S
Struja
Gost
ovo je bilo za julijana, da ne bude zabune pa da pocnu da se poturaju za poljupce.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
majcheki:Ako su se venčali ovde a potom otišli tamo, kakva bi procedura oko razvoda bila?
Koliko bi joj para trebalo za to zadovoljstvo?
Ako je on dominantan a ona ne zarađuje dovoljno, gde bi mogla da ide i šta da radi?
Kome bi mogla da se obrati za pomoć?
Ako bi poželela da se vrati, da li bi imala čemu?
... Volela bih da smoki kada dođe odgovori na ova pitanja :wink:
Julian_Duranona:Pa, ovako... Je l' pricamo o zamisljenim situacijama, ili pomazemo u konkretnom slucaju?
Smoki je devojka, koja sa nedavno udavala... I vec tu smo se sreli sa njenim nedoumicama. Doduse, nije iznela sta je to sto joj smeta kod coveka, ali to je trebalo da zamislimo. Pa je onda bila srecna i klela se u ljubav na daljinu... Pa je onda malo pisala da pije vino kad je tuzna... Pa je otvarala jos neke teme, o svojim razmisljanjima. Recimo, o fizickom obracunu... Ali, ispostavilo se, da je ona ta koja je ovlas udarila onoga koji joj ne valja. Pa sad, opet, pije rakiju...
Znam da si nesrecna, ali nisam siguran da problem nije u tebi. Mozda suvise pijes?
... I da ne bih pisao jos jedan post, zelim da pohvalim Struju. Mnogo si mi pametna ovih dana... Neki misle da je smesno to sto pises, ali ja ne.
majcheki:... i učinilo mi se da nije retardirana već da je syebana i uplašena do yaya.
Izvini smoki, ali ne verujem da bilo ko od nas može da ti pomogne svojim odgovorom.
Zovi nekog da dođe po tebe.
Dogovoreno !!! Kad i gde ???smoki 2004:jbm se za dinar,,,,,
smoki 2004:puno mi pomazete ...
samo kad citam vasha mishljenja postaje mi lakshe da sagledam i resim situaciju.....
smoki 2004:ja sam znala za kga se udajem
ja sam bila i spremna da njega kolko tolko malo promenim
ja sam pokushavala to svo vreme ..
da ono sto su mu druge dozvoljavale ja da ne dozvolim ...
alio dzaba meni ovako maldoj razumnoj sto sam naletela na matorg debila kojiem sve moram crtati ...
Najteze je sto moras da s njim spavas u istom krevetu...A sto se tice spasa u casi tu ga neces naci....Ispricaj se sa prijateljicom u koju imas poverenja mnogo je lakse...Ja i ovde znam da napisem sve sto me boli pa mi se cini da mi je lakse...Povrati samopouzdanje a svakog stigne kazna kad tad...smoki 2004:kako spasiti sebe od grbavih misli ,,,...od podcenjivanja ...od uvrede ....
uvredio me je ...
povredio ...
i podcenio ...i ja sad nemam zelju da spavam sa njim u istom krevetu niti da jedem s njim za istim stolim ..niti bilo sta sto smo do nedavno zajedno radili...
osecam mrznju ...gnev ,,,
a on ,,,,
svestan je svoje krivice
jako malo se trudi da izgladi situaciju ...
a ja sve vishe hladna prema njemu ....a kad legnem da spavam razmishljam (ustvari toliko depresije da ne mogu ni da razmishljam ) kako, sta dalje ?
snoshaj efendija:Izvini mu se sto te tukao i daj mu da te krese odpozadi da mu ne vidis face, bar izvesno vreme dok rane ne zacele...
majcheki:Joj, moram da te pitam još samo ovo i neću više ništa da te pitam...
Koliko si dugo živiš s njim van svoje zemlje?