Ma treba da liči na Stefana Jastrebića, (aka Hawking)
Nemanjići jesu masonska familija.
Slobodni zidari.
Odnosno nekad znani kao Druidi. Što te kapuljače na glavama ukazuju. Stoga predlažem u Druidskom duhu da bude napravljen lik.
Drugi predlog... da liči na Rasputina... Kad već Rusi dizajniraju. I nadamo se uskoro promeni naziva države Srbije u Raška, Da se narod navikne pre nego izvršimo uniju sa Rasijom.
Simbolizam dvoglavog orla je zlokoban po srpski narod, simbol vladavine jedne familije, o kojoj postoje sumnjivi istorijski podaci i veze sa rimikaoličkim plemstvom.
BNV Eagle Hills naziv, dvoglave kule su jasna simbolika pokoravanja naroda lozi. Ili loži.
Dvoglavi vizantijski orao je feničanski vavilonski simbol, simbol najviših stepeni masonskih loža...
Upravljaju ovim prostorima, nama i ptarima. Predstavljaju nekakvu treću solomonsku sudijsku stranu. I trebamo ih ukloniti... i onda da vidimo ko je jači...
Dosta njihovih dvoglavih ptica, feniksa koji se diže, ustaje.., ili je pak soko, jastreb, orao... dosta gluposti o i istoku i zapadu. crnoj albaniji, beloj crniji.
Ne može to - malo njima, malo nama.. a oni profitiraju. Komunističko masonska monarhijska partijska lihvarska birokratska mafija.
Pa nameste jugoslovenima vokrijevim ptarizanskim ustašama utakmice, a Zvezda kao srpski prirodno jači, veći i bolji klub da ćuti.. u ime humanosti i ravnoteže !? Ne, ne više.. Ne više da se JSd vkp rfeifeissen sekti daje i plaća bazen, iz budžeta građana opštine Voždovac. A ostali da se snalaze.
Mi Srbi Zvezdaši Rusi smo najveći, najjači,ovo je naš grad... a oni paraziti neka beže i sklone se. Nema više ni podela - nama fudbal, njima košarka!!!?? Hoćemo sve! A lopovluk, nameštanje titula JSDp gebels udbaško pederaškoj sekti, još nije poništen, niti nam vraćena 1986-a od Kokezinog FSS fašista.. koji u dilu sa malim klubovima kradu, malim mesarskim klubovima koji su svi od reda grobljanske krimi filijale, a samo da bi napakostili Zvezdi glume da su protiv oba kluba, sa svojom bolesnom frazom o titovim blizancima!?
Spinuju vladajuće strukture sa vučelićem gebelsom, udbašem, medijskim trovačem vesti i ovo Kosova režiraju, da bi naivne patriotske Zvezdaše skrenuli u ratne sfere i ostavili svojoj mafiji prostor za nameštanje i krađe kao prethdnih deceniju. Neće im proći. Titula je Zvezdina, a oni nek van sporta rade šta hoće. Ima nas Delija Cigana Zvezdaša dovoljno i za navijački i nacionalni rat.
Bolje da predratna Sokolska društva ponovo obnove, pa nek spinuju.. nek ukinu profi sport, vratimo se fizičkoj kulturi, prirodi.
Na ramenu mi soko, poda mnom je vranac ...
Srpski i albanski grbovi, a i ruski i austrougarski grbovi sa tzv orlovima, kao i američki orao, su negativan simbol. Dupelizački simbol pokornosti, svog naroda, a ne zastrašivanje okolnih.
Rasija u budućoj uniji sa Srbijom neka uzme ocila da budu grb. A može i simbol C.Zvezde.
Ili Srp čekić .Ili neko drvo neka stave, ili bilo šta, Mogu i moj lik. Ja sam reinkarnacija Stefana Simeona.
U suštini treba ukinuti države, simbole, vakcine. Suvereni slobodni građani da postoje, koji se vladaju razumom i racionalnim zakonima. I nek rasniji, bolji pobedi.
I da se legalizje oružje, jer eto šiptari će u Beogradu upadati po kućama, moramo štititi imovinu. Od ove pink vojske zaštite nema. A i u fudbalu da sprečimo neregularnosti i sudijske krađe. Trebaju šire mase da nose oružje kao u civilizovanom SAD svetu, a ne samo neki mafijaši.
Ima li komunističko građevinsko preduzeće Rad neke veze sa projektima zidanja BNV i Spomenika Nemanji?
S obizorm da su im prostorije 10 metara iz državne skupštine, u Kosovskoj 31?! A nekakva njihova nedovršena zgrada na Sajmištu truje vizuelni izgled grada već više decenija... Ko zida tamo..
Tito je bio zidar.
Sledbenik kulta Hirama Abiffa
Što se tiče masonerije.... i aktuelnih zbivanja u vezi sa Rusijom i CIA/Mi6/FSB...
Insajd Informacija.. da se planira bombaško požarni teroristički napad na šoping centar u Rajićevoj.
Pouzdan info iz vidovite sinhrosfere, Naime, ovo postaje izvesno usled pojave pevačice Tanje iz bivše grupe Oktobar 1864 u Zadruzi, (Pink vlasnika i osnivača tog benda, što diluje vojne uniforme..)
koja je naziv bendu dala na osnovu istoimenog natpisa na zidu toaleta kluba Akademije,.. koji je neposredno blizu TC R.
Nije mi žao TC al eto sačuvajmo akademiju od plamene stihije. A inače nigde ne nalizam podatak šta se to desilo Oktobra 1864... Jedino da je tad građanski rat buktio u Americi...