Spajanje porodice u Nemackoj

Takodje bih zamolila i druge ljude na forumu ako imaju kakve informacije ..,registrovala sam se u ambasadi za dođu termina ali ako ima drugih načina ,radije bismo skratili proceduru ..nešto sam načula i ako upišem kurs jezika da takodje mogu produžetak boravka .

Dragi moji. Moj muz je propustio termin u ambassdi u Beogradu zbog simptoma Corone. Stornirali smo termin poslali mejl sa lekarskim izvestaj i sad vec 5 dana cekamo odgovor. Da li je jos neko od vas bio u situaciji da zbog Corone ne mpze da dodje na Termin? Kakav ste odgovor dobili od ambasade?

Zdravo ja sam Nova ovde Imam jedan Problem Pa Ako neko moze da mi pomogne..Isla sam na Kurs nemackog i izasla na ispit Ali nazalost nisam prosla..Treba mi sertifikat a1 za vizu spajanka porodice Moj muz zivi u nemackoj Ali Nema papire za Stanlo nego preduzi za 2 godine.Imamp dete od godinu dana i nemozemo nikako da se sredimo vec dive godine stanlo dolazim na 3meseca..

Zdravo ja sam Nova ovde Imam jedan Problem Pa Ako neko moze da mi pomogne..Isla sam na Kurs nemackog i izasla na ispit Ali nazalost nisam prosla..Treba mi sertifikat a1 za vizu spajanka porodice Moj muz zivi u nemackoj Ali Nema papire za Stanlo nego preduzi za 2 godine.Imamp dete od godinu dana i nemozemo nikako da se sredimo vec dive godine stanlo dolazim na 3meseca..

а1?

Је л' није грешка, да ти можда треба Ц1? Или Б1?

Koje je pitanje?

Dobar dan.Nova sam
Na ovoj stranici i imam par pitanja.Trenutno sam u Njemačkoj i dobila sam produžetka preko 90 dana u Njemačkoj zbog vjenčanja.Muž mi je EU državljani vjenčali smo se u Njemačkoj.Ovdje smo zvali da predamo vizu ali su nam rekli da ne može da moramo preko ambasade Njemačke u Sarajevu.Dali neko ima slično iskustvo da mi odg šta i kako je radio.Lijep pozdrav.

Pozdrav svim članovima,ako neko moze da mi pomogne vezano za zakazivanje termina za spajanje porodice....Pokusavam zakazati termin,zanima me Anzahl Besucher,u to polje obeležavam broj 3 u mom slučaju,treba mi termin za zenu i dvoje dece....I sad dole ispod imam ostali brojevi pasosa,tu upisujem brojeve pasosa dece???Ne prihvata mi nikako...Ili moram mozda posebno za svakog da napravim termin....Logično mi je da to ide zajedno....???

Zdravo, Imam jedno pitanje. Zivim u Nemackoj vec 3 godine, Imam boravisnu dozvolu, prva 2 puts sam dobila na godinu dana, sada na 3 godine. Ne radim nigde, Imam 2 deteta, jedan je beba od godinu dana. Sa muzem sam se vencala Novembra 2019 god u Srbiji, oboje smo srpski drzavljani. Kada sam se porodila muz je predao ovde u Nemackoj zahtev za boravisnu vizu, dobio je duldung kako bi ostao sa nama I receno mi je da preda zahtev za vizu u ambasadi u Bg-u. U medjuvremenu je dobio I radnu dozvolu I poceo da radi, njemu je duldun produzavan na 3 meseca. Dana's je stigao termin za vizu. Zanima me koja su dokumenta potrebna ukoliko vec ima prethodnu saglasnost nadleznog organa I ukoliko je dostavi na terminu I da li je onda potreban sertikat A1? Da li postoji problem zato sto ja ne radim, primam novac preko Jobcentra? Deca primaju kindergeld I moj muz je primao preko socijalnog novac, a od kako radi mini job prima I platu I nesto od socijalnog. Izvinite na duzem postu, molim ukoliko neko ima iskustva ili slicnu situaciju da odgovori...
Unapred zahvalna

drugim recima, tvoj muz zaradi verovatno sa mini-job-om nekih 300e na koje ne plati ni Cent poreza, ali zato od onih koji placaju porez dobijete kroz razne socijalne pomoci verovatno min. jos 1500e! da sam ja taj koji odlucuje da li cete dobiti vizu, pedalirao bi vas momentalno nazad za Srbiju!

Pozdrav! Ja sam nova ovde. Potrebne su mi informacije. Da li mi je potrebna viza koja ide preko nemacke ambasade ili boravisna karta u nemackoj. Moj slucaj je sledeci suprug i deca su drzavljani madjarske, a ja sam drzavljanin Srbije. Muz mi radi i zivi u Neuss Nemačka a deca i ja smo u Srbiji. Kako da resim da deca i ja zivimo sa suprugom u Nemackoj. Npr. Da li je potreban prosek plate, kvadratura stana?
Hvala u napred!

Back