Sponzoruse, zasto i kako?

Nemam mnogo iskustva sa tim devojkama, ali one koje znam iz vidjenja ili poznajem, pa vecina njih dolazi iz nekih siromasnih porodica, ne na granici egzistencije, da neko gladuje ili sl., ali nisu u najboljem finansijskom polozaju, opet, dobar deo Srbije nije.
I sad, pitanje je, zasto neke devojke, zene se upustaju u "posao" sponzoruse? Da li je to bekstvo iz nemastine, opet ne nemastina da mora da prosi, i da sa 10 000 ne moze da plati stan i racune.

Da li su sponzoruse prvenstveno devojke iz relativno siromasnih porodica, ili takve devojke dolaze i iz bogatijih, imucnijih porodica?
Zasto jedna prosecna devojka u Srbiji zeli da postane sponzorusa? Nemastina, i bekstvo iz nje, ili lukus, glamur i laka lova i provod?

Ovo je pre svega sociološko pitanje.... Odgovor je u prirodi. Pogledajmo kada i kako se ženke životinja daju mužjacima, tako je i sa ženama... Pre će biti da one traže neku siguricu (šta će joj čovek koji sutra nema ni za burek) nego da su sponzorke....

Imam drugaricu, student, vredna, fina, vaspitana i neverovatno lepa... Nema decka vec sigurno pola godine, verovatno i vise al neibtno... Otvoreno mi je rekla da ne zeli sa svakim da bude, da hoce nekog ko je uspesan, da se oseca kao dama i ne zeli da ide gradskim prevozom...

Sta mislite o tome?

Ne znam kakvi ce biti vasi komentari, ali ja sam je podrzao i stvarno vidim na njoj da ce se tako osecati mnogo srecnije... :)

Otvoreno rekla ono sto politicki korektni misle...
Da li bi neki uspesni frajer bio sa nekom slepicom, ne bi.. hbga... tako to ide.. slicno sa slicnim.

Imam drugaricu, student, vredna, fina, vaspitana i neverovatno lepa... Nema decka vec sigurno pola godine, verovatno i vise al neibtno... Otvoreno mi je rekla da ne zeli sa svakim da bude, da hoce nekog ko je uspesan, da se oseca kao dama i ne zeli da ide gradskim prevozom...

Sta mislite o tome?

Ne znam kakvi ce biti vasi komentari, ali ja sam je podrzao i stvarno vidim na njoj da ce se tako osecati mnogo srecnije... :)
jeste danas je zaista tesko uspeti u zivotu i kupiti auto od 500e,na taj nacin i ona vise vredi

Sta mislite o tome?

Ne zavlači nikoga,zna šta hoće i još važnije šta neće i po meni sasvim korektno. Koliko je dobro za nju to je već diskutabilno....

Sta mislite o tome?

Taj gradski prevoz je srozao u mojim ocima. Vrlo primitvno razmisljanje i ona nije prava sponzorusa, nego jedna obicna seljancica. Podrzavam devojke, koje hoce da se bogato udaju, jer i ja hocu, ali to mi je sasvim prizemno. Kao da je rekla da hoce da se uda za nekog, samo da joj placa pic"e kada izadju.

Taj gradski prevoz je srozao u mojim ocima. Vrlo 9primitvno razmisljanje i ona nije prava sponzorusa, nego jedna obicna seljancica. Podrzavam devojke, koje hoce da se bogato udaju, jer i ja hocu, ali to mi je sasvim prizemno. Kao da je rekla da hoce da se uda za nekog, samo da joj placa pic"e kada izadju.

Poznajem nekoliko sponzorusa, drugarice kao, i razumem ih, u stvari nisu ni lose, samp ima jedan trik: bogat odnosno uspesan (ako nije neki futbaler ili krimos) nece ipak da ozeni laku glupu seljanku ma koliko da je lepa. Uspesni nisu glupi. I mogu da biraju. I zasto mislite da na primer lekar ili advokat ili direktor banke ozenice neku nepismenu primitivnu spodobu sa laznim noktima i laznim sisama koja misli da joj za egzistenciju dovoljno sto ima rupu?

