Sporazum Beograd-Pristina...zbirna tema

Pa, jel narod treba da ima neke natprirodne moći da pročita misli političarima? Kako je narod mogao da zna da ovi lažu u predizbornoj kampanji i da nameravaju da počine izdaju? I, odakle tebi pravo da nazivaš srpski narod glupim, a istovremeno opominješ forumaša što je rekao da DS-ovci treba da ćute zbog svega što su počinili?

Sve mi je bilo jasno, ako ne kada su preko noći počeli da pevaju evropsku himnu,
što je bilo toliko nenormalno da prosto nije bilo za verovanje,

ono bar kad su im čestitali tri sata pre zatvaranja birališta i kad su nosali one džakove ..,

ali ne smatram zbog toga da sam mnogo pametna niti da imam natprirodne moći.

Međutim, mogu da se složim da je donekle bila u pitanju manipulacija
od koje odbrane nema. Narod iznuren, pokraden jedva dočekao da udahne,
a oni obećavaju hapšenja, drže poluge moći i obećavaju .. teško je bilo tome
odoleti to je sigurno.

Ja te nisam ništa opominjala već sam ti se usprotivila argumentom
jer optužujete Platina da je član DS-a, a nemate za to dokaza.

To što on glasa za DS, a mi to znamo samo zato što nam je rekao,
ne znači da on snosi odgovornost za poteze DS-a.

Da, narod mora da se suoči, što pre to bolje .. jer ovo je mnogo daleko otišlo ..

Seselj je sam otisao - 20 dana pred atentat. Ko ga ter'o da ide? Nije uhapsen i sproveden.

Moraces mnogo da se potrudis da mi objasnis kako opoziciona stranka krsi Ustav.

hahahahhahahha.... Pa, da li si ti normalan? Hoćeš da kažeš i da je sam protiv sebe podigao optužnicu u Hagu?

Ne, Platin to nije rekao.

Šta je trebao da radi, da se zamaskira i da glumi još jednog dr. Dabića? On je postupio časno. Nije dozvolio da njegov narod ispašta zbog toga što zapad traži njegovu glavu.

Platin nije rekao da Vojislav nije postupio časno.

Znaš, sramota je ovo što si vi žuti sve usuđujete da kažete. I da ne zaboravimo onog vašeg pokojnog maf...pardon, vizionara: "Vodite ga, i ne vraćajte ga više"!

Da je sramota šta su žuti radili, sramota je.

Ali, kako oni to vole da kažu, platili su cenu na izborima ..,

ja na ovo kažem: "Ha, ha, ha ..., odstupili dobrovoljno,
a na vlast doveli svoje zavisnike, ni dlaka s glave im faliti neće !!"

- - - - - - - - - -

Cuj ti ovih kenjavaca,kao DS i Tadic neduzni i nevini a oni su najvise zasluzni sto ova trojka postadose ovoliki izdajnici,Tadic im je samo utro put ka prosperitetu.

Citiram Borisa Tadića, a ko ne veruje neka mi javi, pa ću postaviti i klip:

"Ja sam pomagao Tomislavu Nikoliću da profiliše novu političku partiju,
proevropske orijentacije. "

Cuj ti ovih kenjavaca,kao DS i Tadic neduzni i nevini a oni su najvise zasluzni sto ova trojka postadose ovoliki izdajnici,Tadic im je samo utro put ka prosperitetu.
Борис Тадић - ЕУЛЕКС, Томислав Николић:

"Резолуцијом смо прекршили Устав, али имамо подршку грађана"

Николић је подсетио да је Скупштина Србије, на његов предлог, изгласала резолуцију која Косово и Метохију препознаје као специфичну територију и којом потпуно може да се реши актуелна ситуација.

"Ми, по Уставу, не бисмо смели да препознајемо Косово као некакву специфичну територију изван аутономије, али смо у Резолуцији предвидели, рачунајући да ће нам грађани то одобрити кроз промене Устава, зато што су наши грађани спремни да се тај проблем једном коначно реши", објаснио је Николић.

Том Резолуцијом ми препознајемо Косово и Метохију као специфичну територију, признајемо да имају председника, Владу, Устав, полицију, имаће ускоро и војску, али да на тој територији живи и српска заједница, додао је Николић.

http://www.nspm.rs/hronika/tomislav...e-da-srbija-vodi-titovu-spoljnu-politiku.html

Sve mi je bilo jasno, ako ne kada su preko noći počeli da pevaju evropsku himnu,
što je bilo toliko nenormalno da prosto nije bilo za verovanje,

ono bar kad su im čestitali tri sata pre zatvaranja birališta i kad su nosali one džakove ..,

ali ne smatram zbog toga da sam mnogo pametna niti da imam natprirodne moći.

