spiskovi neophodnih stvari

e pa evo sta OBAVEZNO treba poneti
gorko iskustvo govori iz mene- sinopen nili neku drugi kremu protiv alergije na sunce
ya ova tri dnana lep smo pocrneli,nismo iygoreli ikao smo po ceo dan na plaži (istina od 11-16 u kafanama, kaficima i pod suncobranom, mada i u vodi) samo sto sam ja od pre par sati sa alergijom na jednom delu tela, crvenilo, kao sitne bubuljice i svrbi ko ludo. Na svu drecu, poneli smo sinopen, te vec je malo bolje - do ujutru ili preksutra valjda ce sve biti OK, uostalom mora jer u ponedeljak planiramo odlazak u akva park

spremam se danas za krace putovanje prije ljetovanja i ovaj put sam napravila spisak da nesto ne zaboravim !
e da samo znate koliko sam stvari izostavila ali bas bitnih.
tipa cetka za feniranje!

savjet: krenite sa spiskom dan-dva ranije da biste dodali na isti nesto cega se sjetitie.
pametan pise! :rumenko: glup pamti!:lol:

mi smo krenuli 13-tog.2 velike putne torbe,torba za plazu(peskiri,kupaci,kreme),ranac sa lap topom i punjacima za sva cuda tehnike,torba sa kamerom i fotoaparatima(mali i veliki),i mala putna torba sa stvarima za naredna dva dana,koju non stop punim i prepakujem,jer smo svaki dan bili u drugom mestu.Sad smo se konacno skrasili na Krfu,tako da sam isukala knjige:p,kojih by the way ima 6 za narednih 12 dana(delim ih sa tinejdzerom).Naravno,klinka ima svoj kofercic,a mm je poneo samo jednu knjigu o digitalnoj fotografiji...
eh,da,na benzinskoj pumpi smo kupili milion casopisa koje polako krckam u apartmanu,u pauzama...:p

Back