Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.808
E sad su svi dobili, dva pogođena-joja i po!Zar ne znaš da je slogan Lutrije BiH - Zamisli dobiješ?Znači samo zamisli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad su svi dobili, dva pogođena-joja i po!Zar ne znaš da je slogan Lutrije BiH - Zamisli dobiješ?Znači samo zamisli.
Hoćeš da te razveselim brojem 15Bolje ti je budi dobar sa mnom, buduća lovatorka!
Gle poruke u kolačiću sreće
Pogledajte prilog 1249425
Ja nisam Ljutko, samo se ponekad tako cesljam.Ok
Ali Pitanje ti je bilo uopšteno i zahteva statistiku
Plus sam možda zeznuo jer nisam stavio zarez
Stavio sam naknadno
Jesmo i dalje drugari?
Kako misliš 15, šta je 19 onda?Hoćeš da te razveselim brojem 15?
Podseti me na pokojnu babu. Išli smo zajedno da podižemo penziju i uvek se radovala kupovini srećki, da bi svaki put kad ne dobijemo rekla, znala sam lopovi!Zar ne znaš da je slogan Lutrije BiH - Zamisli dobiješ?Znači samo zamisli.
Igre na srećuКоја је тема вечерас?
Imao si neku sasavu baku kao sto je Rahela Ferrari u Tesnoj kozi?Podseti me na pokojnu babu. Išli smo zajedno da podižemo penziju i uvek se radovala kupovini srećki, da bi svaki put kad ne dobijemo rekla, znala sam lopovi!
A dobro kad nije 12, štas zapela.Kako misliš 15, šta je 19 onda?![]()
Baba je volela lepe ljude, kad bi prošao neko nije po njenom kriterijumu, rekla bi, lep je ki dupe.Imao si neku sasavu baku kao sto je Rahela Ferrari u Tesnoj kozi?
Jel ti bese sviras bubnjeve ili Senna?A dobro kad nije 12, štas zapela.
SennaJel ti bese sviras bubnjeve ili Senna?
Lapim polako...![]()
Prvi put kad sam srela Milančeta pitala sam ga jel ima 19 godinaA dobro kad nije 12, štas zapela.
Eto nek si ti mlada kapljica rose sa ravnih novozelandskih livada, osvanula ispod stabla manukeJeste, kad ga čovek pogleda baš deluje mlađano.
U biblioteku kod Milutina?Vidimo se, odoh da čitam
Trebao si početi sa sedam, al ajdVidimo se, odoh da čitam
Nemoj brzo... Pozlice ti od tolike kulturne..Vidimo se, odoh da čitam
On je duplo punoletan.Nije dozvoljeno točiti znanje maloletnima
Za milančeta je i moglo da se pomisli da ti ispala sočiva, ali sada sam siguran da se drogirašEto nek si ti mlada kapljica rose sa ravnih novozelandskih livada, osvanula ispod stabla manuke![]()
Nije istina! Ja sam čista ko suza. Radim u fabrici ljepila, kolege su mi patuljci, umjesto niz merdevine spuštamo se niz duguZa milančeta je i moglo da se pomisli da ti ispala sočiva, ali sada sam siguran da se drogiraš
---
A nije lepo što ne podeliš sa drugarima
Jok nego u koju drugu? Jedina u gradu ne traži članarinu.U biblioteku kod Milutina?