SP-rukomet 2013

Vecu je gresku napravio kada je trazio tajmaut u 24. minutu prvog poluvremena kada smo na +5 imali napad. Od tog momenta je sve stalo, Poljaci do kraja poluvremena daju tri gola (mi nijedan) i hvataju rezultatski prikljucak. Zadnji njihov napad je takodje ocajno branjen, zasto niko nije izasao i pravio faul po cenu iskljucenja?

Vuk je sinoc malo polupao loncice a mozda je siguran da Srbi mogu pobijediti Slovence i plasirati se kao prvi u grupi. Rano je za kalkulacije ako je to bio cilj. Mislim da je Stanic trebao da odbrani onaj sut. Ljevak pa jos iz polu-ereta i u blizi ugao.

Poslednja izmena:
@Car Zg. Posto si mnogo bolje upucen od mene sto se prica....zasto je Balic izostavljen iz selekcije. Povod mog pitanja su komentari Kljajica uzgred, jako nekorektni prema Goluzi i njegovim izabranicima. Hvala. Misljenja sam da Balic i nije potreban hrvatskoj selekciji.

Требало је синоћ убедљиво победити Пољаке после онаквог старта утакмице и воћства. На крају смо добили гол у задњим моментима као казну за лошу тактику.

Veceras igramo protiv starog duznika ali i momentalno sigurno najspremnije ekipe.
Danska je vec obezbedila 1 mesto ali su rekli da ce protiv nas igrati 100% da ne zele da kalkulisu i da im je bitno da nastave u istom ritmu.
Videcemo sta ce biti, nama treba pobeda za lakseg protivnika jer ako budemo 4 idemo direktno na Francuze a ostatak grupe je dosta laksi za 1/8 finala.
Nemacka i Tunis realno ne spadaju u sam vrh evropskog rukometa.

Odlicni smo bili veceras, celo vreme smo i vodili ali na kraju poraz 33:30, ali ovako je dobro ispalo posto je u drugoj grupi Francuska porazena od Nemacke!!!
Tako da idemo na Nemce u 1/8 finala.

Round of 16
B1 Denmark
A4 Tunisia
D3
C2
B3 Iceland
A2 France
D1
C4
A1 Germany
B4 Macedonia
C3
D2
A3 Brazil
B2 Russia
C1
D4

nama je najbolje naravno da budemo prvi, sto zbog atmosfere sto zbog cinjenice da onda idemo na alzir,egipat ili mozda madjarsku, ali zanimljivo je takodje i da je bolje da budemo treci nego drugi, ako smo treci idemo na hrvate(tj porazenog iz duela spa-cro, i to ce biti vrlo zanimljiv mec,jer porazeni bezi od azdaja, ali mislim da je spancima ispod casti da se brukaju na domacem terenu pred 10 000 ljudi i pustaju utakmicu) i ostajemo u slabijem delu kostura bezbedni od francuza,domacina spanije i danske, dok kao drugi idemo medju azdaje :D

Poslednja izmena:
Vecina uglavnom kalkulisu, odmaraju igrace, "biraju" najpovoljnijeg protivnika. Da vidimo za koga su se odlucili Vuk, Goluza, Denic jer mislim da Sundovski bas i nije mogao da bira. Ono sto ja zelim od srca je da sve 4 selekcije prodju dalje pa da se u polufinalu i daj Boze u finalu, igra YU rukomet no tu su Danci, Francuzi i Njemci. Imamo eto i predsatvnika u borbi za 20 i neko mjesto, Crnogorce na moju zalost no i nijesu pokazali vise :rtfm: Licno, Shpaniji dajem jednu jedinu sansu zvanu sudije. Previse je pritiska shpanskih medija na sudije i mogu da zamislim kakav je pritisak po kuloarima SP. Pripremaju teren jer kvalitet nemaju ni za finale a ni polufinale. @gestapo, ako dozvolis nije shpancima "ispod casti" nego uvijek tako igraju. Preveliki emotovci koji jednako placu i kad pobijede i kad izgube. Odavno nijesam vidio losiju shpansku selekciju ali Valero u ovoj selekciji ima svojih 8 igraca kojima je on menadzer ;)

Poslednja izmena:
Evo Stanic usao i povredjen je troduplo bolji od zdravog Gajica. Odmah vetar u ledja celoj ekipi dobrim odbranama. A ne mogu da ne primetim da genije Vukovic opet trazi tajm aut kada vodimo dva razlike... to samo idiot moze da uradi. Tako je pomogao i Poljacima da nas stignu.

Ovog Šešuma oterati odmah !!!!!!
J*bote ne mogu da verujem da neko ko ima tolike godine iskustva napravi početničke greške koje su direktno uticale na ishod utakmice...kakav amaterizam !
I Vučković je odigrao na istom nivou kao Šešum...ništa u odbrani nije odigrao...ruke su mu non-stop bile spuštene i lutao je na crti i bez izlazaka na protivničke igrače.
To su 2 ključna igrača koja su večeras poklonila pobedu Sloveniji...j*bo ih Vuković,da ih j*be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back