Espanol, karbonara su strava.... Svaka cast, ali mislim da su ubedljivo najbolje kad ti spremi native Italian! Moj favorit takodje, mada ne odbijam ni sa brokolijem, neodoljiv ukus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gigule:evo opet se mesam...uzivam dok citam...
....inace ja umesto mesa u sos za spagete uvek stavim soju, nekako mi je lepse...isprzi se luk i beli luk,stave zacinirigano,biber i bosiljak,sipaju se navlazene sojine ljuspice sa malo vegete i ostavim da odstoji sve tako 15-tak minuta ....I onda kuvam dalje sos...
Jasna stvar, zna se ko su TATE za te stvari. Ali evo mi kao držimo drugu liniju fronta, pa šta bude. Pozdrav.Freja:Espanol, karbonara su strava.... Svaka cast, ali mislim da su ubedljivo najbolje kad ti spremi native Italian! Moj favorit takodje, mada ne odbijam ni sa brokolijem, neodoljiv ukus
....druga linija fronta.....hehe a to vam je cilj
)))Daj šta daš Elena, teško je sa Italijanima u kuhinji. Ali za sada se dobro držimo. Pozdrav. :wink:Elena_:....druga linija fronta.....hehe a to vam je cilj
)))
...ja kapirala da se nase delije zele pokazati bolji kuhari od nas dama.......a sad mi je jasnije."Prišrafi" ti malo njega u kuhinji Elena pa da vidiš kako će talenat da se rodi! :wink:Elena_:...ja kapirala da se nase delije zele pokazati bolji kuhari od nas dama.......a sad mi je jasnije.
Meni se cini lakse bi bilo sa italijanima u kuhinji nego sa vama velikim majstorima.
Moram da priznam iznenadena sam da nase delije znaju tako lepo kuhati.........s obzirom da moj delija ne ume nista u kuhinji ja sam morala nauciti svasta.
Pozdrav
Kakvi loši čoveče! Ma ne dam se ja pred njima, treba da vidiš kako ih povremeno razbijem , samo im para ide na uši. Onomad su popadali na leskovačku mućkalicu i glavu u škembetu, celu noć su cvileli da im dam recept.Freja:Ma bre Espanol, nismo mi uopste tako losi! U stvari, bas se dobro drzimo! Da ti vidis njih kako padaju na nasu sarmu i gibu! Samo se oni malo prave... Svi su u fazonu da ne zele da jedu ni picu ni pastu, osim ako ih nije spremio neko ko je iz Iatlije! Kao da mi ne znamo kako se to radi! Samo ti nastavi tako, ja mislim da smo na odlicnom putu za prvu ligu!
To ti ja kazem! Sad mi pada na pamet: spagete u gorgonzola sosu! Stvarno prste da polizes! Ne znam napamet koliko sta, ali provericu, pa ti pisem! Svaka cast! Navijam za tebe! :wink:Espanol:Kakvi loši čoveče! Ma ne dam se ja pred njima, treba da vidiš kako ih povremeno razbijem , samo im para ide na uši. Onomad su popadali na leskovačku mućkalicu i glavu u škembetu, celu noć su cvileli da im dam recept.Freja:Ma bre Espanol, nismo mi uopste tako losi! U stvari, bas se dobro drzimo! Da ti vidis njih kako padaju na nasu sarmu i gibu! Samo se oni malo prave... Svi su u fazonu da ne zele da jedu ni picu ni pastu, osim ako ih nije spremio neko ko je iz Iatlije! Kao da mi ne znamo kako se to radi! Samo ti nastavi tako, ja mislim da smo na odlicnom putu za prvu ligu!
e bas ti hvala na savetu!acropora:Ha klasicna manistra sa tocom od poma.
Ma ljudi pastu mozete pravite sa svim i svacim i sve ce ispasti super samo ako imate maste i dobar ukus.
1 soljica listica svezeg bosiljka©®:Na zhalost, josh ne uspevam da nadjem ovu vrstu shpageta po lokalnim restoranima, a u stvari, vecji mi je izazov da ovo jelo napravim ja. Sve shto znam je da 'al pesto' sos ukljuchuje bosiljak, luk, maslinovo ulje i semenke sisarki, ali ne znam kako se zaista pravi.
Ako neko zna - ja jedva cekam da dobijem recept..
Hvala unapred!
Bravisimo Goščice! To je to, samo objasni onima koji nisu "pri Italijanskom" da su pinjole semenke šišarki. Ja u sve pred samo služenje dobacim sok od 2- 3 čena belog luka. Mrak!Goscica:1 soljica listica svezeg bosiljka©®:Na zhalost, josh ne uspevam da nadjem ovu vrstu shpageta po lokalnim restoranima, a u stvari, vecji mi je izazov da ovo jelo napravim ja. Sve shto znam je da 'al pesto' sos ukljuchuje bosiljak, luk, maslinovo ulje i semenke sisarki, ali ne znam kako se zaista pravi.
Ako neko zna - ja jedva cekam da dobijem recept..
Hvala unapred!
50g pinjola
50g struganog parmezana
1dl maslin.ulja
so
Listice bosiljka operite i osusite, a potom sve sastojke stavite u mixer i mesajte dok se masa ne izjednaci.Ovaj umak se moze dugo drzati u frizideru u dobro zatvorenoj tegli,a sluzi kao zacin za testeninu.Moze se zagrejati sa kasicicom maslaca na tiganju, a potom pomesa sa kuvanom testeninom.Prijatno, nadam se da sam pomogla!

Niko nije ni sumnjao, dapače (što bi rekli Bugari).Goscica:![]()
![]()
a bice i od mene nesto jednog dana...
![]()