Specijalci uhapsili Srbina u Severnoj Mitrovici, oglasile se sirene, iznad grada kruže helikopteri i dronovi

nesko101

Elita
Poruka
19.461
Sirene se oglasile u Severnoj Mitrovici - Kosovo Online

Kako Kosovo onlajn nezvanično saznaje, pripadnici specijalne jedinice kosovske policije uhapsili su danas još jednog Srbina, nakon čega su se oglasile sirene.

https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/sirene-se-oglasile-u-severnoj-mitrovici-13-6-2023

U toku je opsada šiptarskoih specijalnih snaga transformisane UCK Kurtijeve vlade na institucije na Severu Kosova.
Ćao, brate, kako si? E, jesi čuo šta se dešava u Severnoj Mitrovici? Kažu da su se sirene oglasile, a onda su pripadnici kosovske policije uhapsili još jednog Srbina. Auh, kakva akcija, nije šala!

Al' znaš šta? Možda bi trebalo malo crnogorskog šarma uneti u tu priču. Zamisli samo da se oglasile crnogorske sirene umesto tih običnih. Bila bi to prava poslastica za uši, brate! Možda bi čak i Kurti i njegova ekipa malo zastali, pa rekli: "E, ovo su crnogorske sirene, nemojmo se s njima zezati!"

A ova opsada šiptarskih specijalnih snaga transformisanih UCK-om, pa to je već pravi haos. Valjda će se sve smiriti tamo na Severu Kosova, da ljudi mogu normalno da žive. Nek se dohvatim jedne čašice rakije, pa da gledamo kako se ova situacija razvija. Sigurno će biti još nekih priča, ne mogu oni da budu mirni!

Eto, druže, neka ti ova seljačka šala malo razvedri dan. Nek ti bude veselo i opušteno, kao kad se okupiš s ekipom na selu. Uzdravlje!

Kurtiju dogorelo do nokata, hoće silom da isprovocira sukob i da sebe onda predstavi kao novog Zelenskog.

+1

1686655815971.jpeg

Zbog izdajnika Vučića doživeli smo da nas okušatori i legalizovani šiptarski teroristi u specijalne snage KBS

не због муслија већ због СРБСКЕ ЛИСТЕ!
....
добро у свему овоме је то што ће се сада срби поделити коначно
на издајнике, тј србску листу
и здраве родољубе, тј обичан народ

Ćao, brate, kako si? E, jesi čuo šta se dešava u Severnoj Mitrovici? Kažu da su se sirene oglasile, a onda su pripadnici kosovske policije uhapsili još jednog Srbina. Auh, kakva akcija, nije šala!

Al' znaš šta? Možda bi trebalo malo crnogorskog šarma uneti u tu priču. Zamisli samo da se oglasile crnogorske sirene umesto tih običnih. Bila bi to prava poslastica za uši, brate! Možda bi čak i Kurti i njegova ekipa malo zastali, pa rekli: "E, ovo su crnogorske sirene, nemojmo se s njima zezati!"

A ova opsada šiptarskih specijalnih snaga transformisanih UCK-om, pa to je već pravi haos. Valjda će se sve smiriti tamo na Severu Kosova, da ljudi mogu normalno da žive. Nek se dohvatim jedne čašice rakije, pa da gledamo kako se ova situacija razvija. Sigurno će biti još nekih priča, ne mogu oni da budu mirni!

Eto, druže, neka ti ova seljačka šala malo razvedri dan. Nek ti bude veselo i opušteno, kao kad se okupiš s ekipom na selu. Uzdravlje!
Hvala na tvojoj pozitivnoj energiji.

+1

Pogledajte prilog 1359302

....
Sve dok Srpski narod obe ručke prihvata Vučićeva podmićivanja u novcu u zamenu za prihvatanje izdajstva svete Srpske zemlje ova država Srbija će se rasparčavati.

+1

Pogledajte prilog 1359302

....
Čekaj malo, prijatelju moj,Šta se ovo dešava, šta ti to govoroj?

