South park- serija

Skoro sam gledala jednu epizodu...al' mnogo kasno pushtaju....super je serija,ali ponekad preteruju,nenormalno...al' dobri su....imam dve tri epizode na kompu....
Al' smeshno mi je jer Ajs Nigrutin za Kotez kaze:South Central Kotez....

Skoro sam gledala jednu epizodu...al' mnogo kasno pushtaju....super je serija,ali ponekad preteruju,nenormalno...al' dobri su....imam dve tri epizode na kompu....
Al' smeshno mi je jer Ajs Nigrutin za Kotez kaze:South Central Kotez....

South Central Kotez nema nikakve veze sa South parkom!!! South Central je jedan od ozloglashenih crnachkih krajeva u Los Angelesu.

to je epizoda iz 3-ceg serijala "The Red Badge of Gayness", mislim da je 3-14 (sever vs. jug), a istrebljivanje Jevreja i prozivanje Mela Gibsona je 8-04 "The Passion of the Jew"
nego, zna li ko koja je epizoda kad Kenija ubijaju jedno 30 sekundi, on se lomi, pada, upada u nesto, ispada....i na kraju kad umre svi aplaudiraju? Mrzi me da gledam i trazim po diskovima, ali mislim da je iz 2-gog ili 3-ceg serijala, mada nisam 100 % siguran....
omiljeni lik....? Kartmen, pa Sten, mada volim i onoga u plavoj kapici -Krega "Did you just flip me out young man...?"
by the way, zavrsen je prvi deo 12 serijala, nastavak u oktobru....

to je epizoda iz 3-ceg serijala "The Red Badge of Gayness", mislim da je 3-14 (sever vs. jug), a istrebljivanje Jevreja i prozivanje Mela Gibsona je 8-04 "The Passion of the Jew"
nego, zna li ko koja je epizoda kad Kenija ubijaju jedno 30 sekundi, on se lomi, pada, upada u nesto, ispada....i na kraju kad umre svi aplaudiraju? Mrzi me da gledam i trazim po diskovima, ali mislim da je iz 2-gog ili 3-ceg serijala, mada nisam 100 % siguran....
omiljeni lik....? Kartmen, pa Sten, mada volim i onoga u plavoj kapici -Krega "Did you just flip me out young man...?"
by the way, zavrsen je prvi deo 12 serijala, nastavak u oktobru....

da to, to su mi bas ono naj naj epizode mada mogao bih dodati epizodu o wow-u(make love not warcraft):lol::lol:

нема више Саут Парка на бе 92 ? ?
Ne, gotovo je na "Comedy Central"-u, za B92 nemam pojma ni dokle su stigli, verovatno ce biti jos

Jel neko odgledao poslednju epizodu iz 12. sezone? Kako vam se chini? Lepo sam ja rekao da su Kartman i Baters najjachi likovi!!!!:lol::lol:
Gledao, ne znam, ovaj 12. serijal mi je nekako "njanjav", mada su sve generalno smesne, ali navikli su nas na bolje....Citao sam izjavu autora da im je 11. sezona vrhunac, i da ce ga tesko ponoviti...

pa na njihovom sjatu mogu da se odgledaju sve epizode? mozda na manjem ekranu, tj nije na celom ekranu... ali kao da moze ad se klikne na svaku? ali valjda sam glupa cim to niko ne pominje???? bez titla ali ne znam mozda moze da se gleda i bez toga ... gde bi titlovi mogli da se nadju... tamo ima svih sezona... tj enz anm da li su bas cele epizode
meni je super epizoda kad hoce da prevaspitaju erika : ))
ovo je mislim bila 10. sto se zadnje pustalo na b92
ne znam meni je ranije bila glupa ali sad me je bash oraspolozila

Jedna od boljih epizoda mi je kad svi ignorišu cartman-a i on pomisli da je mrtav i da ga samo Butters vidi i onda kada na kraju uleti u onu radnju gde drže taoce i počne sve da trese i baca papire a ovi samo govore I dont understand:D

sothpark je stvarno super... kroz zezanje dotacinju neke velike stvari...
a da, stvarno je dobra epizoda sa wow-om... ubedljivo najvise mi se svideo delic u kojem kartmenova keva donosi sinu neki lavor da ovaj izvrsi veliku nuzdu, a sve kako ne bi prekinuo igranje... samo- nisu svi komadici zavrsili u lavoru :lol:
ima i bas dobrih epizoda sa poznatim licnostima... npr. sa michael jackson-om, ili sa paris hilton... :lol: mislim da ce se jos duuuugo emitovati tj. praviti... osim, ako ga nekako ne zabrane (sto bi do sada vec uradili, da su mogli/hteli)... :)

Back