Međutim, mogu da se složim da je donekle bila u pitanju manipulacija
od koje odbrane nema. Narod iznuren, pokraden jedva dočekao da udahne,
a oni obećavaju hapšenja, drže poluge moći i obećavaju .. teško je bilo tome
odoleti to je sigurno.

Ja te nisam ništa opominjala već sam ti se usprotivila argumentom
jer optužujete Platina da je član DS-a, a nemate za to dokaza.

To što on glasa za DS, a mi to znamo samo zato što nam je rekao,
ne znači da on snosi odgovornost za poteze DS-a.

Da, narod mora da se suoči, što pre to bolje .. jer ovo je mnogo daleko otišlo ..

Ja ga nikada nisam optužio da je član, ali da je njihov glasnogovornik na krstarici, to je očigledno.

Ne, Platin to nije rekao.

Platin nije rekao da Vojislav nije postupio časno.

Da je sramota šta su žuti radili, sramota je.

Ali, kako oni to vole da kažu, platili su cenu na izborima ..,

ja na ovo kažem: "Ha, ha, ha ..., odstupili dobrovoljno,
a na vlast doveli svoje zavisnike, ni dlaka s glave im faliti neće !!"

- - - - - - - - - -

Citiram Borisa Tadića, a ko ne veruje neka mi javi, pa ću postaviti i klip:

"Ja sam pomagao Tomislavu Nikoliću da profiliše novu političku partiju,
proevropske orijentacije. "

Nije rekao, ali je mislio. Čuj: "Ko ga ter'o da ide?" Pa, to je bezobrazluk.

I, molim te, nemoj mu više biti drveni advokat. Ako ne zna sam da brani svoje stavove koje iznosi na forumu, neka se časno povuče. Niko mu neće zameriti.

Борис Тадић - ЕУЛЕКС, Томислав Николић:

http://www.nspm.rs/hronika/tomislav...e-da-srbija-vodi-titovu-spoljnu-politiku.html

"Резолуцијом смо прекршили Устав, али имамо подршку грађана"

A, gde i kako je on dobio tu podršku? Na osnovu čega on zna da imaju podršku? Je li na osnovu naručenih copy/paste komentara po internetu. Videće on tu podršku kada bude sedeo na optuženičkoj klupi za iudaju. E, onda neka razmišlja o podršci.

Poslednja izmena:
Trenutno Vučić na RTS1 propagandno ubeđuje narod Srbije kako je sve u redu na severu posle sporazuma i priča o srpskim komandirima u šiptarskoj policiji.Kaže da smo dobili najviše što smo mogli ali neće da priznaje da nam se manje daje nego što sad imamo na severu Kosova.Pa onda koji je Srbin na severu Kosova lud da prihvati manja prava nego što ih sada ima,Ko je lud sada da prihvati šiptarsku vlast posle 13 god.otpora a da nije pijan ili ograničen.Definitivno Srbi van Kosmeta moraju da shvate da mi SRBI SEVERA nećemo sedeti mirno i gledati kako nas šiptari gaze.

Pa jel smo vam rekli šte će da kažu - uradili smo najviše
Sve je to brajko moj orkestrirano, eto SNS na vlasti čisto da ne bude DS
Kao DS su izdajnici a SNS-SPS eto rade sve što najviše može

Inače, vlast takodje zna, da bi izbila revolucija kad bi slučajno pomenuli mobilizaciju
Na nos bi im izašle sve privatizacije i zapošljavanje bosanaca i kosovara po beogradskim budžetskim preduzećima

Evo čujem šta priča. Katastrofa, vešto zabašuruje neke stvari. Vešto izbegava za osam ljudi iz stranke (sa severa Kosova) koji su glasali protiv. A za zapadne prijatelje kaže da nije istina (kako neki naši ljudi popularno kažu) da je zapad zainteresovan nas i da su nam oni gazde, kaže zapadni prijatelji gledaju svoj interes, kao briga njih za nas, a i te kako su zainteresovani kako da ovu Srbiju dokrajče, naravno da im je to briga velika. Pa strašno.
Pomenuo i referendum ali koliko vidim da je to okači mačku o rep.
Ne vredi gledati, samo da se iznerviraš!
:(

Значи продасмо КиМ зато што је њему Клинтонова обећала неке инвестиције...

On je uveren da sve može da sakrije,

a na kraju sve sam kaže.

Samo ga treba slušati.

- - - - - - - - - -

То већ јесмо, не видим у чему је проблем?

Mi smo već lideri, samo nam niko nije javio. :zcepanje:

Back