Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Nema tu nekih problema,osim kulture tj.nekulture dinarskog tipa...
Naime,odvajkada je bilo barskih dama na ovim prostorima u barovima...
E sad...Migracija sabrda donela i mlade i lepe koji to videli u barovima
i nespretno pokušali primeniti na jednom nižem nivou...
Barske dame su to radile u dilu s upravnicima barova-imale solidan procenat
od prodaje pića,tako da su prodavane boce viskija,konjaka,a u boljim
situacijama i šampanjca...
Ove nove "barske dame",a sad to i ravničarke prihvatile jer videle da funkcioniše,
ne rade u dilu s lokalom,već ne retko imaju i zaštitnike ,skoro pa makroe i rade u
svoju korist...Naravno da su navalentne i lukave! A šta bi trebalo :da budu naivne i smerne?
Jednom rečju-to je tranzicija uz neko kvazi oslobođenje koje u sprezi sa seljačenjem
poprima baš aktuelne dimenzije i događanja...
Lično ja u te situacije ne zapadam-prvo što sam ozbiljan čika i mogu im tata biti,a drugo je
što moj vokabular ima takav dijapazon da ostavlja bez reči i malo ozbiljnije sagovornike...
Bilo je nekoliko obraćanja ,ali moj odgovor"Daćeš mi broj telefona tvoje tetke,ako liči na tebe dete..."
ili sličan,zaustavlja svaki dalji pokušaj...
Naime,odvajkada je bilo barskih dama na ovim prostorima u barovima...
E sad...Migracija sabrda donela i mlade i lepe koji to videli u barovima
i nespretno pokušali primeniti na jednom nižem nivou...
Barske dame su to radile u dilu s upravnicima barova-imale solidan procenat
od prodaje pića,tako da su prodavane boce viskija,konjaka,a u boljim
situacijama i šampanjca...
Ove nove "barske dame",a sad to i ravničarke prihvatile jer videle da funkcioniše,
ne rade u dilu s lokalom,već ne retko imaju i zaštitnike ,skoro pa makroe i rade u
svoju korist...Naravno da su navalentne i lukave! A šta bi trebalo :da budu naivne i smerne?

Jednom rečju-to je tranzicija uz neko kvazi oslobođenje koje u sprezi sa seljačenjem
poprima baš aktuelne dimenzije i događanja...

Lično ja u te situacije ne zapadam-prvo što sam ozbiljan čika i mogu im tata biti,a drugo je
što moj vokabular ima takav dijapazon da ostavlja bez reči i malo ozbiljnije sagovornike...
Bilo je nekoliko obraćanja ,ali moj odgovor"Daćeš mi broj telefona tvoje tetke,ako liči na tebe dete..."
ili sličan,zaustavlja svaki dalji pokušaj...