Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 64.602
Daj nek neko dovede ovog Bio Sam Zmijanac na Krstaricu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono jeste !Hvala Bogu pa prebolih njihove pubertete, ali sad su druge brige![]()
I ja bgm oplakah@srebrna kraljica Oplakah tvoj doživljaj sa ćerkom ti
Ja sam svu svoju decu tretiro kao ravne sebia teme seksa i odrastanja su slatke
i sa klincima treba otvoreno o tome
svidja mi se kad roditelji i deca imaju otvoren odnosOd dece se može mnogo naučiti , ako znaš
Vučeš traume iz detinjastvaA ja se sjecam jos slikovito makar nije lijepa slika, sisa stare svabice na tatinom brodu.
Dešavalo se i meni to, i sad ponekad.Nesto nije u redu sa forumom.
Danima se prijavljujem po sto puta. Nekad se prijavim prvi put u toku dana, prodje minut, prijava mi istekla.
Stoji mi opcija da ostanem stalno prijavljena.
Instaliraj aplikaciju i nećeš imati tih problema kad ideš preko telefonaOnda OK.
Hocu! Hvala ti!Instaliraj aplikaciju i nećeš imati tih problema kad ideš preko telefona
I ja sam imala tu nameru al onda shvatim ma daaaj ti i strogoćaJa ću biti stroga mama![]()
Isto tako i meni.Nesto nije u redu sa forumom.
Danima se prijavljujem po sto puta. Nekad se prijavim prvi put u toku dana, prodje minut, prijava mi istekla.
Stoji mi opcija da ostanem stalno prijavljena.
A zezam seI ja sam imala tu nameru al onda shvatim ma daaaj ti i strogoća
Ne leži mi nikako a još manje uspevam u tome
Dve takve bi već bilo mnogoA zezam seAko ikad budem mama, biću mama najvoljenijeg i najrazmaženijeg derišta na planeti.
U tom delu ako preteraš sjebala si senajrazmaženijeg
Znaš već neko takvo biće??Dve takve bi već bilo mnogo
JokZnaš već neko takvo biće??
pa jel nisi sad u osmom misecuA zezam seAko ikad budem mama, biću mama najvoljenijeg i najrazmaženijeg derišta na planeti.
Znači Dr. Evil i Mini MeA zezam seAko ikad budem mama, biću mama najvoljenijeg i najrazmaženijeg derišta na planeti.