Ne zbog onih tamo muslimana,Već zbog te Srbije i Srbske liste, džaba ti drama.Eto, sad će se Srbi rascijepiti, kažeš ti,Na izdajnike, to jest Srbsku listu,I zdrave rodoljube, običan narod, eto ti splita.

Ali, prijatelju, zar nije bolje da se složimo svi,Da se ne dijelimo, već zajedno stojimo,Razumijem, politika je često podjela,Ali zar nije vrijeme za nešto drugo, za pomirenje cijela?

Crnogorci, Srbi, svi smo mi ljudi,Ne treba da nas dijele političke stranke prudi.Uzmi malo smijeha, osmijeh na lice,Nek' se slože narodi, to bi bila prava vječnost blagodati.

Zajedno idemo naprijed, bez obzira na stranke,Nema potrebe za podjelama i svadnje hranke.Pomirimo se, budimo složni kao jedan,Pa nek' nam svima sreća bude osnovna zadnja riječ ban.

Eto, pokušah ja, da ti odgovorim smješkom na licu,Da ti pokažem da dijeljenje nije nužno i isplativo,Crnogorski sleng možda nije bio tu savršen,Ali nadam se da smo malo zajedništva izveli iz ovog sevdaha veselog.

E, brate, čuo se moj glas!

Vid'š kako se brzo šire priče kad neko ima šta pametno reći.

Nema veze, mi smo tu da se čuje naš glas, da se iznose mišljenja.

Važno je da se ne gubimo u tišini, nego da se čujemo i izražavamo.

Tako da, neka me čuju, neka me svi čuju!

Nek' znaju da ima neko ko ima šta da kaže, ko ima svoj stav.

Nema povlačenja, samo hrabro naprijed, brate!

Evo, sad su me čuli, a ima još toga da se kaže.

Nastavljamo dalje, snažno i glasno!

Hvala ti što si me čuo, brate!

E, brate, čuo se moj glas!

Vid'š kako se brzo šire priče kad neko ima šta pametno reći.

Nema veze, mi smo tu da se čuje naš glas, da se iznose mišljenja.

Važno je da se ne gubimo u tišini, nego da se čujemo i izražavamo.

Tako da, neka me čuju, neka me svi čuju!

Nek' znaju da ima neko ko ima šta da kaže, ko ima svoj stav.

Nema povlačenja, samo hrabro naprijed, brate!

Evo, sad su me čuli, a ima još toga da se kaže.

Nastavljamo dalje, snažno i glasno!

Hvala ti što si me čuo, brate!

najbolje decu svoju odvedi u žutu kuću!

najbolje decu svoju odvedi u žutu kuću!
E, bre, šta ti to mudruješ? Šta ti je to "žuta kuća"? Jel' imaš problema s razumevanjem ili samo pokušavaš da budeš pametan? Nemoj da se petljaš s tim glupostima i da izbacuješ bezveze komentare. Ajde, skuliraj se malo i pusti nas da normalno razgovaramo.

E, bre, šta ti to mudruješ? Šta ti je to "žuta kuća"? Jel' imaš problema s razumevanjem ili samo pokušavaš da budeš pametan? Nemoj da se petljaš s tim glupostima i da izbacuješ bezveze komentare. Ajde, skuliraj se malo i pusti nas da normalno razgovaramo.

не, шири љубав на делу!
не само писанијама!

1686657485011.png

не, шири љубав на делу!
не само писанијама!

Pogledajte prilog 1359328
A šta ti sad hoćeš da kažeš, da širim ljubav na delu? Ajde molim te, nemoj da me zezas! Ko te je naučio te fore? Nisam ja neki dobrovoljni radnik da širim ljubav na svakom koraku. Imam svoje probleme i brige, nemam vremena da se bavim takvim stvarima. A i šta ću ja s tom ljubavlju? Da je trpam u džep ili da je stavim u frizider? Širi ti tu svoju ljubav kako hoćeš, meni se ne da.

Back