27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
pod komunistima ovoga nije bilo i ne bi bilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se ali moramo priznati da smo kao narod dotakli dno,valjamo se u blatu kao mangulice
koje je neko zapatio na nekom pustom ostrvu a hranu nam doturaju camcima kako bi preziveli.
Gde su ti intelektualci,biznismeni,sportisti,glumci,studenti,dijaspora postoji li u njima ponos i obaveza da svoj
srpski narod spasu sa tog ostrva.
Pa, tako što su ovim sporazumom priznali suverenitet Šiptarima u tzv. državi Kosovo, i time su, po povelji UN i međunarodnom pravu, izvršili indirektno priznanje te teritorije kao nezavisne države, a što uopšte ne umanjuje to u odnosu na direktno priznanje. Ima istu težinu i pravnu vrednost. Je li ti sada jasnije?
Даћу један примјер.
чеси су у Другом свјетском рату биле истински пич...це. Карактерно војно како год хоћеш. Предали се Нијемцима без борбе и нису страдали.
Дошла Црвена армија и ослободила их, а они искористили шансу и ПРОТЈЕРАЛИ све НИЈЕМЦЕ који су ПРИЈЕ рата живјели у Чешкој и тако ријешили национално питање.
С друге стране, Срби су одбили тројни пакт, изгинуло нас милион и по, а затим ушли у државу у којој су Македонци дефинисали национални идентитет, Шиптари добили аутономију, Црна Гора се вјештачки створила, Хрватска узела сво море, а креирана је и Војводина као и Босна у којој су Срби били мањина...
Фабрике из Србије су пресељене у Босну, а четници изједначени са усташама..
Реците ми, ко је испао паметнији?
Чешка има 10.5 милиона становника, а површина јој је као Србија без Космета... Србија има 7.1 милион становника...
Па да су Чеси дигли устанак и убијали Нијемце гдје год би стигли и њих би таманили као и Србе...
И није ово шта би било кад би било, већ поређење како кукавица прође боље од јунака...
Pa, tako što su ovim sporazumom priznali suverenitet Šiptarima u tzv. državi Kosovo, i time su, po povelji UN i međunarodnom pravu, izvršili indirektno priznanje te teritorije kao nezavisne države, a što uopšte ne umanjuje to u odnosu na direktno priznanje. Ima istu težinu i pravnu vrednost. Je li ti sada jasnije?
Ja sam zgrozen vasim napadima na prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije.
Шта би ти урадила
Sve je to marginalizovano i svedeno na 3 minuta na RTS-u. Pa zar ne vidish da su chlanovi svetske masonerije posetili BG proshle godine?!
Razlika između tebe i njih je upravo u tome da njima novac nije vodilja. Oni znaju za nešto vrednije odnovca. Ali, džabe bih ti objašnjavao. Tvoj mentalni sklop autošoviniste i interesdžije slugeranske nije u stanju da razume kakvim motivima se ti ljudi vode kada se bore za ostanak i opstanak.
smiri se kami otice ti mleko
Да да, ово пузање, ово лагање и пренемагање ће баш да нам ојача дух...
Po pitanju nacionalne strategije?
Sve ono što su uradile ozbiljne države, definisale su nacionalne interese, odredili prioritete, postigli konsenzus oko najvažnijih pitanja. Niko to do sada nije uradio u ovoj državi i zato nam i postavljaju ove propalitete da vladaju. Zato ovaj debil može da proglašava tajnom nešto što ne postoji.
Да ли?
П.С. Три милиона смо изгубили од 2000-те наовамо, дакле, у миру и демокраЦији... податак за размишљање.
Ja sam zgrozen vasim napadima na prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije.
Po pitanju nacionalne strategije?
Sve ono što su uradile ozbiljne države, definisale su nacionalne interese, odredili prioritete, postigli konsenzus oko najvažnijih pitanja. Niko to do sada nije uradio u ovoj državi i zato nam i postavljaju ove propalitete da vladaju. Zato ovaj debil može da proglašava tajnom nešto što ne postoji.
Petooktobarci su za sve krivi od tada do danas Srbija se rusi i polako nestaje.
Можеш ли ми цитирати дио у повељи УН гдје се дефинише индиректно признање територије? Први пут чујем да је та проблематике правно дефинисана... И како то да има исту тежину?
Meni nije jasno. Možeš li malo da elaboriraš? Vidim da se razumeš u međunarodno pravo.
E, ne prekopavao ti ja sada povelju UN. Traži sam! To je definisano i ugrađeno u povelju 70 i neke. Pre izvesnog vremena sam čitao.
- - - - - - - - - -
I za tebe isti odgovor. Povelju imaš na netu, pa listaj i čitaj. Siguran sam da ćeš naći.
У та три милиона улази и КОсмет као и Црна Гора...
Није ти добра статистика...
I za tebe isti odgovor. Povelju imaš na netu, pa listaj i čitaj. Siguran sam da ćeš naći.
Link koji si postavio, uracunava i da Albanaca ima 16 procenata, to je oko 1.750.000 ljudi i dodaj jos Crnu Goru i njenih 650.000 dolazis do broja od 2.4 miliona ljudi koji su ti usli u statistiku... A onda uracunaj i drugaciju popisnu metodologiju...
Dakle, u tom periodu je izgubljeno oko 600.000 ljudi, a ne tri miliona. I 600.000 je ogromno za ovakav narod, ali kao sto rekoh, nemoj da falsifikujemo statistiku...
Боље да фалсификујемо историју.
Искрено, и не верујем у данашњу статистику... но, то није тема.