Sponzoruse, ne znam po koji put

VERTIGON

Veoma poznat
Poruka
14.877
ja volim da izlazim ali mi ide na ****** kad pridjem sanku da uzmem pice a tamo me nepoznata dronfulja obavezno pita nesto, zapodene neki razgovor, kao nesto me pita a ustvari je zanima samo jedno...i tako sa svakim ko pridje sanku...ima poneka zanima je i seksanje, ali vecina ce ipak samo da zavlaci...

SYfelAB.jpg

ja volim da izlazim ali mi ide na ****** kad pridjem sanku da uzmem pice a tamo me nepoznata dronfulja obavezno pita nesto, zapodene neki razgovor, kao nesto me pita a ustvari je zanima samo jedno...i tako sa svakim ko pridje sanku...ima poneka zanima je i seksanje, ali vecina ce ipak samo da zavlaci.
Da muskarac uradi tako nesto bio bi manijak.:lol:
Pravo pitanje je kako odbiti ovako nesto.
Kazes:"izvini ne zelim da razgovaram sa tobom." i to je valjda to.

nisam za opciju drkanja na monitor,,al ok..
svako nesto voli,,vise za pricu i pice makar bila i sponzorusa..bude i zanimljivo.:)

volim i ja picu i kresem dovedem na gajbu ako zelim :lol: Ali bices iskoristen novcano i mentalno :mrgreen:

Na Cam makar znas fixnu cemu i ne lazu :aha: Znas da su Slut i odrade te :zper:

Spoznorka mi deluje ljigavo, prvo glumi da nije Slut i folir zatim mozes da upadnes u tucu zbog njih jer nisi ti jedini musterija :lol:

A mozda je i zarazena - Veliki rizik :manikir: dok na Cam bezbedno i u svakom trenu ako imas $$$ da platis PVT a ona sve radi sto joj naredis :per:

volim i ja picu i kresem dovedem na gajbu ako zelim :lol: Ali bices iskoristen novcano i mentalno :mrgreen:

Na Cam makar znas fixnu cemu i ne lazu :aha: Znas da su Slut i odrade te :zper:

Spoznorka mi deluje ljigavo, prvo glumi da nije Slut i folir zatim mozes da upadnes u tucu zbog njih jer nisi ti jedini musterija :lol:

A mozda je i zarazena - Veliki rizik :manikir: dok na Cam bezbedno i u svakom trenu ako imas $$$ da platis PVT a ona sve radi sto joj naredis :per:
jel si cuo za kondom?
ma jbt,,,koja je razlika izmedju sponozorusa i devojke..
sponzorusi pruzis ono sto joj nedostaje,,devojci kupujus ono sto joj se svidi,,to jest nedostaje :mrgreen:

pa cek sta je tebi teshko da je odbacis kuci ako joj je to cilj... mada mozda treba da budes oprezan

jbt koje bi zensko merkalo tipa nocu u sred lokala da je odbaci kuci!:?!?!??! svasta
aha oce neke pare da izvuce kao
ma niko to ne radi... nego ona pocne muvanje pa vam ne uspe, ne odrzite nivo flerta

Back