Taj gradski prevoz je srozao u mojim ocima. Vrlo primitvno razmisljanje i ona nije prava sponzorusa, nego jedna obicna seljancica. Podrzavam devojke, koje hoce da se bogato udaju, jer i ja hocu, ali to mi je sasvim prizemno. Kao da je rekla da hoce da se uda za nekog, samo da joj placa pic"e kada izadju.

Da bi se udala Cico, prvo mora neko da te voli, pa da ga ti volis zato sto te voli, pa da oboje mislite da ste nasli najbolje. Sve dok ti razmisljas, sta ko misli i mucis se da privuces paznju, tesko ce ici ta udaja.:)

Nema tu ništa čudno... Život je težak danas, nema sistema i šlepanja, opstaju najbolji... A da se ne lažemo, svako želi luksuz, komfor, da ne brine, da letuje, uživa... A to je oproban i lagan način, bez nešto mnoooogo cimanja... Čak i kad ima cimanja za to ti ne treba škola, peripetije, malo teretane, estetske hirurgije... A ako je priroda nagradi, treba samo da vodi računa o sebi i to je to. I to je plodno tle za zemlje kao što je naša, zašto bi neka koja može da bude šta god poželi bila sponzoruša? I koje su najrasprostranjenije kao prostitutke? Ove sa balkana, sa istoka, nećeš naći buljuk Nemica, Britanki, žena iz Švajcarske, Norveške...

Nemam mnogo iskustva sa tim devojkama, ali one koje znam iz vidjenja ili poznajem, pa vecina njih dolazi iz nekih siromasnih porodica, ne na granici egzistencije, da neko gladuje ili sl., ali nisu u najboljem finansijskom polozaju, opet, dobar deo Srbije nije.
I sad, pitanje je, zasto neke devojke, zene se upustaju u "posao" sponzoruse? Da li je to bekstvo iz nemastine, opet ne nemastina da mora da prosi, i da sa 10 000 ne moze da plati stan i racune.

Da li su sponzoruse prvenstveno devojke iz relativno siromasnih porodica, ili takve devojke dolaze i iz bogatijih, imucnijih porodica?
Zasto jedna prosecna devojka u Srbiji zeli da postane sponzorusa? Nemastina, i bekstvo iz nje, ili lukus, glamur i laka lova i provod?

dolaze :)))) iz sasvim dobro situiranih porodica
penjanje na drustvenoj lestvici...
ili je to degradacija?

Zato sto tata i mama je nisu naucili moralu, a ona osetila parustinu, i vozi,a gde ce joj dusa, bumo videli.

Muske sponzoruse od velikog brata?:)
Mozda nekog americkog velikog brata, posto znam neke varioce koji jedino znaju da vare tetke, friziderdzije koji rade samo kao opravdanje, policajce koji vodaju starije gospodje vec 30 godina pored legalnih zena i deca.

Nego, cemu bas analiza sponzorstva? Mislite da, oni koji nisu nasli svoj par bolje saradjuju sa nekim nematerijalno, nego materijalno? Sumnjam.:)

Poslednja izmena:
Poznajem nekoliko sponzorusa, drugarice kao, i razumem ih, u stvari nisu ni lose, samp ima jedan trik: bogat odnosno uspesan (ako nije neki futbaler ili krimos) nece ipak da ozeni laku glupu seljanku ma koliko da je lepa. Uspesni nisu glupi. I mogu da biraju. I zasto mislite da na primer lekar ili advokat ili direktor banke ozenice neku nepismenu primitivnu spodobu sa laznim noktima i laznim sisama koja misli da joj za egzistenciju dovoljno sto ima rupu?

Onaj uspješni neće da neko živi na njihovom uspjehu. A ni krimosi ne jure više takve, ove na koje ti ciljaš su neki pokušaj krimosa. Dali im šefovi malo krila da se *****.

Uglavnom, ni one se ne održe bog zna koliko. Dođe nova tura, novo meso pa njihov sponzor krene na njih, i tako u krug. A i znam ih izvjestan broj koje su varale svoje bogate partnere, jednostavno im prekipi više glumiti nešto, pa onda dožive prebačaj...

Back