Ha-Nocri
Iskusan
- Poruka
- 6.818
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dellboy-u možeš samo lično da se isposaginješ![]()

Pa crkni onda hahhaahaa![]()
Pa prati neplacam ti ja internet
Kosovo nema niti ce ikada imati pravu nezavisnost.Nikada nece biti chlanica niza medjunarodnih institucija.Oni su amrichki protektorat,taj narod dole nije stekao i ovaj vid odvajanja od Srbije svojim sredstvima niti je to pretochio u drzavu na nachin na koji su mislili.Kako vreme prolazi to ima da se uochava sve vishe i vishe kao i chinjenica da se od te "nezavisnosti" ne zivi.To onda stvara nezadovoljstvo spram onih koji su obecavali mnogo-spoljnom faktoru a shiptarima medjunarodno prisustvo i do sada je smetalo.Ono nece nestati jer bez njega oni su nesposobni da funkcionishu kao drushtvo.Tu je nasha shansa kada do neizbeznog konflikta zbog neostvarenih ochekivanja Albanaca sa Kosova dodje.

Ne moze deo da ode dve koraka napred. Prvo vas da vaspitamo, onda nas da prevaspitaju da bi mi mogli vas dalje da vaspitamo :shock:
Taj deo je suviše beznačajan da bi nekoga vaspitavao.
Ali će morati sa njim da se započne "specijalno prevaspitavanje"i to sve od portikle.
PA, ne znam sta tu sve racunas. Koliko znam Tadic pobedio na izborima. Nije da ga podrzavam, ali oni koji su glasali za njega su glasali i za ulazak Srbije u EU.
Bože bože...
Pa ti i neznaš da su to bili izbori za predsednika države.Šta si ti to istripovao?

Istripovao sam da se ne znas pise odvojeno
I da imas puno ljudi da prevaspitavas
pitanje vremana kad će početi sukobi između razočaranih Šiposa i njihovih gospodara!![]()

OK ал' где је идеја како да то убрзамо?
Само да им ти њихови господари нису испрали мозак и утупили их као многе код нас.
Можемо ли и ове спамере да сврстамо у пету колону?
XAXAXA
Imaš pravo.
A ko je u pravu.... pitaj Dellboya.....
Nego imaš li ti šta pametno da kažeš ili po običaju samo tako trčkaraš sa teme na temu?

Odlicno. Nisi vise imao sta da kazes pa onda ja trckaram po temama
Aj' dobro
Naravno.Pisao si o svojoj želji da se prevaspitaš da bi postao korektan građanin ne isprnog mozga u ovoj državi i odjednom skočio na pravopis.
Пошто смо у рату (специјалном-без оружја) изнесите идеје, ал' конструктивне и применљиве.
''Дуга ће борба да буде''!![]()
,kao indija za vreme engleske okupacije .....samo ne protiv svojih interesa
Одлично! Значи селективна ''Ганди'' варијанта. Ко не зна о чему је реч историју у шаке или у видео клуб по филм.![]()
:rolleyes:Izvini.Nije namerno sa moje strane.

Пошто смо у рату (специјалном-без оружја) изнесите идеје, ал' конструктивне и применљиве.
''Дуга ће борба да буде''!![]()