Šoping

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја модерацују критикујем у множини. За мене то није појединац, брига ме ко је. Нисам ја овде полицајац да истражујем јединку, него коментаришем поступке као део уредништва.

Ovo je na LjiSu, zašto nama to natrljavaš?
I jel ti to malo stalkuješ Stugotsa, pošto znam da na Bixi temi ne pišeš?
Nemam vremen da sada atražim ono o čemu je pisala Zlozi, na prvu pretragu za bumere mi je ovo izašlo. U suštini to je vaš posao, ti bi trebalo da pretražuješ i uveriš se da li je istina, ili ne. Ti mi još i link tražiš, a ja glupača idem da ga nađem.

Boli me briga šta smatrate uvredom a šta ne, smučile ste mi forum. Vređajte druge, mene nećete. Stalkujem stugotsa?!!!

Sada ispada ne da nije dobro da pišemo, nego nemamo pravo ni da izađemo iz našeg ženskog kutka i čitamo forum. Ne pišem tamo?! Otkud ja tamo?! Suludo ponašanje moderatora foruma. Svašta!!!

U suštini to je vaš posao, ti bi trebalo da pretražuješ i uveriš se da li je istina, ili ne. Ti mi još i link tražiš, a ja glupača idem da ga nađem.
Opusti se, šta ti je. Ja sam moderator na Ženama i Kulinarstvu, na LjiSu nisam odavno. Link sam tražila jer mi poruka nije bila poznata, pa sam mislila da mi je promakla, hvala ti na tome.

Boli me briga šta smatrate uvredom a šta ne, smučile ste mi forum. Vređajte druge, mene nećete.
Ko te vređa, ne razumem?

Nemam vremen da sada atražim ono o čemu je pisala Zlozi, na prvu pretragu za bumere mi je ovo izašlo. U suštini to je vaš posao, ti bi trebalo da pretražuješ i uveriš se da li je istina, ili ne. Ti mi još i link tražiš, a ja glupača idem da ga nađem.

Boli me briga šta smatrate uvredom a šta ne, smučile ste mi forum. Vređajte druge, mene nećete. Stalkujem stugotsa?!!!

Sada ispada ne da nije dobro da pišemo, nego nemamo pravo ni da izađemo iz našeg kutka i čitamo forum. Ne pišem tamo?! Otkud ja tamo?!
Ovde ako je pisalo obrisale smo. Na toj temi se jako puno brisalo i prijavljivalo. Mislim da niko nije pisao a da ga neko nije prijavio.

Vi bumeri morate da shvatite da je govor mržnje zabranjen. Zakonom. Dakle, ne možete da otvarate teme gde pišete postove u kojima diskrimišete ljude na osnovu ličnih svojstava, kao što je seksualna orijentacija. Npr. ne možete da pišete "pedderi treba da budu pedderi u svoja 4 zida", to je govor mržnje. To ne kažem samo ja, to kaže zakon.

Ja razumem da ste vi odrasli u vremenu kad je to bilo normalno i nekažnjivo reći, ali to više nije ovo vreme i to morate da shvatite, makar i na silu.

Vi bumeri morate da shvatite da je govor mržnje zabranjen. Zakonom. Dakle, ne možete da otvarate teme gde pišete postove u kojima diskrimišete ljude na osnovu ličnih svojstava, kao što je seksualna orijentacija. Npr. ne možete da pišete "pedderi treba da budu pedderi u svoja 4 zida", to je govor mržnje. To ne kažem samo ja, to kaže zakon.

Ja razumem da ste vi odrasli u vremenu kad je to bilo normalno i nekažnjivo reći, ali to više nije ovo vreme i to morate da shvatite, makar i na silu.
Ajd oladi malo s tim bumerima više.

Isto kao što su vam zatvorili antivaks temu. Kukali ste kao rod rođeni da vam je umro pozivajući se na "slobodu mišljenja", Čičak je revoltirana otišla sa foruma, ali morate da shvatite, makar i na silu, da antivaks propaganda direktno ugrožava javno zdravlje i takođe može da se kvalifikuje kao krivično delo. To su stvari koje se ne mogu tolerisati i podvesti pod "slobodu mišljenja", zato je i administracija foruma krenula da se bori protiv nje na forumu, kako tako.

Godine, generacijska pripadnost, spadaju u istu kategoriju, lično svojstvo, kao što si napisao za seksualnu orjentaciju. Govor mržnje je zakonom zabranjen, a ti još posle svega napisanog kažeš da te nije briga šta nam smeta.

Nadam se da će moderacija da reaguje. Kao što je reagovala i ranije. Mada, nakon izjave da je to smešno, ne znam šta može da se očekuje.

Godine, generacijska pripadnost, spadaju u istu kategoriju, lično svojstvo, kao što si napisao za seksualnu orjentaciju. Govor mržnje je zakonom zabranjen, a ti još posle svega napisanog kažeš da te nije briga šta nam smeta.

Nadam se da će moderacija da reaguje. Kao što je reagovala i ranije. Mada, nakon izjave da je to smešno, ne znam šta može da se očekuje.
Памет у главу и дупе уза зид :lol:

Godine, generacijska pripadnost, spadaju u istu kategoriju, lično svojstvo, kao što si napisao za seksualnu orjentaciju. Govor mržnje je zakonom zabranjem, a ti još posle svega napisanog kažeš da te nije briga šta nam smeta.

Pa šta sad, smeta ti da te neko zove bumerom, što bukvalno jesi? Šta je sledeće, jel će ti smetati da te nazovem homo sapiensom?

I da, još samo jedna stvar... ovo glumljenje žrtve da ste vi kao eto jadni, mučeni, prepošteni samo gledali svoja posla, samo nedužno ćaskali, a da smo onda došli ja ili Ario, na pravdi Boga vas napali i pokakili se na vaše zamkove u pesku... molim vas, prestanite sa tim, blamirate se. Iako su mnoge stvari obrisane, sve je lako dokazivo, administracija može sve postove da vidi, a videće da ste UVEK vi počinjali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back