Spiritizam. Da li Sotona moze da pomogne ??

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
( Posto je trenutno otvoreno jedno deset tema sa sadrzajem- Da li je Isus Bog.... bilo bi dobro da pisemo i o necem drugom ^^)

Spiritizam.

Kako je nastao? i kako ljudi dolaze do njega ?

Zbog cega se ljudi okrecu spiritizmu ?

Da li ste sami imali nekakvih iskustava sa "natprirodnim silama" i sta mislite o ljudima koji se time bave ?

Kao prilog dajem ovu knjgu u PDF formatu: ROZE MORNO: "MOJ PUT U SVET NATPRIRODNIH SILA"

Spiritizam, okultni nauk kojim se nastoji uspostaviti komunikacija s preminulim osobama.

Kao pokret razvija se u 19. stoljeću kada je Allan Kardec izložio njegove osnove u "Knjizi duhova" (1858.).

Moderna povijest spiritizma započela je 1848. godine prvim dokumentiranim događajem o natprirodnim fenomenima koji su se zbili nakon što se obitelj Fox uselila u kuću u selu Hydeville u američkoj saveznoj državi New York.
Slučaj je izazvao senzaciju, a obitelj koju su navodno opsjedali duhovi, morala se preseliti rođacima u obližnji grad Rochester.

Međutim, obitelj je i tamo prijavila čudne događaje, što je u javnosti izazvalo sustavno zanimanje za taj slučaj.

Tijekom 1849. održao se niz seansi u kući obitelji Fox, gdje su primječeni neobjašnjivi fenomeni, poput pokretanja predmeta u sobi, levitacije stola i slično.

Svaka cast!

Takodje, najveca SOTONINA obmana nad svojim slugama je tvrdnja da ISUS NIJE BOG.

Ako nekoga vidite da tvrdi i da se bori da ISUS NIJE BOG, znajte da je sluga DJAVOLA, ali nazalost takve osobe toga nisu svesne, jer imaju DUHOVNO SLEPILO.

Potpuno se slazem sa tobom - ali ajde da se i ova tema ne pretvori u 10 drugih koje su trenutno aktuelne ^^

Jel si imao iskustva sa natprirodnim silama, ili znas nekog ko se bavio tim ?? :)

Potpuno se slazem sa tobom - ali ajde da se i ova tema ne pretvori u 10 drugih koje su trenutno aktuelne ^^

Jel si imao iskustva sa natprirodnim silama, ili znas nekog ko se bavio tim ?? :)

Ako kazes da li sam imao iskustva sa natprirodnim silama, mislis li samo na lose, jer i BOG ima natprirodnu silu?

Sto se tice spiritizma i ostalog, ne znam ljude koji se bave time.

Narocito onaj deo u kom prica o coveku koji ga je uveo u to drushtvo...

Taj covek nije imao uspeha u karijeri, i kada je poceo da priziva duhove - oni su mu otvorili put - i karijera mu je krenula z:cry:

Bio je dirigent nekog orkestra... i odjednom je poceo da dobija nastupe i sve karte su mu se otvorile .....

Na kraju knjige kaze i da je slucajno sreo tu osobu na ulici - dalje je izgledao kao super uspesna osoba , vozio se u skupim kolima itd....

- - - - - - - - - -

Ko zan sta radeljudi oko nas - nas sef, ili nas dalji rodjak, ili .....

Mozda ljudi koje svaki dan dolaze u kontakt s nama - a mi nismo svesni ko im da je snagu i moc ??!!!

Pa dobro, kaze da je njegovo licno iskustvo....

Meni je otvorila oci za vise stvari.... da postanem svesnija o tome sta se desava oko nas ^^

i koliko postoji negativnih,sotonskih sila.... a da mi to i ne znamo -kakve sile nas okruzuju z:cry:

Ne verujem da je sve to baš tako kako je ispričao ali ajd. Ipak je to deo propagandnog materijala određene verske zajednice koja tvrdi da je spasenje jedino moguće članstvom u njihovoj crkvi što je nebuloza.

Spiritizam, okultni nauk kojim se nastoji uspostaviti komunikacija s preminulim osobama.
Не обмањуј људе. Спиритизам није комуникација са преминулим особама већ са демонима. Опасна игра која оставља последице по човека. Не играјте се.

Не обмањуј људе. Спиритизам није комуникација са преминулим особама већ са демонима. Опасна игра која оставља последице по човека. Не играјте се.

Upravo o tome se i radi :ok:

Mnoge religije , pa i hriscanske veruju u svesno stanje dushe umrle osobe...

Dusha nakon smrti je mrtva,kao i telo !!!

To pogreshno uverenje je i otvorilo vrata spiritizmu.... jer ljudi nasedaju na laz da mogu da komuniciraju sa mrtvima ^^

U stvari, javljaju im se Sotonini demoni :zcool:

Iskustvo :

Americki vojnik nestao u ratu u Avganistanu. Nisu znali da li je ziv ili mrtav.

Jednog dana dodje komsinica kod vojnikove majke - i kaze da im se javio njen sin,i da zeli da joj kaze nesto..

I zena ode kod komsija, i pojavi im se njen sin , i prica sa majkom...

To je tako potrajalo nekoliko meseci,i jedan dan se pojavi pravi sin na vratima - vratio se kuci iz rata- ziv i relativno zdrav.

I majka se iznenadila i rekla : Sine,otkud ti,pa nismo se dogovorili u ovo vreme da se sastnemo ??!!!!

LAZ I OBMANA !!!!

Upravo o tome se i radi :ok:

Mnoge religije , pa i hriscanske veruju u svesno stanje dushe umrle osobe...

Dusha nakon smrti je mrtva,kao i telo !!!

To pogreshno uverenje je i otvorilo vrata spiritizmu.... jer ljudi nasedaju na laz da mogu da komuniciraju sa mrtvima ^^

U stvari, javljaju im se Sotonini demoni :zcool:
Слажем се свиме што си рекла, осим тврдње да је душа мртва после смрти.

i uvek nekako se ti cudni razgovori sa nekakvim silama tame,mrtvima desavaju u diskreciji a ne na javnom mestu..z:p

U kom smislu ?

Znam ljude koji su se se cudno ponashali u crkvama, jer je demon bio u njima...

Nisam bila tad prisutna , ali sam chula od mnogih..... i kasnije je taj dechko pricao svoje iskustvo.

Mnogo godina je imao nechistog duha-ili duhove - u sebi, i loshe stvari su se stalno deshavale - i onda ga je uz pomoc Boga demon napustio ^^

Pronacicu kasnije video - njegovo iskustvo :)

Back