Spamerski prezervat XXXL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tema za večeras
Screenshot_20221031-134236~2.png

Kad smo kod igara na srecu, secam se jedne price, koju je ispricao Direktor drzavne lutrije Srbije.
Zena, visevekovni igrac lotoa, muz strastveni pecaros. Ona mu pred odlazak u ribolov dade brojeve da joj uplati. On obeca. Zena pogodila sve brojeve, ali joj muz nije uplatio. Pobili se, ona htela da skoci sa prozora, na kraju se razvedose, ali su ostali da zive u istom stanu.

Nikakvih Ljubice. Tačnije ništa više nego običan forumaš, znači ono što napišeš i podijeliš sa nekim bio on moderator ili ne. To su neke njihove priče iz pp-a.
Pa nije bas tako. Ja sam na mom profilu iskljucio opciju da se vidi kada sam ulogovan.
Danas dobijam informaciju od bivse clanice foruma da sam se juce ulogovao oko 21h na određenu temu.
Malo spuki ako mene pitate.
Posto ona vise nema pristup forumu, a znam sa kim je dobra, odgovor se sam nametnuo.

nikakvih posebnih , a pp je već lična stvar
Znas kako, pitanje privatnosti i zastita licnig podataka su u Nemackoj zakonom regulisani i krsenje izuzetno kaznjivo.
S obzirom da je ovo srpski forum, moram da pitam. Ipak sa ovim mejlom imam i registrivane naloge za placanje.
To mi najbitnije.
A ovo drugo.... A sta me briga?! Ja tamo, ostali ovde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back