- Poruka
- 42.460
Ne ljubomoriši 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nerazdvojni ste
Нисам стручан у глуми и ду*елизању који су потребни за проналазак девојке и за овако друштвени успех.Čudi me, kad si tako stručan u svemu i sve znaš, kako to da ti baš ništa ne ide?
Постићи ћу за пар година да ником не морам да будем одговоран у животу, да не морам да се улизујем и ћутим ником, да што мање имам шефа, да што више могу да спавам, и да се бавим својим хобијима колико хоћу. Ду*елизање ме не занима и немам амбиције да будем ничији слуга. Већ нешто и имам, данас имам нека своја посла, могу да не дођем на посао и да се ником не јавим и правдам, а да га сутра и даље имам, и тако колико хоћу, џаба вам исте или и за нијансу веће плате кад морате да се правдате чак и кад се разболите.Sta si ti postigao u životu?
it's a joke not a dick, don't take it so hard
ne govori koliko imas godina,ako si mladji od njega napalice se.Kako je krenulo?
ne govori koliko imas godina,ako si mladji od njega napalice se.
obrisi odmah drugi deo poruke!Nadrkavanje drugih preko mojih leđa mi takođe nije gotivno![]()
upozoravam te!Pa, ti mene baš ne poznaješ.![]()
pa sad treba neka da ti da ***** jer si nevidjena faca.Нисам стручан у глуми и ду*елизању који су потребни за проналазак девојке и за овако друштвени успех.
Постићи ћу за пар година да ником не морам да будем одговоран у животу, да не морам да се улизујем и ћутим ником, да што мање имам шефа, да што више могу да спавам, и да се бавим својим хобијима колико хоћу. Ду*елизање ме не занима и немам амбиције да будем ничији слуга. Већ нешто и имам, данас имам нека своја посла, могу да не дођем на посао и да се ником не јавим и правдам, а да га сутра и даље имам, и тако колико хоћу, џаба вам исте или и за нијансу веће плате кад морате да се правдате чак и кад се разболите.
Знам неке програмске језике, као дете сам ишао на такмичења из математике, био сам вуковац, од близу 30-оро деце један од двоје најбољих. Али кад сам се сетио да ћу морати да будем улизица да бих успео, и да ћу сексуално фрустриран и усамљен морати да трпим разноразне, све то сам баталио и евентуално оставио да се нечим бавим за своју душу. Ја нисам имао девојку ни у школи, нисам се ни са ким дружио, за разлику од већине нисам преписивао, нисам никога испитивао ни око каквих нејасноћа а на факултету буквално нисам знао ни где се шта налази, нити како функционише тај систем, и зато сам имао битнији посао да решавам своју усамљеност, да сам се *ебао и ишао на журке имао бих неки друштвени успех. Ти си се дружио са другима и други су ти је помагали да успеш.
Неебица и недостатак провода су основне ствар а сви пишете како су то глупости, наравно да ћу да кукам што немам секс јер то ме је пуно коштало свега.
presesce ti onaj rucak!
presesce ti onaj rucak!
alo dostaKako vidim, otići ćete vas dvoje na ručak i bez mene hahhahaahhaha
alo dosta
ni ti ne umes da se zezas,Mnogo ozbiljno shvatate ovaj forum, ne bih se dalje zadržavao
А што да не, већина оних који се продају за 2000 и сендвич, или социјални случајеви са 10 деце, имају и породице, имају или су имали секс. Тешко да сам најгори на свету па да не заслужујем ништа.pa sad treba neka da ti da ***** jer si nevidjena faca.
a mi zasluzujemo tvoju kuknjavu,zapomaganje i ocaj?А што да не, већина оних који се продају за 2000 и сендвич, или социјални случајеви са 10 деце, имају и породице, имају или су имали секс. Тешко да сам најгори на свету па да не заслужујем ништа.
Нисам стручан у глуми и ду*елизању који су потребни за проналазак девојке и за овако друштвени успех.
