Spanci i Srbi

sun
poenta je da ta etiketa prati ok ljude,koji prvi puta dolaze ovde,i bivaju napadnuti i oterani..sta god da napisu.ljudi imaju razlichite stavove,legitimne,kao i tvoji..ovde je postalo neprihvatljivo da neko kaze da je za ldp recimo.jel su oni teroristi ili sta?
drugo,chak i ako nema direktnih uvreda,tu su one dobre stare glupave floskule o tome kako ti je to neko usadio u glavu,jer,ako nisi patriota nemas mozga,i neko te placha na kursevima...i nemoj da govoris iz svoje perspektive(ti si im novi duhovni vodja btw)..das im inspiraciju,a oni obave pljuvanje pridoslica.s tobom bar moze o nehemu da se razgovara..
i da,ovde je postalo normalno da bl pise svoje agresivne postove,i niko ne ferma,dok ce novima koji dodju pet likova automatski zalepiti etiketu i krenuce prozivanje ako se izjasni za lpd.nisam za ldp(glupo sto uopste i pisem ovo)ali rechi da se oni zalazu za nestanak zemlje?!ovo je forum-dakle razlichitost misljenja,ali nema osnovne tolerancije gde ces ispostovati onoga ko misli totalno drugachije od tebe..
a nemam veze sa dukljaninom..nemam pojma ni ko je to...pagan je napisao "izgleda da ste vi bosanci..."i nije rekao da su genocidni,niti se odnosi tako kao sto predstavljate.

Petar_FPN:
sun
poenta je da ta etiketa prati ok ljude,koji prvi puta dolaze ovde,i bivaju napadnuti i oterani..sta god da napisu.ljudi imaju razlichite stavove,legitimne,kao i tvoji..ovde je postalo neprihvatljivo da neko kaze da je za ldp recimo.jel su oni teroristi ili sta?
drugo,chak i ako nema direktnih uvreda,tu su one dobre stare glupave floskule o tome kako ti je to neko usadio u glavu,jer,ako nisi patriota nemas mozga,i neko te placha na kursevima...i nemoj da govoris iz svoje perspektive(ti si im novi duhovni vodja btw)..das im inspiraciju,a oni obave pljuvanje pridoslica.s tobom bar moze o nehemu da se razgovara..
i da,ovde je postalo normalno da bl pise svoje agresivne postove,i niko ne ferma,dok ce novima koji dodju pet likova automatski zalepiti etiketu i krenuce prozivanje ako se izjasni za lpd.nisam za ldp(glupo sto uopste i pisem ovo)ali rechi da se oni zalazu za nestanak zemlje?!ovo je forum-dakle razlichitost misljenja,ali nema osnovne tolerancije gde ces ispostovati onoga ko misli totalno drugachije od tebe..
a nemam veze sa dukljaninom..nemam pojma ni ko je to...pagan je napisao "izgleda da ste vi bosanci..."i nije rekao da su genocidni,niti se odnosi tako kao sto predstavljate.

naprotiv

kada god nekog napadam, ja iznosim i cinjenice. nekome mogu da se ne svidjaju ali su cinjenice.
Ali nepoada mi napamet da zamenjujem teze i pasivnost zamaskiram tolerancijom
naprotiv
ja imam svoje politicko misljenje i ja ga postujem ,ali ne postujem ideje suparnika, ali suparnike da.

Alekasandar2:
Na internetu sam naso na dve frakcije.
Jedni su "Falange", Spasnski desnicari, nastavljaci tradicija nacionalista iz gradjanskog rata.Oni su na svoj sajt modju ostalima stavili ling ka nasem "Obrazu".Inace, simbol Falangi su pet strela i jaram, simboli katolickih monarha Izabele i Fernanda (setite s Kristofer Kolumbo je trazio obrodove od njih)Oni kazu kako je NATO pakt komunisticka zlocinacka organizacija.

http://www.la-falange.com/nacional/

Drugi su spanski komunisti, pod svojim sajtom "Espana Roja" (Crvena Spanija) daju linkove ka zlocinima NATO pakta, nazivajuci OVK "NATO falangama".

http://er.users.netlink.co.uk/urbiorbi/Yugoslavia/index.htm

Pa, ako su te dve Spanije sjedinjene u mrznji prema NATO paktu, ko je onda Havijer Solana?
Bivsi komunista. Kazu niko u Spaniji nije glasao za njega. Neli nevazni lik koga su postavili da obavlja prljave poslove u ime Spanije, lik koji ne zavisi od izborne volje glasaca, tako da nemoze ni da bude smenjen.Kao Cedica, ili Vuk Draskovic.

