Spavanje sa brusthalterom ili bez

Da li nosite i preko noći brusthalter

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Riječ je o noćnom spavanju i da li spavate sa brusthalterom ili bez ?

Jedna žena mi ispričala da čak i noću ima brusthalter mene je to zbunilo i sad se pitam da li je to uopste ta grudi zdravo 24 sata iz dana u dan nositi BH ?

...bez...zapravo samo ga tada skidam, nocu jer sam nesto obdarenija zena, ne bi bilo pristojno drugacije...a nocu sam navikla da ga skidam kada i sociva, pred sam ulazak u krevet...

Ако носиш праву величину, не сме да стеже.

nisam ja jedina koja to cupa...ne radi se o velicini....ne mogu da je trpim neprijatno mi je tako sa tim krutim

- - - - - - - - - -

a pogotovo leti....znojnje i taj kruti deo koji nelze na kozu i pravi trenje ....iziritira mi
mnogo mi je bolje kad je nema

- - - - - - - - - -

al si joj rekla...alal vera...

provalila me....nosim 95 d, a ustvari sam 75 a, ostalo su carape :rumenka:
:rotf:

Jedna žena mi ispričala da čak i noću ima brusthalter mene je to zbunilo i sad se pitam da li je to uopste ta grudi zdravo 24 sata iz dana u dan nositi BH ?

Ja ga ne nosim dok spavam.Cak i kada preko dana hocu da dremnem, skinem ga. I ako uvece ne idem nigde, ne nosim ga po kuci.

ma kakav brushalter
jedna je nocu na spavanje isla sa ful sminkom i frizurom i skakala iz kreveta u 5h da ponovo sve dotera u red..tako punih 9 godina dok joj muza nisu ubili

gde zdravo, na spavanje samo razuzdano i nesputano, icega bez :)

Back