AAAAA!!!!Koja fora!!!Andreavk:...a mozda je i Crnogorac![]()
Poludeli nacisto,ovo Salvantis sto naprica,da se najezi covek.
A najvise me nervira kad prica o Crkvi neko,a tacno osecam da pojma nema.(na alergicnu mislim)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AAAAA!!!!Koja fora!!!Andreavk:...a mozda je i Crnogorac![]()
Wikipedija na crnogorskom! Ko će da im je popunjava??? Valja mu čojski umarati prste!!!Salvantis:Skoro sam slucajno zalutao na stranicu Wikipedije gde se glasalo o zahtevu jednog crnogorskog fanatika, inace bivseg clana naseg wiki tima koji je naprasno postao 'crnogorski patriota', u kome on zahteva otvaranje Wikipedije na crnogorskom ( a vec postoji za srpski, hrvatski, bosanski, cak i srpsko/hrvatski jezik). Dokle doseze ludilo i glupost nekih na ovom Balkanu!
A onda neki ludaci ovde za sve krive samo nas.
I to sto kazes,bolje da spavam,uskoro me cekaju vazni ispiti.....eremita:Ахахахаа.......не вреди Романса......узалуд хабаш тастатуру.......![]()
![]()
![]()
eremita:Браво, прочитао си га.. и ја сам се присетио када су недавно неких 2000 Шиптара нешто протествовали - када их је УМНИК растерао... е тада је неки њихов обрезани болид причао да су православни храмови на КиМ ВЕКОВИМА ВЛАСНИШТВО ШИПТАРА...![]()
![]()
часна реч......ја сам то чуо...... 8-)
alergicna:Vazno je da si ti SUVU TEORIJU savladao, ali to nije dovoljno pre ce biti BESKORISNO
hehe, a bas sam se nesto i umirio u poslednje vremejomini:Pa džaba im i da su najpametniji i najdosetljiviji na svetu. To ti je kao ovde na Forumu. Mogu ja da budem i mudar i pametan i da ispravno razmišljam i da usmeravam na sve straneali onda dođe Sorab ili neko sličan i ispali parolu, Crow ga dočeka na volej, umeša se eremita, Salvantis (bez njega ne ide, je l'?), tu se negde ucuriš i ti... U međuvremenu ja se dernjam nešto u smislu ''smirite se'', ''nema smisla'' i sl., ali džaba...
Shvataš?
To zna i baba Jula.alergicna:NE MOZESH BITI DOBAR VERNIK AKO SI LOSH CHOVEK
Čekaj malo!!! :shock: Pa onda će se javiti i oni koji bi da malo divane na crnodolskom, modrolivadskom, zelenomorskom...Rainbow Six:Wikipedija na crnogorskom? Ko će da im je popunjava??? Valja mu čojski umarati prste!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad će po Wikipediji da krenu glasanja o žutogorskom, bjelogorskom, sivogorskom, crvenogorskom, metalikplavogorskom i ostalim jezicima duginih boja-gorskim!!!ops:
![]()
E vidis, to su ove psihopate sa Cetinja.Rainbow Six:Wikipedija na crnogorskom! Ko će da im je popunjava??? Valja mu čojski umarati prste!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad će po Wikipediji da krenu glasanja o žutogorskom, bjelogorskom, sivogorskom, crvenogorskom, metalikplavogorskom i ostalim jezicima duginih boja-gorskim!!!ops:
![]()
alergicna:NE MOZESH BITI DOBAR VERNIK AKO SI LOSH CHOVEK
Uh, što je ambiciozan taj Jevrem Drković!!!Salvantis:E vidis, to su ove psihopate sa Cetinja...
eremita:Ама, женска главо, ти ништа не разумеш, шта ти себи умишљаш да си овде катихета, шта ли, владика... јеси ли ти уопште при себи, ти ћеш владикама СПЦ да делиш лекције о томе шта и како треба да раде... и понављам још једном, основну ствар у православљу ниси ни схватила ни разумела - а то је где је место жени !!!
8-)
ТХАНК ЈОУ!!! :wink:Romansa:SIX,super je slika.