Постићи ћу за пар година да ником не морам да будем одговоран у животу, да не морам да се улизујем и ћутим ником, да што мање имам шефа, да што више могу да спавам, и да се бавим својим хобијима колико хоћу. Ду*елизање ме не занима и немам амбиције да будем ничији слуга. Већ нешто и имам, данас имам нека своја посла, могу да не дођем на посао и да се ником не јавим и правдам, а да га сутра и даље имам, и тако колико хоћу, џаба вам исте или и за нијансу веће плате кад морате да се правдате чак и кад се разболите.
Знам неке програмске језике, као дете сам ишао на такмичења из математике, био сам вуковац, од близу 30-оро деце један од двоје најбољих. Али кад сам се сетио да ћу морати да будем улизица да бих успео, и да ћу сексуално фрустриран и усамљен морати да трпим разноразне, све то сам баталио и евентуално оставио да се нечим бавим за своју душу. Ја нисам имао девојку ни у школи, нисам се ни са ким дружио, за разлику од већине нисам преписивао, нисам никога испитивао ни око каквих нејасноћа а на факултету буквално нисам знао ни где се шта налази, нити како функционише тај систем, и зато сам имао битнији посао да решавам своју усамљеност, да сам се *ебао и ишао на журке имао бих неки друштвени успех. Ти си се дружио са другима и други су ти је помагали да успеш.
Неебица и недостатак провода су основне ствар а сви пишете како су то глупости, наравно да ћу да кукам што немам секс јер то ме је пуно коштало свега.
Заслужују они који чине и подржавају неправде, и не само моју него и свачију. Ја, нити аутор ове теме, нисмо заслужили ваше лицемерно вређање. Ви сте ти који први почињете, ако желите да ћутимо мораћете прво вии цело друштво да почну, дата вам је слобода говора да вређате и понижавате друге, дата је онда и нама да се бунимо и да вас раскринкавамо.a mi zasluzujemo tvoju kuknjavu,zapomaganje i ocaj?
Па? Тебе издржава друштво, држава, потрошачи, нама су разне ствари скупе да би се нахранила ваша гу*ица. Шта да радим кад сам одбачен а родитељи не желе да ме запосле, ко је уопште и дужан у оваквом друштву да некога запошљава, све је како се неко снађе а ја нити знам нити желим да се сналазим.Znači da te u 30 godina još uvek izdržavaju roditelji i da nisi postigao ništa.
Докле год и ја не будем имао иста права и био повлашћен, радићу само колико морам, тј. послове на сат или на дневницу. Ја за разлику од тебе немам везе.U firmi ne moram da se pravdam ni za odmor ni za bolovanje, samo javim kolegi kada nisam tu i on meni.
То је супер. Али пошто сам ја неко ко цео живот није имао, имам права да имам овакав став, а није да сам бежао од девојака и дружења, своје сам учинио, био сам одбачен, тако да сад непријатељима нећу да се клањам и да ћутим на разне глупости. Ниједна девојка ме није подмитила да бих био комформиста.To što sam tokom škole i života stekao prijatelje nije minus već veliki plus. Imam društveni život i ljude sa kojima mogu da pričam i čiji savet cenim.
Не, то је прави и основни проблем, и сваки други проблем је узрокован тиме. Нећу да се клањам послодавцима и уклапам у колективе јер се никад нисам поклопио ни са девојкама ни са друштвом, па нити умем нити желим да се поклапам са разноразним лошим људима, ако ниси привлачан за секс и за журке и дружења, не можеш онда бити привлачан ни послодавцима. Ја бих да се свађам за сваку неправилност и некултуру, и ја бих да пијем јер сам незадовољан животом и људима на послу. Невин сам са 30+, не својом вољом него јер сам одбачен, значи да је очекивано да не будем ни запослен у друштву где посао зависи од нечије допадљивости и где постоји скривена дискриминација.To što nisi imao devojku i seks do sada je isključivo tvoj izmišljeni problem jer sa pravim ne smeš da se suočiš već bežiš od njega.
Заслужују они који чине и подржавају неправде, и не само моју него и свачију. Ја, нити аутор ове теме, нисмо заслужили ваше лицемерно вређање. Ви сте ти који први почињете, ако желите да ћутимо мораћете прво вии цело друштво да почну, дата вам је слобода говора да вређате и понижавате друге, дата је онда и нама да се бунимо и да вас раскринкавамо.
