kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
bila bih zahvalna ako neko ima informaciju da podeli o tome
Prvu vizu moras dobiti u maticnoj zemlji....Stim da muz ima tri platne liste i prijavu stana i AOK...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bila bih zahvalna ako neko ima informaciju da podeli o tome
a do sada sam cula da su ulazili bez vize i da je suprug ili zena sa eu pasosem {u mom slucaju tj. muza ,hrvatskim} tamo podnosio prijavu boravka za porodicu.da,suprug mi je tamo zaposlen,a imamo i decu koja takodje imaju hrv. drzavljanstvo.
Onda neka muz ode u auslendärbehörde i neka pita. To ti je najvalidnije. Imam prijateljicu sa hrvatskim pasosem, a muz srpski, ali oni su otisli ima skoro tri god. A prosle god prijatelji ona rumunski on srpski, znam da je predavao za vizu. Mozda nisu znali, bog ce ga znati.
Konacno viza. Poziv danas u 15.50h.
Aplicirala 31.03. Termin 21.11. Poziv 29.01.
Srecno svima. Pozdrav
Konacno viza. Poziv danas u 15.50h.
Aplicirala 31.03. Termin 21.11. Poziv 29.01.
Srecno svima. Pozdrav
Olaksice ?Cele prosle godine se trubilo kako ce biti lakse ove godine...E pa hvala im na olaksicama!
Samo da za mesec dana ne produze opet![]()
Hvala vam najlepse na informaciji. Znaci jos 3 meseca cekanja sigurno. Ja sam aplicirala 11.08. i jos sam molbu pisala, ali nista.Stigli su do 9.5.ali su i preskocili neke ljude. 9.5.ima zakazan termin 6.3.
ja sam podnosio u Nemackoj za vizu za dete ciji je roditelj EU drzavljanin… pretpostavljam da je to slicna procedura kao i kad je roditelj Nemac… moze samo jos jednostavnije da bude. sta te konkretno zanima?Da li je neko aplicirao za vizu "Pridruzivanje roditelja detetu koje ima nemacko drzavljanstvo"?
Pozdrav svima u grupi, zanima me da li zna neko u vezi sertifikata o polozenom A2 ispitu koliko vazi i da li ima rok vazenja uopste? Jer jos uvek cekam termin za spajanje porodice, vec sedam punih meseca, a sertifikat mi je izdat 04.04.2018? Hvala unapred..
Pozdrav svima u grupi, zanima me da li zna neko u vezi sertifikata o polozenom A2 ispitu koliko vazi i da li ima rok vazenja uopste? Jer jos uvek cekam termin za spajanje porodice, vec sedam punih meseca, a sertifikat mi je izdat 04.04.2018? Hvala unapred..
Moje dete ima nemacko drzavljanstvo, a ja treba da dobijem vizu preko nje, pa ne znam je li to slicno vasem slucaju. Imam neke nedoumice oko popunjavanja zahteva i jednu stvar iz informatora koja mi bas nije jasna, a naravno u ambasadi ne mogu dobiti nikakve info povodom toga , cak ni preko mail-a. Pa bih isravno da pripremim sve jer nemam vremena za gubljenje, dete mi mora krenuti u vrtic tamo. Ako mi moxete pomoci oko nekih informacija za zahtev i informator, mogu li vam poslati privatnu poruku na forumu? Hvala najlepseja sam podnosio u Nemackoj za vizu za dete ciji je roditelj EU drzavljanin… pretpostavljam da je to slicna procedura kao i kad je roditelj Nemac… moze samo jos jednostavnije da bude. sta te konkretno zanima?