Oво за шпанске националисте и комунисте ме уопште не изненађује. Иста ситуација је била у Италији за време НАТО агресије на СРЈ, крајња десница (националисти) и крајња левица (комунисти), су жестоко протествовали против бомбардовања и посебно против суделовања Италије у овом злочину.
Солана је социјалиста, односно социјал-демократа, није комуниста.

Enigma_M:
Oво за шпанске националисте и комунисте ме уопште не изненађује. Иста ситуација је била у Италији за време НАТО агресије на СРЈ, крајња десница (националисти) и крајња левица (комунисти), су жестоко протествовали против бомбардовања и посебно против суделовања Италије у овом злочину.
Солана је социјалиста, односно социјал-демократа, није комуниста.

Sasvim
Socijal-domokratija je grupa laznih komunista i socijalista koja gelda da se uvuce kapitalistima u dupe a da izigrava socijaliste.
Oni bi da ratuju za mir i da se hebu za nevinost. Najgori soj ljudi.

sad sam tek sasvim pogledao o chemu se radi na prvoj strani...lik je napisao da bi streljao svilanovica,i postovao je sliku legije...zato mu je pagan odgvorio tako kako jeste..i odnosi se na njega..i sasvim je na mestu!

Petar_FPN:
ljudi imaju razlichite stavove,legitimne

Pazi, ne tvrdim da su moji stavovi monument legitimiteta, ali, brate, ja tu tvoju relativisticku mantru da je sve legitimno jer je "razlicito" nikad necu prihvatiti. NIJE legitimno nazvati deo srpskog naroda onako kako je Pagan uradio. NIJE LEGITIMNO pisati da Srbe treba daviti u Moraci, kao ovaj banovani dukljanin, nije legitimno pisati pogromaske postove kao ovaj koji je krenuo sa temom o Vojvodini (sto ti nije zasmetalo, za divno cudo). Naravno, nije legitimno vredjati ni bilo koji drugi narod u celini, ali ja to nisam radio, a nisi mi ni ukazao na bilo koga sa moje, patriJotske, je li, strane ko to radi.

ovde je postalo neprihvatljivo da neko kaze da je za ldp recimo.jel su oni teroristi ili sta?

Pa cekaj, kako se ti ljudi ponasaju prema ostalima kad se, i za trenutak, nadju u vecini (cak i ne mislim na Pagana, on je u tom delu bio pristojan)? What goes around, comes around, kazu.

kako ti je to neko usadio u glavu,jer,ako nisi patriota nemas mozga

Pa cekaj, ja tebe nisam cuo da govoris "ja sam nepatriota". Naravno, nema niko ekskluzivna prava na patriotizam, slazem se tu s tobom, ali hajde reci, jel' bi nekog ko kaze "evo, mrzim svoju zemlju" smatrao normalnim? Ne bi, naravno (ne govorim o konkretnim slucajevima, nego komentarisem tvoju tezu ).

das im inspiraciju,a oni obave pljuvanje pridoslica

Ma da, mi smo jedan Veliki Srecni Sindikat Zlocinaca :razz: ... Kome ja to "dajem inspiraciju" i ko je ovde malouman? I koga sam to ja ispljuvao, ili bilo koga naveo na to (sve i da mogu, a ljudi mi ovde ne deluju kao deca u drugom - trecem osnovne, pa ih neko usmeri da budu ovakvi ili onakvi).

i da,ovde je postalo normalno da bl pise svoje agresivne postove,i niko ne ferma

Pa stani sad, Srbi iz Bosne su "genocidni" zato sto BL pise "agresivne postove" :?: :???: (s tim sto ni BL ne pise neke "agresivne" postove, osim tog sto si naveo o muslimanima, ali i o Srbima se ovde pisu iste i gore stvari on daily bases).

nisam za ldp(glupo sto uopste i pisem ovo)ali rechi da se oni zalazu za nestanak zemlje?!

