Пресретач
Buduća legenda
- Poruka
- 36.527
Pa, ima raznih naziva, da. Samo, veci je problem sto su ovi najcesce na funkcijama, jakim pozicijama...![]()
Дај неки пример ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ima raznih naziva, da. Samo, veci je problem sto su ovi najcesce na funkcijama, jakim pozicijama...![]()
slazem se, toga ima svakako, samo moj problem je kako da odem na more i ostanem bar tri nedeljea shpijuni mi tu ne mogu ni pomoci ni odmoci
ne znam
ajde kazi nam
У Хрватској укидају ЈМБГ дали му друго име.Hoces sa JMBG?![]()
Данас пронађем у једној интересантној књизи о том случају који је водио Скотланд Јард, књига је на енглеском а могао би назив да се преведе Историја једног тајног друштва . Кошта 2 500 дин. то ти је око 25 евра.pa normalno, Dzek Trbosek se josh trazi![]()
Ja stalno imam osecaj da me neko gleda.....????
pogotovo u kupatilu....
Данас пронађем у једној интересантној књизи о том случају који је водио Скотланд Јард, књига је на енглеском а могао би назив да се преведе Историја једног тајног друштва . Кошта 2 500 дин. то ти је око 25 евра.
Није измишљен постоје материјални докази : сведоци којима су узете изјаве, фоторобот осумњиченог и фотографије жртава са обдукционим налазима... Жртве су убијне највероватније на ритуалан начин и постоји сумња да није само један починиоц. Тако кажу књиге.bilo bi interesanto prochitati neshto vishe o toj "misteriji...ima teorija kako je to obrachun sa prostitucijom.......ko zna..............mozda je taj Dzek izmishljem u svrhu zastrashivanja
gledaju kroz spijunku....sigurno su spijuni......Pa... da l` su spijuni?![]()
sve su opasniji ti strani placeniciJa stalno imam osecaj da me neko gleda.....????
pogotovo u kupatilu....
Ima li ih u Srbiji, za koga sve rade, domaci i strani..ili je isuvise tajnovito da bi se reklo i pisalo ovde o tome...![]()
Ima li ih u Srbiji, za koga sve rade, domaci i strani..ili je isuvise tajnovito da bi se reklo i pisalo ovde o tome...![]()