Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.612
980, i prebačena hitno isti dan iz Sa u Bg u Institut za majku i dete, u inkubatoru 66 dananjaooo kolko grama si imala ♥

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
980, i prebačena hitno isti dan iz Sa u Bg u Institut za majku i dete, u inkubatoru 66 dananjaooo kolko grama si imala ♥
980, i prebačena hitno isti dan iz Sa u Bg u Institut za majku i dete, u inkubatoru 66 dana![]()
6 mesec je baš ranoNe znam, ali ima fora u mojoj porodici, prilično zanimljiva, sa tim mjesecima rođenja prvih kćerki. Moja prabaka rođena u maju, baka u junu, mama u julu a ja se trebala roditi u novembru i desi se čudo, rodim se kao nedonošče u 6 mjesecu mamine trudnoće, tj. u augustuDakle, ja rađam u septembru.
Joj980, i prebačena hitno isti dan iz Sa u Bg u Institut za majku i dete, u inkubatoru 66 dana![]()
Pa sad i nije, neonatologije su ok u svim većim gradovima, ali tada je bilo čudo, i samo su Bg i Ljubljana imali vrhunske neonatologije.6 mesec je baš rano
Moja ćerka u 8om se rodila
To je ok
A 6ti je frka malo
Sećam se jednog momka ispred neonatologije
Ne znam šta je bilo sa njegovom bebom ali..... bolje da ne pričam susreta
To je odlicna gramaza za sesti mesec.980, i prebačena hitno isti dan iz Sa u Bg u Institut za majku i dete, u inkubatoru 66 dana![]()
Imala bi pet kila da je rođena redovnoTo je odlicna gramaza za sesti mesec.
Vjerovatno, sestra je rođena u ok terminu, 5 kilaImala bi pet kila da je rođena redovno
Ništa čudnoA pazi koincidenciju, 6ti mesec, 66 dana
Pa dok sam nabacila kile, kad sam imala 2200 grama, pustili me na sloboduA pazi koincidenciju, 6ti mesec, 66 dana
A pazi koincidenciju, 6ti mesec, 66 dana
Sta ce zena, primorana....Pratim vas ali gledam Bayern - Inter
Ugojila sePa dok sam nabacila kile, kad sam imala 2200 grama, pustili me na slobodu![]()
Kako je bilo?980, i prebačena hitno isti dan iz Sa u Bg u Institut za majku i dete, u inkubatoru 66 dana![]()
Babica koja je pazila nije preživelaKako je bilo?
Pa to sad objašnjava mnoge stvariA pazi koincidenciju, 6ti mesec, 66 dana
Nikad nisam bio u inkubatoruBabica koja je pazila nije preživela
Ps ako si propustio jedinu sansu za to, druge nece biti..Nikad nisam bio u inkubatoru
Šta rade?I prskao sam ih onom pumpicom. I gledao kako se pilje
A magnetna rezolucija, jel se to racuna?Ps ako si propustio jedinu sansu za to, druge nece biti..