Ja eto da ti opustim damare a ti zateži kako hoćeš.Mislim da tema na kojoj pišeš budalaštine ne zaslužuje .
Ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja eto da ti opustim damare a ti zateži kako hoćeš.Mislim da tema na kojoj pišeš budalaštine ne zaslužuje .
Ok?
A gde se nalaze najstarije Srpske pravoslavne crkve na Kosovu ili Crnoj Gori?
A gdes u napisane nastarije Srpske knjige?
Jel to zboriš što ste razmenili ambasadore sa šiptarima u Prištini?Sve u Crnoj Gori.![]()
Ne želim da se kladim uopšte. Vrijeme će pokazati. Mira biti neće jer ga veliki ne žele.Srbija neće ući u rat, ajmo dalje
Srpska vojska, u ovom trenutku, neće baciti kamen preko granice ma šta se dešavalo sa druge strane.
Možeš se kladiti na to
Ne želim da se kladim uopšte. Vrijeme će pokazati. Mira biti neće jer ga veliki ne žele.
Zašto onda ne natrjeraju šiptare da ispoštuju ono što su potpisali?Veliki žele, no srpski ultranacionalisti ne žele, o tome se radi.
Zašto onda ne natrjeraju šiptare da ispoštuju ono što su potpisali?
Radi jednog Srbina kruže helikoptei i dronovi?!Sirene se oglasile u Severnoj Mitrovici - Kosovo Online
Kako Kosovo onlajn nezvanično saznaje, pripadnici specijalne jedinice kosovske policije uhapsili su danas još jednog Srbina, nakon čega su se oglasile sirene.
https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/sirene-se-oglasile-u-severnoj-mitrovici-13-6-2023
U toku je opsada šiptarskoih specijalnih snaga transformisane UCK Kurtijeve vlade na institucije na Severu Kosova.
Ne mora mirnim putem, imaju vojsku koja to može. To im je mandat između ostalog.Kako da ih naceraju mirnijem putem? Zapadu je drago sto Srbi su tako poslusni, ali Arbanasi su malog tvrdjeg kova, junackoga.
Nijesi ti čoče kvalifikovan da to cijeniš, manjkaš potrebno.Konačno neki ljudi s mozgom na Kosovu.