Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Faberže sajber sns pink seljanijaVidi ti si glup , tebi naprednjaci bukvalno mogu da kazu da si naucnik , i ti to posle siris dalje ... kao papagaj.
Ovo je prva verzija.
Pogledajte prilog 851898
https://www.**********/stefan-nemanja-skulpturu-trg-beograd/
Botaro nazadna.
Pitaj SNS zasto su odustali od krsta i stavili Nemanji podignut mac.
Hahahaha
Pokri se jorganom i grej sirotinjo.
Mene podseca na Isusa.Mene podseca na Kolumba. Ti ogromni krstovi u rukama cesto se vidjaju kod katolika.
Totalno vegunjarski pogled, ispravite me ako grešim?
Lepo kazu arhitekte , Moskva ima te velike trgove i ta velicina spomenika je vise za njihov grad a ne Beograd koji je zbrda zdola ... u tom smislu mali za takav spomenik , mislimo na dimenzije.
Ali talibaniji to je potrebno , neki da se krste a neki da obrcu lovu dok traje zlatno doba.
Ово ти је хрватски владар.Лажу да је Немања користио обични мач.Он је користио lightsaber који су наши преци донели са Ориона.Pogledajte prilog 851877
Mislis da je mogao biti veci ?Spomenik živo uopšte ne izgleda predimenzioniran.
Nikad ne bih rekao da je visok 20 metara
"Ne znam da li je dobra ideja da neko stoji na Raspadnutoj površi."Mislis da je mogao biti veci ?
Zbog pogleda, i Isus je predstavljan sa tim izgubljenim pogledom, narocito na kipovima raspeca, gleda na gore i u stranu.Mene podseca na Isusa.