Sponzoruse, ne znam po koji put

Nema tu nekih problema,osim kulture tj.nekulture dinarskog tipa...
Naime,odvajkada je bilo barskih dama na ovim prostorima u barovima...
E sad...Migracija sabrda donela i mlade i lepe koji to videli u barovima
i nespretno pokušali primeniti na jednom nižem nivou...
Barske dame su to radile u dilu s upravnicima barova-imale solidan procenat
od prodaje pića,tako da su prodavane boce viskija,konjaka,a u boljim
situacijama i šampanjca...
Ove nove "barske dame",a sad to i ravničarke prihvatile jer videle da funkcioniše,
ne rade u dilu s lokalom,već ne retko imaju i zaštitnike ,skoro pa makroe i rade u
svoju korist...Naravno da su navalentne i lukave! A šta bi trebalo :da budu naivne i smerne?:mrgreen:
Jednom rečju-to je tranzicija uz neko kvazi oslobođenje koje u sprezi sa seljačenjem
poprima baš aktuelne dimenzije i događanja...:lol:
Lično ja u te situacije ne zapadam-prvo što sam ozbiljan čika i mogu im tata biti,a drugo je
što moj vokabular ima takav dijapazon da ostavlja bez reči i malo ozbiljnije sagovornike...
Bilo je nekoliko obraćanja ,ali moj odgovor"Daćeš mi broj telefona tvoje tetke,ako liči na tebe dete..."
ili sličan,zaustavlja svaki dalji pokušaj...:hvala:

ja volim da izlazim ali mi ide na ****** kad pridjem sanku da uzmem pice a tamo me nepoznata dronfulja obavezno pita nesto, zapodene neki razgovor, kao nesto me pita a ustvari je zanima samo jedno...i tako sa svakim ko pridje sanku...ima poneka zanima je i seksanje, ali vecina ce ipak samo da zavlaci...

SYfelAB.jpg

ovaj VjSky.net je pravi portal za sponzoruse.Slike studentkinje i ostalih dokonasica koje bi do zestokog provoda uz "Monet",gomilu kosuljasa koji furaju minimum A8 a kada bi slika imala ton,verovatno bi u pozadini trestalo "avlije,avlije".
Preko fejsbuka se najlakse nadju "obicne" devojke raspolozenje za druzenje i provod uz obezbedjen najbolji separe ne splavu,besplatno pice,par slikica na FB stranici tog splava dok padaju u sevdah uz Daru Bubamaru,Seku,Zoricu Brunclik i ostale a sve uz prisustvo jednog finog cikice koji ce se postarati da se usput ugovori i neki...buduci angazman.
E zato stranci vole Belgrade night life.

ovaj VjSky.net je pravi portal za sponzoruse.Slike studentkinje i ostalih dokonasica koje bi do zestokog provoda uz "Monet",gomilu kosuljasa koji furaju minimum A8 a kada bi slika imala ton,verovatno bi u pozadini trestalo "avlije,avlije".
Preko fejsbuka se najlakse nadju "obicne" devojke raspolozenje za druzenje i provod uz obezbedjen najbolji separe ne splavu,besplatno pice,par slikica na FB stranici tog splava dok padaju u sevdah uz Daru Bubamaru,Seku,Zoricu Brunclik i ostale a sve uz prisustvo jednog finog cikice koji ce se postarati da se usput ugovori i neki...buduci angazman.
E zato stranci vole Belgrade night life.

bravo...
vjsky.net, beogradnocu.com, gdeizaci.com i slicni promoteri wannabe starleta koje se penju na sank za dzabe...soraja i stanija bar naplate po 100e za vece da se slikaju sa ljudima...
i tih devojaka vec sada ima na hiljade...u grad idu ceo mesec, 365 dana u godini, izostaju samo ako su na putovanju ili bas bolesne i na svakoj slici, ako uoce fotografa na vreme, prse sise, glume neko ludilo i slicne pojave...

a posto je to konkurencija...mnoge moraju da se zadovolje i sa manje od A8. to im je ustvari premija ako uspeju da navataju nekoga...

