Sporazum Beograd-Pristina...zbirna tema

On je uveren da sve može da sakrije,

a na kraju sve sam kaže.

Samo ga treba slušati.

- - - - - - - - - -

Mi smo već lideri, samo nam niko nije javio. :zcepanje:

Како није,
још од времена манекена смо индустријска велесила и лидер регијона са највећим бројем западних стратешких инвестиција мерених милијардама долара?

Каже лепо изгубили смо рат и повукли се.
Ок, РЕАЛНО.
А тко је ондак ОН и тко му даје право да преговара у име неког у страној држави и доноси одлуке у његово име??
TO I HOĆU DA KAŽEM JER ON NIJE PRUŽAO ŠIPTARIMA OTPOR 13god NEGO MI SRBI NA KOSMETU I TO POD OKUPACIJOM.AKO JE PORAŽEN U RATU ŠTO ONDA DAJE ONO ŠTO JEDINO IMAMO NA SEVERU KOSOVA.PRETE NAM DA ĆE NAS SILOM ISTERATI PA NEKA NAS ISTERAJU JEDNOM NEKA VIDI CEO SVET KO JE OVDE NA KOSOVU ŽRTVA.KAD SU MOGLI TOLIKI ŠIPTARI DA NAPUSTE DA BI ISPALI ŽRTVE ONDA NEKA PUSTI NAS SRBE NA KOSOVU DA BIRAMO SAMI SVOJU SUDBINU.SEVER KOSOVA JE BIO JEDINA PREPREKA DA SE ZAOKRUŽI ŠIPTARSKA DRŽAVA I SAD IM JE VLAST U SRBIJI TO DOZVOLILA.

Ovaj Vučić je teška dijabola. Obećao mu neki tamo Merkelin investicije i on očekuje da će obećanje ispuniti. Ne verujem šta slušam.

Не колега,
овја тзв. народ што слепо ево већ 13 година верује у обећања је дијаболичан, господине је своје животно питање решијо.....

TO I HOĆU DA KAŽEM JER ON NIJE PRUŽAO ŠIPTARIMA OTPOR 13god NEGO MI SRBI NA KOSMETU I TO POD OKUPACIJOM.AKO JE PORAŽEN U RATU ŠTO ONDA DAJE ONO ŠTO JEDINO IMAMO NA SEVERU KOSOVA.PRETE NAM DA ĆE NAS SILOM ISTERATI PA NEKA NAS ISTERAJU JEDNOM NEKA VIDI CEO SVET KO JE OVDE NA KOSOVU ŽRTVA.KAD SU MOGLI TOLIKI ŠIPTARI DA NAPUSTE DA BI ISPALI ŽRTVE ONDA NEKA PUSTI NAS SRBE NA KOSOVU DA BIRAMO SAMI SVOJU SUDBINU.SEVER KOSOVA JE BIO JEDINA PREPREKA DA SE ZAOKRUŽI ŠIPTARSKA DRŽAVA I SAD IM JE VLAST U SRBIJI TO DOZVOLILA.

Читајте гласаћи обећане,
тргујете туђим животима за ОБЕЋАЊЕ да ће вашим гузичинама бити боље, читајте....

Kako bre Nesko,kad Vucko tvrdi da je ovo nasa pobeda da smo sacuvali Kosovo,da cemo svi ziveti prosperitetno,da ce uskoro kad mu prijatelji Arapi dodju sa kamilama punim love,i gosn Djulijano sa nekoliko stotina milijardi ovde poteci med i mleko i da cemo biti mala Amerika.

Trenutno Vučić na RTS1 propagandno ubeđuje narod Srbije kako je sve u redu na severu posle sporazuma i priča o srpskim komandirima u šiptarskoj policiji.Kaže da smo dobili najviše što smo mogli ali neće da priznaje da nam se manje daje nego što sad imamo na severu Kosova.Pa onda koji je Srbin na severu Kosova lud da prihvati manja prava nego što ih sada ima,Ko je lud sada da prihvati šiptarsku vlast posle 13 god.otpora a da nije pijan ili ograničen.Definitivno Srbi van Kosmeta moraju da shvate da mi SRBI SEVERA nećemo sedeti mirno i gledati kako nas šiptari gaze.

tačno...ali ti očekuješ empatiju od Beogradžana koji samo na krađu i muljanje mogu da steknu nešto u životu?

Treba svi da pogledamo onu emisiju(video) gde je predavao dr Petrović što je jedan forumaš juče ostavio na temi "Postignut sporazum u Briselu" , zaista je istina sve i sve je lepo rekao o moćnicima, Americi, Vatikanu i ostalim zapadnim "prijateljima", Grčku je pomenuo i do čega su njih doveli. Ne znam kako se ljudi ne osveste da nam sreća s' te strane (EU) neće doći, to je samo privid sreće. :(

Poslednja izmena:
Trenutno Vučić na RTS1 propagandno ubeđuje narod Srbije kako je sve u redu na severu posle sporazuma i priča o srpskim komandirima u šiptarskoj policiji.Kaže da smo dobili najviše što smo mogli ali neće da priznaje da nam se manje daje nego što sad imamo na severu Kosova.Pa onda koji je Srbin na severu Kosova lud da prihvati manja prava nego što ih sada ima,Ko je lud sada da prihvati šiptarsku vlast posle 13 god.otpora a da nije pijan ili ograničen.Definitivno Srbi van Kosmeta moraju da shvate da mi SRBI SEVERA nećemo sedeti mirno i gledati kako nas šiptari gaze.

Prijavljeno...

"Lažni naslov, uvredljiva I uznemirujuća tema!"

Back