Па? Тебе издржава друштво, држава, потрошачи, нама су разне ствари скупе да би се нахранила ваша гу*ица. Шта да радим кад сам одбачен а родитељи не желе да ме запосле, ко је уопште и дужан у оваквом друштву да некога запошљава, све је како се неко снађе а ја нити знам нити желим да се сналазим.
Докле год и ја не будем имао иста права и био повлашћен, радићу само колико морам, тј. послове на сат или на дневницу. Ја за разлику од тебе немам везе.
То је супер. Али пошто сам ја неко ко цео живот није имао, имам права да имам овакав став, а није да сам бежао од девојака и дружења, своје сам учинио, био сам одбачен, тако да сад непријатељима нећу да се клањам и да ћутим на разне глупости. Ниједна девојка ме није подмитила да бих био комформиста.
Не, то је прави и основни проблем, и сваки други проблем је узрокован тиме. Нећу да се клањам послодавцима и уклапам у колективе јер се никад нисам поклопио ни са девојкама ни са друштвом, па нити умем нити желим да се поклапам са разноразним лошим људима, ако ниси привлачан за секс и за журке и дружења, не можеш онда бити привлачан ни послодавцима. Ја бих да се свађам за сваку неправилност и некултуру, и ја бих да пијем јер сам незадовољан животом и људима на послу. Невин сам са 30+, не својом вољом него јер сам одбачен, значи да је очекивано да не будем ни запослен у друштву где посао зависи од нечије допадљивости и где постоји скривена дискриминација.
Да ми се нешто деси не желим код доктора јер што бих трпео тај стрес и лекарске, понижавајуће, инванзивне методе, ако никад нисам имао секс, немам чак ни додир са девојкама а треба некад да пустим да ме черече и да ми раде свашта. Латентно сам суицидалан и то би ми дошло таман. Недостатак секса је одговор на скоро све, него не желиш да признаш да је та тако табу и безобразна ствар заправо једна од основних људских потреба.
Заслужују они који чине и подржавају неправде, и не само моју него и свачију. Ја, нити аутор ове теме, нисмо заслужили ваше лицемерно вређање. Ви сте ти који први почињете, ако желите да ћутимо мораћете прво вии цело друштво да почну, дата вам је слобода говора да вређате и понижавате друге, дата је онда и нама да се бунимо и да вас раскринкавамо.
Па? Тебе издржава друштво, држава, потрошачи, нама су разне ствари скупе да би се нахранила ваша гу*ица. Шта да радим кад сам одбачен а родитељи не желе да ме запосле, ко је уопште и дужан у оваквом друштву да некога запошљава, све је како се неко снађе а ја нити знам нити желим да се сналазим.
Докле год и ја не будем имао иста права и био повлашћен, радићу само колико морам, тј. послове на сат или на дневницу. Ја за разлику од тебе немам везе.
То је супер. Али пошто сам ја неко ко цео живот није имао, имам права да имам овакав став, а није да сам бежао од девојака и дружења, своје сам учинио, био сам одбачен, тако да сад непријатељима нећу да се клањам и да ћутим на разне глупости. Ниједна девојка ме није подмитила да бих био комформиста.
Не, то је прави и основни проблем, и сваки други проблем је узрокован тиме. Нећу да се клањам послодавцима и уклапам у колективе јер се никад нисам поклопио ни са девојкама ни са друштвом, па нити умем нити желим да се поклапам са разноразним лошим људима, ако ниси привлачан за секс и за журке и дружења, не можеш онда бити привлачан ни послодавцима. Ја бих да се свађам за сваку неправилност и некултуру, и ја бих да пијем јер сам незадовољан животом и људима на послу. Невин сам са 30+, не својом вољом него јер сам одбачен, значи да је очекивано да не будем ни запослен у друштву где посао зависи од нечије допадљивости и где постоји скривена дискриминација.
Да ми се нешто деси не желим код доктора јер што бих трпео тај стрес и лекарске, понижавајуће, инванзивне методе, ако никад нисам имао секс, немам чак ни додир са девојкама а треба некад да пустим да ме черече и да ми раде свашта. Латентно сам суицидалан и то би ми дошло таман. Недостатак секса је одговор на скоро све, него не желиш да признаш да је та тако табу и безобразна ствар заправо једна од основних људских потреба.