Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 72.239
Ma vidi ovu, ovo je "starija" prva nađena, u nju sam zaljubljenašalji ove lepote z ZOO , konačna odluka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma vidi ovu, ovo je "starija" prva nađena, u nju sam zaljubljenašalji ove lepote z ZOO , konačna odluka

Mislim da je najbolje da učiniš kao i Manga Hilux.. da ih poneseš u šumu i vidiš da li će same da odlete.. ja verujem da hoće i nadam se tome..Ma nisam znala da ih nisam trebala ni pokupiti, iz dobre namjere ponesem prvu kući, bilo je očito da je ispala iz gnijezda i dolazila je noć u šumi je noć opasna, a to jeste bilo u šumi. Sutradan, nakon što su mi mnogi rekli: idi vidi ima li gnijezda u blizini! (u šumi da ja tražim gnijezdo) odem i na istom mjestu nađem i drugu. Šta ću, ponesem i nju. Lijepo im je, fino jedu, udomaćile se, uvalila sam ih sestri i zetu
Da ih onda ipak vratim u šumu, bolje nego ideja da ih damo u ZOO?

Nije ni za zoo vrt.. za slobodu je.. samo ako je dovoljno moćna da u njoj opstane..![]()
ali ipak nije za dom
može itekako, to joj je urođenoNije ni za zoo vrt.. za slobodu je.. samo ako je dovoljno moćna da u njoj opstane..
Super!To ćemo za vikend probati onda, prvo šuma, ako odlete nek im je srećno![]()