spas u cashi !!!

sto se tice drugog stanja ..,mogla sam ostati davno da nisam ovako razmishljala ...
necu bebu dok se ne sredimo onako kako dolikuje pecenim maldencima
ako je to moguce naravno u suprotnom odlazim i pravicu bebu sa nekim koji me zasluzuje u suprotnom ostacu sama ....ako mi je vec takva sudbina ....

Dont_Break_The_Oath:
I jesi maltretirana, i mogu ti reci da sam i ja sam bio u takvoj situaciji u mom braku. Psihicki zlostavljan na samom kraju severne Norveske medju polarnim medvedima.
I onda sam prosto bacio sve i vratio se u SCG, poceo Svoj zivot ispocetka i krenuo nazad Svojom snagom.

Smoki, novi zivot postoji, vrati se nazad, jer ne vredi ti nista, ali nista da produzavas agoniju koja se moze nastaviti jos vecim psihickim nasiljem.
Moze on da prizna, mozes ti tek onda da stupis na scenu sa svojim zahtevima, ili jos gore osvetom, ali time neces promeniti cinjenicu da si u ovom stanju. A ni njega neces promeniti.
Zato pakuj kofere i nazad kuci.

Razvod !!! Razvod od stvorenja koje ne zna da bude muz.
Züruck in Serbia!

lako je otici a tesko je pomiriti se sa cinjenicama da je moglo biti bolje

smoki 2004:
licno iskustvo ili cinjenica .....

sve zavisi do karaktera tog straijeg coveka,,,,,
ja ne trpim poraz i znam da cu ga kad tad dovesti do prosjackog stapa ...
ostace sam ....samo ako nastavi obecavam....
nije ni jedini ni poslednji......imam ja josh vremena ,,,
ali ja pokushavam da sada izgladim ovu situciju ,,,,,

A kakav je to poraz ako se jednostavno okrenes i odes?
Napusti ga odmah i onda ce ostati sam,,,,savim sam.

Ti ne pokusavas da izgladis ovu situaciju nego da je produbis sto je moguce vise, samim tim sto pokusavas da spremis kontraudarac koji je samo bacanje vremena i unistavanje zivaca. Naravno, sa mogucnoscu da samo jos vise pogorsas stvar i da dodje cak i do fizickog maltretiranja. Shvati da si sama tu, i da nemas gde da pobegnes ako on malo vise poludi.
Osveta u ovakvim slucajevima nista ne znaci.

HeBePoBaTaH_:
smoki 2004:
ja ne trpim poraz i znam da cu ga kad tad dovesti do prosjackog stapa ...
Zato što nikad u životu nisi zaradila svoju kintu, jel' tako?

hmmmm
od svoje 16 godine verovali ili ne sam samostalna ne zavisim ni od oca ni od majke jer se bavim takvim poslom koji mi to ne dozvoljva..znaci imam odvoljno da sama sebe odrzavam ,...niti sam se udala zbog para niti zbog vece reputacije sad kao ja sam u boljoj drzavi sa nekim ko je pun ko brod ,,,
ja nisam takva ,,,
ja samo zelim ljubav to je u zivotu sto me odrzava
sa parama zivim od danas do sutra

jbm se za dinar,,,,,

coravog si se posla uhvatila.da menjas nekoga.on je manipulant.da ne ponavljam receno.izvini je l ti hoces latino seriju od zivota?evo to je to moglo biti bolje.nije moglo moras to da shvatis. da je moglo bilo bi ti sada.ne bi ti sada tipkala, a mi balavili.

smoki 2004:
ja sam znala za kga se udajem
ja sam bila i spremna da njega kolko tolko malo promenim
ja sam pokushavala to svo vreme ..
da ono sto su mu druge dozvoljavale ja da ne dozvolim ...
alio dzaba meni ovako maldoj razumnoj sto sam naletela na matorg debila kojiem sve moram crtati ...

Mozda si i znala za koga se udajes ali nisi sebi htela da priznas da je on takav kakav je bas sudeci po drugoj stavci 'spremna da ga malo promenis'. Ne menjaju se ljudi tako lako, jos posebno ne u tim godinama i pogotovu ne mogu da ga promene drugi. Moze sam sebe da promeni ukoliko on to sam zeli a ne zato sto ti zelis. Secam se da si i ranije jednom postavila temu zaleci se na njega i ipak si i pored svih problema koje si lepo primetila u vezi sa njim, usla u brak. Ne kapiram. Na kraju meni u citavoj ovoj prici nije kriv on vec ti, jer je on takav kakav je, a ti si ta koja je na to ponasanje mogla da kaze ne i da ode dok je vreme a ne da uleti u brak pa da onda resava probleme.

gurmanci:
Ne mora da te udari nikada u zivotu a da te ipak strasno izmaltretira, slomi...

