Isto to danima... App sam instaliralaEvo tri puta za redom me izbacuje sa foruma, kaže prijavi se...prijavim se, kaže već si ulogovana?? Pa koja 3,14zda materina se dešava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto to danima... App sam instaliralaEvo tri puta za redom me izbacuje sa foruma, kaže prijavi se...prijavim se, kaže već si ulogovana?? Pa koja 3,14zda materina se dešava?
Bebo, da ponovim pitanje, do kojih to poverljivih informacija inace moze doci moderator? Podataknu me ovo sa Sensei-om?Evo tri puta za redom me izbacuje sa foruma, kaže prijavi se...prijavim se, kaže već si ulogovana?? Pa koja 3,14zda materina se dešava?
Takođe @Branko Lori ...
To nam ne gine , kad nam dodje onako spontano kao preTakođe @Branko Lori ...
Veliki pozdrav za tebe...
Pa da zaglavimo neku noć u kafani, puštajući pesme...
Čitao sam , nema bana izneo si svoje mišljenjeSamo da vas sve pozdravim ovde...
Osecam da mi sledi ban, zbog tragova koje sam ostavio na forumu...
Ali druzicemo se, ima vremena...
Dobio sam vec dve opomene...Čitao sam , nema bana izneo si svoje mišljenje
Ne bez razloga sigurno !

nije dotle došloSamo da vas sve pozdravim ovde...
Osecam da mi sledi ban, zbog tragova koje sam ostavio na forumu...
Ali druzicemo se, ima vremena...
Odoh da bazam po forumu , a možda ću na politiku da se napijem nekome krvi 
Sve je to prolazno nisi ti konfliktna osoba , niti reauguješ inpulsivnoDobio sam vec dve opomene...![]()
A+++ za gotiku![]()
Odoh da bazam po forumu , a možda ću na politiku da se napijem nekome krvi

Nikakvih Ljubice. Tačnije ništa više nego običan forumaš, znači ono što napišeš i podijeliš sa nekim bio on moderator ili ne. To su neke njihove priče iz pp-a.Bebo, da ponovim pitanje, do kojih to poverljivih informacija inace moze doci moderator? Podataknu me ovo sa Sensei-om?
O pa to je moja intima i relax kad tonem i padam u mrakA+++ za gotiku![]()
nikakvih posebnih , a pp je već lična stvarBebo, da ponovim pitanje, do kojih to poverljivih informacija inace moze doci moderator? Podataknu me ovo sa Sensei-om?
ček malo ti puštim nešto pa mi ti posle kaži dali sam u pravu , ček maloO pa to je moja intima i relax kad tonem i padam u mrak
Još ovo i da vas ne smaram više , i opasno je po meneO pa to je moja intima i relax kad tonem i padam u mrak![]()

Pa nije bas tako. Ja sam na mom profilu iskljucio opciju da se vidi kada sam ulogovan.Nikakvih Ljubice. Tačnije ništa više nego običan forumaš, znači ono što napišeš i podijeliš sa nekim bio on moderator ili ne. To su neke njihove priče iz pp-a.
Znas kako, pitanje privatnosti i zastita licnig podataka su u Nemackoj zakonom regulisani i krsenje izuzetno kaznjivo.nikakvih posebnih , a pp je već lična stvar
Ne smaraš amanJoš ovo i da vas ne smaram više , i opasno je po mene
Prebacio na kanal za slušanje , obećava .prvo vidi ovo