inace naprimer ova vanila ranije...ima poseban separe u kome sede devojke takozvani placeni gosti, i to otvoreno da svi vide...dobijaju dnevnicu 30e da sede tu par sati...to podrazumeva da svaki gost koga gazda prepozna kao imucnog, dobija da sedne tu malo sa njima dok ga "ne smeste negde" a ustvari mu udovoljavaju da bude okruzen lakim zenama koje pritom casti a one narucuju najskuplje tj prave pazar gazdi... i koje se usput nude na pola sata, sat, dva...svaka ima svoju tarifu zavisno od izgleda, mladosti itd...

bravo...
vjsky.net, beogradnocu.com, gdeizaci.com i slicni promoteri wannabe starleta koje se penju na sank za dzabe...soraja i stanija bar naplate po 100e za vece da se slikaju sa ljudima...
i tih devojaka vec sada ima na hiljade...u grad idu ceo mesec, 365 dana u godini, izostaju samo ako su na putovanju ili bas bolesne i na svakoj slici, ako uoce fotografa na vreme, prse sise, glume neko ludilo i slicne pojave...

a posto je to konkurencija...mnoge moraju da se zadovolje i sa manje od A8. to im je ustvari premija ako uspeju da navataju nekoga...

inace naprimer ova vanila ranije...ima poseban separe u kome sede devojke takozvani placeni gosti, i to otvoreno da svi vide...dobijaju dnevnicu 30e da sede tu par sati...to podrazumeva da svaki gost koga gazda prepozna kao imucnog, dobija da sedne tu malo sa njima dok ga "ne smeste negde" a ustvari mu udovoljavaju da bude okruzen lakim zenama koje pritom casti a one narucuju najskuplje tj prave pazar gazdi... i koje se usput nude na pola sata, sat, dva...svaka ima svoju tarifu zavisno od izgleda, mladosti itd...

...a ako su vec bolesne,obavezno se pohvale slikom iz bolesnicke postelje propracene tugaljivim komentarima svojih koleginica,pardon,drugarica i recima podrske da ozdrave brzo do koncerta Lexington band-a pa da mogu opet da srcu Bavariu na slamcicu.Sa putovanja - zna se: obavezan album sa 300 slika.

Upravo tu se kriju prave sponzoruse.Ne ove silikonske siluete sto se vucaraju po medijima zbog veza sa fudbalerima,pevacima,urbanim biznismenima,krimosima i ove koje su postale poznate jer su demantovale da su u vezi sa Dadom Poluosovinom.One su vec jaca kategorija.Prava sponzorusa se krije iza imidza fine devojke iz prosecne porodice.Uzorna studentkinja megatrenda koja se potajno nada da ce jednog dana zavrsiti kod cika Mice u kabinetu.Ona,kao,voli fine,nezne,pazljive momke ali ipak,njeno pravo lice vrlo lako izadje na videlo.A onda sve sto je ona bila pada u vodu.

Gold Diggerke su dno dna,prave Cionistkinje iako cak toga nisu ni svesne.CristopherWalken slazem se sa tobom.Bilo je i ranije Sponzorusa ,tacnije od davnina ,samo su se drugacije zvale,u starom Rimu Kurtizane,u srednjovekovnoj Francuskoj Metrese,u srednjovekovnom i carskom Japanu Gejse.Samo bitna razlika izmedju nekada i danas u vezi Sponzorusa je ta sto su nekad Sponzoruse bile manjina u mladoj zenskoj populaciji i ruglo drustva.Sada su vecina, elita i moralna norma kod mladih devojaka.Mene ne nervira sto postoje Sponzoruse,mene nervira potenciranje odnosno manipulacija preko raznih medija i splet okolnosti da devojke postanu Sponzoruse odnosno da budu Feministkinje,da mrze muskarce i sluze im samo kao bankovni racuni za njihov INTERES ILI KORIST,da ne vole decu-porodicu i da budu nastrane uglavnom Biseksualno orijentisane.Naravucenije nervira me i mislim da je zlo i otpadnistvo da je skoro svaka 2 mlada-lepa devojka u Srbiji Sponzorusa u pokusaju ili potencijalna Sponzorusa i da se to potencira kao jedina bitna stvar odnosno sistem vrednosti kakve bi trebalo da budu danas mlade-lepe devojke u Srbiji.

Poslednja izmena:

Back