Moze li neko da mi da neki recept za preliv za testo??Znaci,ne klasicne spagete,vec neka jednostavna smesa(sa sunkom ili tako nesto),sto je isprobano i sto vam se svidja.........hvala puno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li volis pecurke ali moj omiljeni preliv za testeninu se pravi na sledeci nacin:london:Moze li neko da mi da neki recept za preliv za testo??Znaci,ne klasicne spagete,vec neka jednostavna smesa(sa sunkom ili tako nesto),sto je isprobano i sto vam se svidja.........hvala puno
nema na cemu.....london:luce,hvala ti mnogo,ovo zvuci mmmmmmm vrlo ukusno,pecurke obozavam.......
e ovaj naš Espanol me stvarno zadivljuje - čudo siEspanol:Ako si do sada već nešto isprobao, znači da si "zagrebao" materiju. Zato sledi preliv za prave gurmane. Italijani ga zovu "a la Carbonara", a pravi se ovako. Sveža žumanca dobro ulupaš, dodaš sitno strugani parmezan i mešaš dok se ne napravi gušći sos. Lagano podgreješ, preliješ preko vrućih proceđenih špageta i sve izmešaš. Preko svega se dodaje slanina isečena na najsitnije kockice, propržena da "rešne" i prelivena sa malo isceđenog belog luka. Od svih mogućih preliva koje sam probao ovaj mi je apsolutni šampion.
Goscica:e ovaj naš Espanol me stvarno zadivljuje - čudo siEspanol:Ako si do sada već nešto isprobao, znači da si "zagrebao" materiju. Zato sledi preliv za prave gurmane. Italijani ga zovu "a la Carbonara", a pravi se ovako. Sveža žumanca dobro ulupaš, dodaš sitno strugani parmezan i mešaš dok se ne napravi gušći sos. Lagano podgreješ, preliješ preko vrućih proceđenih špageta i sve izmešaš. Preko svega se dodaje slanina isečena na najsitnije kockice, propržena da "rešne" i prelivena sa malo isceđenog belog luka. Od svih mogućih preliva koje sam probao ovaj mi je apsolutni šampion.![]()
Slažem se da oprez nikad nije na odmet, ali takve stvari se ipak izuzetno retko dešavaju, a gotovo nikad u kuhinjama u kojima vlada prava higijena. Ne opterećuj se Trejsi, pojma nemaš šta sve jedemo kroz druge NAVODNO ispravne namirnice, i konzervanse, i antibiotike i steroide, i radioaktivne... Da te ne plašim. Udri ti po klopi koju voliš i uživaj!trejsi:Meni se takodje dopadaju Karbonara spageti, ali izbegavam da ih spremam jer su sa svezim jajima. Od kada su se trovala deca u vrticima salmonelom izbegavam da spremam bilo sta sa svezim jajima zato sto imam malo dete.