Objava profesora PMF-Beograd

Izrugivanje nekome na divljački način je zao i nehuman postupak. Nisu ljudi zli, osim onih baš previše ogrezlih u zlo, nego su neki njihovi postupci loši. Decu treba učiti empatiji, razumevanju i uvažavanju drugačijeg mišljenje, a ne pogrdnim izrazima kojima će čašćavati svoje školske drugove, učiteljice. Inače će izrugivačke matrice ponašanje postati uobičajene, a škola poprišta vršnjačkog nasilja i psihičkog šikaniranja. Nije teško na jedan ljudski način komunicirati sa neistomišljenicima.
caci.jpg

Onako kako piše. Dozvolili smo da nam nestručni sa kupljenim diplomama pljuju obrazovane i odlučuju o našim životima.
Супер... :lol:
Дакле, ти исти су ти учили и ову генерацију студената који блокирају рад, али су они од истих професора научили нешто друго?
Шта то?:roll:

Супер... :lol:
Дакле, ти исти су ти учили и ову генерацију студената који блокирају рад, али су они од истих професора научили нешто друго?
Шта то?:roll:
Ti koji su prodavali diplome su trenutno zauzeti gostovanjima na TV kanalima pljujući kolege koje su podržale studente. Sami su se lepo otkrili. Inače, opet čitaš samo onako kako tvoj mozak prevodi;) svi nestručni, ne samo prosvetni kadar...

Ti koji su prodavali diplome su trenutno zauzeti gostovanjima na TV kanalima pljujući kolege koje su podržale studente.
Именуј, докажи, и не смарај мене са тим.
Имате тужилаштво, полицију, судове; то се тамо ради, не на форуму.
Овако- то је кривично дело довођења у заблуду, ЧЛ. 206 Кривичног законика РС.
Чувај се оваквих изјава.

Именуј, докажи, и не смарај мене са тим.
Имате тужилаштво, полицију, судове; то се тамо ради, не на форуму.
Овако- то је кривично дело довођења у заблуду, ЧЛ. 206 Кривичног законика РС.
Чувај се оваквих изјава.
Zamisli, kažeš nekome, ne smaraj mene, a on te citirao i tražio objašnjenje 😀 koju zabludu, to što je javna tajna o kupovini zvanja i postavljanja takvih ljudi na bitne pozicije? Uhapsiće me zbog toga? Opaa;)

Vlast mi je pokazala da je reč samo slovo na papiru. Poštujem vlass :mrgreen:
Не поштујеш, да се не лажемо.
Али, то је твоја, и само твоја ствар.
Оно што није- је твој покушај да и друге убеђујеш у то да и они не треба да је поштују, из твојих, и само твојих разлога.
кад своје становиште и своје аргументе прогласиш као апсолутну истину и јеванђеоски модел- сносиш одговорност за све, што у том позиву није истина и није доказано.
Види ти то прво са Платоном, да се не свађаш само са мном... :lol:

Не поштујеш, да се не лажемо.
Али, то је твоја, и само твоја ствар.
Оно што није- је твој покушај да и друге убеђујеш у то да и они не треба да је поштују, из твојих, и само твојих разлога.
кад своје становиште и своје аргументе прогласиш као апсолутну истину и јеванђеоски модел- сносиш одговорност за све, што у том позиву није истина и није доказано.
Види ти то прво са Платоном, да се не свађаш само са мном... :lol:
Reče da merim reči, ja poslušala :mrgreen: nikoga ne ubeđujem, iznosim argumente za svoje mišljenje i razmenjuje ih, na drugima je da ih prihvate ili ospore. Ja, za razliku od nekih, prihvatam sva argumentovana mišljenja za koja se dokažu da imaju osnova u navedenim primerima.

''Ne damo Srbiju
Nismo otišli u inostranstvo kao neke naše kolege. Ostali smo uspravne kičme, praznih džepova, radeći s opremom koja je često na nivou Pakistana. Učili smo studente koji su davali sve od sebe, iako su često radili u za univerzitet nemogućim uslovima. I na kraju pobunila se generacija koja ne govori pompezno, već delima. Ustali su i rekli ne damo Srbiju onima koji su i usmeno nepismeni ili onima koji "ponosno" oblače majcu ćacilenda. I kad ih Šarović pita - zašto - oni lome kamere. Da zaključimo oni koji moraju - ići će po dnevnicu, sendvič ili stolicu u Niš za dve nedelje. U zanosu svoje male apanaže vikaće svašta. Za to vreme vlast lomi rektora i dekane. A ono i dalje studenti stoje postojano, jer oni su ti koji ne daju Srbiju.''

Back