Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li ih u Srbiji, za koga sve rade, domaci i strani..ili je isuvise tajnovito da bi se reklo i pisalo ovde o tome...![]()
Lose je ako je takoОвде има шпијуна и они раде на уништавању отпора окупатору,тј. слабљењу опозиције.Растурањем СРС извршили су највећи део посла,и сад ће несметано да черече до краја - и на југу(већ почело са Шиптарима и са потурицама) и на северу,јер је већина странака руковођена окупационом шапом(сем ослабљење СРС која више нема снагу да се успротиви злу).
Последице деловања шпијуна су сад већ драстичне.Нема ко да се буни против ужаса који расте из дана у дан.Биће овде велико зло.
А,што се тиче класичне шпијунаже власти једне земље,то овде није потребно јер окупатор све контролише преко својих људи на проевропској позицији и у проевропској "опозицији".
naravano da ih ima,pa najpoznaiji je agent 007,promatra ilegalno prodavanje petardi![]()
uvek mi je taj bio sumnjiv
![]()
Ima ih vise nego sto pretpostavljamo, a jos vise ima njihovih saradnika, a nasih gradjana.
mislish na doushnike, tastere,rednjare......k'o u Bugarskoj, pre mnogo godina, ne mozesh da chujesh kuche da zalaje..sve komshije potrovale, da mogu slobodno da prislushkuju pod prozorom
Ja sam cuo da je on Albanac i da mu je pravo ime Tarmi Ricmi.![]()
mislish na doushnike, tastere,rednjare......k'o u Bugarskoj, pre mnogo godina, ne mozesh da chujesh kuche da zalaje..sve komshije potrovale, da mogu slobodno da prislushkuju pod prozorom
Mислиш да је на западу боље ?
Јел знаш који град највише на свету има постављених камера на јавним местима које 24 часа врше видео надзор ?
Mислиш да је на западу боље ?
Јел знаш који град највише на свету има постављених камера на јавним местима које 24 часа врше видео надзор ?
А одговор на друго питање ?dragi *kolega...ne mislim da na zapadu vlada drugachije mishljenje, paranoja je bolest koja ne poznaje administrativne granice
Pa, ima raznih naziva, da. Samo, veci je problem sto su ovi najcesce na funkcijama, jakim pozicijama...![]()