38imak Elita Poruka 17.123 20.06.2025. u 08:25 - Casus Belli, разлика између Израела и Русије?! #26 Ika2826: Ako je sve ovo što si napisao tačno,ko je onda bombardovao SRJ?I čime,ako nisu imali ništa? Kliknite za proširenje... Ok, znamo da su podrzavao Slobinu teroristicko-diktatorsko-ubilacku vlast, ne moras da nam to pominjes po 134 puta.
Ika2826: Ako je sve ovo što si napisao tačno,ko je onda bombardovao SRJ?I čime,ako nisu imali ništa? Kliknite za proširenje... Ok, znamo da su podrzavao Slobinu teroristicko-diktatorsko-ubilacku vlast, ne moras da nam to pominjes po 134 puta.
SajaBg Uvek u pravu VIP Poruka 9.378 20.06.2025. u 09:00 - Casus Belli, разлика између Израела и Русије?! #27 Ika2826: Pitam čime nas je NATO bombardovao ako nije imao ništa? Kliknite za proširenje... To su sitne količine. Nije valjda da ti je to argument za ugroženost Rusije. Mislim, smešno
Ika2826: Pitam čime nas je NATO bombardovao ako nije imao ništa? Kliknite za proširenje... To su sitne količine. Nije valjda da ti je to argument za ugroženost Rusije. Mislim, smešno
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.796 20.06.2025. u 10:30 - Casus Belli, разлика између Израела и Русије?! #28 Bojan_BRT: Ne ratuje se menicama nego tenkovima, kolko je onda ceo nato nesposoban kad je ulozio novca i oruzja u ukrajinu da ih jedna rusija bije. Kliknite za proširenje... Rusija ne moze 3 godine da osvoji Ukrajinu, a Amerikanci su osvojili jači Irak za mjesec dana.
Bojan_BRT: Ne ratuje se menicama nego tenkovima, kolko je onda ceo nato nesposoban kad je ulozio novca i oruzja u ukrajinu da ih jedna rusija bije. Kliknite za proširenje... Rusija ne moze 3 godine da osvoji Ukrajinu, a Amerikanci su osvojili jači Irak za mjesec dana.
Bojan_BRT Buduća legenda Poruka 28.505 20.06.2025. u 10:36 - Casus Belli, разлика између Израела и Русије?! #29 ZabranjeniLegenda: Rusija ne moze 3 godine da osvoji Ukrajinu, a Amerikanci su osvojili jači Irak za mjesec dana. Kliknite za proširenje... 3 godine nato ne moze da izbaci ruse iz 3 sela u donbasu, pisam se na takvu vojsku
ZabranjeniLegenda: Rusija ne moze 3 godine da osvoji Ukrajinu, a Amerikanci su osvojili jači Irak za mjesec dana. Kliknite za proširenje... 3 godine nato ne moze da izbaci ruse iz 3 sela u donbasu, pisam se na takvu vojsku
Bojan_BRT Buduća legenda Poruka 28.505 20.06.2025. u 10:42 - Casus Belli, разлика између Израела и Русије?! #30 SajaBg: To su sitne količine. Nije valjda da ti je to argument za ugroženost Rusije. Mislim, smešno Kliknite za proširenje... Argument za ugrozenost Rusije odredjuje Rusija, oni su tako resili i ukrajina ce biti zrtvovana. Sad sto neko kmeci da nije fer jedino mu to ostaje.
SajaBg: To su sitne količine. Nije valjda da ti je to argument za ugroženost Rusije. Mislim, smešno Kliknite za proširenje... Argument za ugrozenost Rusije odredjuje Rusija, oni su tako resili i ukrajina ce biti zrtvovana. Sad sto neko kmeci da nije fer jedino mu to ostaje.