Pa cekaj, Kosovo treba da se "oslobodi", CG da "ide", Vojvodina takodje, RS "treba ukinuti" (primecujes da se u svim slucajevima najekstremnije antisrpske platforme dozivljavaju kao JEDINA legitimna opcija u nabrojanim regijama). I nemoj da me pitas "kad je LDP to rekao", govore svaki dan. I sta onda ostane od Srbije? Bulbulder? Normalno da se zalazu za nestanak drzave - u Americi bi im oduzeli drzavljanstva cim izgovore tako nesto kao POLITICKU PLATFORMU, a od post-hipi levice do najtvrdje desnice, svi bi ih okarakterisali kao izdajnike - i to je krajnje legitimna praksa civilizovane drzave koja drzi do sebe i postuje sopstveni narod.

o
vo je forum-dakle razlichitost misljenja,ali nema osnovne tolerancije gde ces ispostovati onoga ko misli totalno drugachije od tebe..

Da, ali sada dolazimo na Gordijev cvor demokratsko-liberalnog pogleda na svet koji ide ovako "kako tolerisati stav kojim se zagovara i unistenje TEBE koji ga tolerises iz principa"? I dugo bi nam oduzelo da krenemo o tome, a stvarno cu da se malo odmaram od foruma narednih dana, pa nemoj da krecemo u tu temu. Dakle, tolerancija je OK, ali, ako neko zagovara da treba da budem unisten za sopstveno dobro ili naziva deo mog naroda neprimerenim nazivima, imam pravo (i obavezu, ukoliko nisam suicidno nastrojen) i da ga ne tolerisem.

pagan je napisao "izgleda da ste vi bosanci..."i nije rekao da su genocidni,niti se odnosi tako kao sto predstavljate.

Vazi. Ko je onda plagijator koji se predstavlja kao Pagan?????

serb_pagan:
hahahaha...streljao bi ga ti...******,sve smesnije do smesnijeg...bes mu mater,izgleda su oni zapadnjaci u pravu kad kazu da su bosanski srbi genocidni...sve bi vi streljali,ubili,zaklali i slicno...pa nemoj posle da se ljutis kad vas osude za genocid

http://forum.krstarica.com/threads/94289&page=1&pp=15

Petar_FPN:
sad sam tek sasvim pogledao o chemu se radi na prvoj strani...lik je napisao da bi streljao svilanovica,i postovao je sliku legije...zato mu je pagan odgvorio tako kako jeste..i odnosi se na njega..i sasvim je na mestu!

I ovo je van teme, ali smatram da je opravdano.

Petre, ne blamiraj se...Pročitaj još jednom, pa reci da li je "sasvim na mestu." Molim te, pročitaj ponovo, tako se ne može govoriti o našem narodu. Ja to doživljavam kao uvredu, verujem i većina srpskog naroda.

Nemoj porediti sa BL-om, ja sam već par puta reagovao na raznim temama, čak mi je neko vreme bio na "ignore", ali ga nikada ne bih pravdao za one doskočice tipa "od Bosne do Irana neće biti...".

Zašto ti pravdaš Pagana? Ako je preterao (a definitivno jeste), to je njegov problem, a ako se slažeš s njim, onda si isti kao i on - prosto, zar ne?

Alekasandar2:
Sasvim
Socijal-domokratija je grupa laznih komunista i socijalista koja gelda da se uvuce kapitalistima u dupe a da izigrava socijaliste.
Oni bi da ratuju za mir i da se hebu za nevinost. Najgori soj ljudi.

sta je ovo sad? citiras mein kampf adolfa hitlera..prepisano skoro od reci do reci

Back