Osveta ti nece doneti mir.

Ako ne odes unistice te, mada mogu da zamislim kako ti je, tek si se udala. Nemoj da obracas paznju na to sta bi ljudi rekli "eto tek se udala pa ga napusta",

Gazdarica je u pravu tri miliona posto, kada dobijete dete stvar ce se iskomplikovati visestruko. Ako vec nisi trudna, dobro razmisli. Ovakve situacije dete ne popravlja, naprotiv!
nisam trudna bas zato sto sanm razmisljala o tome ,,,
nisam zelela dete dok ne skontam dal je vreme za to...
ishla sam na to da vidim kako ce nam biti u braku dok smo sami samo ja i on ....

smoki 2004:
lako je otici a tesko je pomiriti se sa cinjenicama da je moglo biti bolje

Moglo je biti bolje, ali nije. Pa i ja sam potrosio uzalud 4 godine braka, pa? Je li treba kukati za time kako je moglo biti bolje?

To je proslo vreme 'moglo je'. Ali sta sada?
Hajde spakuj kofere i napusti kucu bez reci. Naaravno da ima boljih koji zasluzuju mesto pored tebe.

o pa svi mi hocemo ljubav, i cim nam se ucini da ptice cvrkucu gotovo! ti ces da pokusavas pa ces da mu se svetis.pa ce on da vidi koga je podcenio, pa ce da te pamti ceo zivot. sacuvaj boze, odakle tebi energija za ta glupiranja? ako si vec samostalna, pokazi to time sto neces dati na sebe.

gurmanci:
Nije lako pomiriti se sa ovakvom situacijom, ali ne slazem sa da moglo biti bolje. Na osnovu cega? Ako on ne zeli, niti ga je moguce promeniti, niti moze da bude bolje. Umesto sto si paznju usmerila na njegovu ulogu u braku, razmisli, kakva je tvoja uloga i buducnost u toj zajednici.
Koji su bili razlozi za brak i tvoji i njegovi?
Sta se zaista desava?
Kako te omalovazava?
Sta te to u stvari boli?

da uravu si !!!! treba razmisliti o tome ...

gurmanci:
Ne bih zelela da te naljutim i imam stvarno mnogo razumevanja za tvoju situaciju ali sam mnogo puta cula ovo "on me ne zasluzuje".

Ako te ne zasluzuje sta ces sa njim?

Sada ti je tesko, ali ovakve price slute na pogorsanje a ne na poboljsanje. Verujem da ga volis, ali ne verujem da si mazohista. Samo ti je unistio samopostovanje.

da bash to ,,,,,,
naprotiv ,,,neljutish me
hvala na razumevanju ....

hm unistio on njoj samopostovanje? pre ce biti da je naslutio da nema sta da unistava.i sta ja balavim ovde imam utisak da je neka bas ono klasicna glupa prica.sto lepo rece nina sama je kriva, sto ne znaci da je treba ubiti ne nikako.samo dok shvati da ne treba protiv sebe...procice neko vreme.

Pa, ovako... Je l' pricamo o zamisljenim situacijama, ili pomazemo u konkretnom slucaju?
Smoki je devojka, koja sa nedavno udavala... I vec tu smo se sreli sa njenim nedoumicama. Doduse, nije iznela sta je to sto joj smeta kod coveka, ali to je trebalo da zamislimo. Pa je onda bila srecna i klela se u ljubav na daljinu... Pa je onda malo pisala da pije vino kad je tuzna... Pa je otvarala jos neke teme, o svojim razmisljanjima. Recimo, o fizickom obracunu... Ali, ispostavilo se, da je ona ta koja je ovlas udarila onoga koji joj ne valja. Pa sad, opet, pije rakiju...
Znam da si nesrecna, ali nisam siguran da problem nije u tebi. Mozda suvise pijes?
... I da ne bih pisao jos jedan post, zelim da pohvalim Struju. Mnogo si mi pametna ovih dana... Neki misle da je smesno to sto pises, ali ja ne.

srce malo ljubi te struja u neko mesto gde nema dlaka.lol mojne samo da bude trticna kost. evo u oko, trepavice nece da mi smetaju.
ja sam takva pametna svud po telu.:D to sto misle, neka ih.u redu je i ja mislim da sam smesna.

Back