Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 19.930
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to na temi politika
Nisam znala da je ovo draga saveta
Tu je mislila da je prikladno. Ima na ovom pdf. raznih mozganja pa i ovo nije nista cudno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to na temi politika
Nisam znala da je ovo draga saveta
Pozdrav svima!
Trenutno zivim na Kosovu ( Mitrovica) i danas mi je stigla odbijenica za spajanje porodice. A razlog tome je sto moj muz navodno nema boravicnu dozvolu (koju naravno ima) i zato mi nije jasno kako je nesto takvo moglo doci. To sam, kad sam bila na intervju dala i rekli su mi da su svi dokumenti ispravni a onda ovo. Moj muz je u toku jedne godine promenio firmu, presao iz jedan grad u drugi. Na njegovom pasosu stoje podaci iz predjasnje firme ali isto tako i iz ove nove jer je u prosloj vec imao dosta problema sa sefom.
Da li je mozda problem u tome? Ako neko nesto zna o ovome, molim vas da mi objasnite ili date neki savet.
e pa onda se obrati Ramusu Haradinaju kad ne priznajes Srbiju
inace je Kosovo Srbija
Jeste sa Nemacom Ambasadom u Prishtinës i Bgd-uInace i na busu pise Lasta pa ne leti...
Ne razumem, čemu učestvovanje u trolovanju?
Namerno se praviš naivna i glupa ili šta ....?
Pa nisu svi te qurate srece da imaju Acu za presidenteДа треба помоћи, да прелетите преко Србије у разне Немачке.
Ми вас не можемо све излечити.
Jeste sa Nemacom Ambasadom u Prishtinës i Bgd-uInace i na busu pise Lasta pa ne leti...
Pa nisu svi te qurate srece da imaju Acu za presidente
Bula u srbiji , na kosovu. Sve jasno, svo joj je poreklo ix srbije jer je kosovo srbija.žena lepo kaže da nema poreklo iz srbije, šta vama tu nije jasno?
Pa nisu svi te qurate srece da imaju Acu za presidente
Provokator
On je i tvoj predsednik... sreća ti je takva kakva je .
Jok moj nije on je to i sam priznao...
Jok moj nije on je to i sam priznao...
Па једино да се обратиш НЕМАЧКОЈ АМБАСАДИ У ПРИШТИНИ И ДА ИМ ОБЈАСНИШ ДА ЈЕ У ПИТАЊУ ГРЕШКА - али претходно провери какав је статус грађана КосовЕ у Швабији.....Problem je sto ja nisam drzavljanka Srbije vec Kosova. A inace imam pravo radi pridruzenja bracnom drugu u Nemackoj. Ali eto doslo je do greske pa me zato zanima da mozda neko nesto zna o ovome.
Nije mi moj, a kamoli uvaženog kolegeJeste tvoj je predsednik
Ti muhamede da cutis!Nije mi moj, a kamoli uvaženog kolege
vecina srba na ovom forumu srbe sa kosmeta naziva kosovarima...to vam ne smeta?Bula u srbiji , na kosovu. Sve jasno, svo joj je poreklo ix srbije jer je kosovo srbija.
Ali buletina ne zeki priznati to i namerno istice kosovari.
Koji kura.c traxi ovde sa pitanjima?
Nek pita bakira da je uxme u zastitu il erdogana ebo je on...
Provokator