kad naletiš na tipa koji ne voli sport tj. sport mu je da ide za tobom kao štene!!! Pfuj! Ovako, ti si srećnica, samo to još nisi ukapirala!

ludopileglodjekosku:
Ništa! Uživaš!!! Odnosno, preokreneš stvar u svoju korist. Prosečna fudbalska utakmica traje....negde oko par sati, sa sve reklama, zar ne?! To je više nego dovoljno vremena da odeš na manikir, friziranje....pročitaš pola neke super knjige....upišeš časove španskog...popiješ kafu sa drugaricom...ili se kresneš sa zgodnim komšijom (ako si srećnica pa ga imaš).....Prava nevolja je kad naletiš na tipa koji ne voli sport tj. sport mu je da ide za tobom kao štene!!! Pfuj! Ovako, ti si srećnica, samo to još nisi ukapirala!

Pa ne traje utakmica 6 sati :lol:

Car Zg:
Pa ne traje utakmica 6 sati :lol:
Na žalost, ne traje. A i nisam mislila da devojka sve ovo odradi za par sati. Nego da smisli sama šta da radi dok on zuri u tv. Ma uvek me iznervira ovakav ženski stav. Valjda je poenta veze da svako ima SVOJ život, SVOJA interesovanja, hobije....prijatelje..SVOJE slobodno vreme?! A ne ovo..."on gleda utakmicu a ne mene, šta ću sada ja"....Tako je to kad ti je životni cilj da nađeš momka. Šta bi ova mukica uradila kad bi je ovaj njen sportista ostavio?!! :|

Back