Šoping

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda mi reci kakve veze ima uvod sa onim za šta tvrdiš da je prava tema? Poveži ova dva posta nekim smislom. Ovo je pravi opis "suptilno, a kvarno". Pita se jedno, a cilj je sasvim drugo.
Pohabala mi se prostirka za jogu.
Prethodnu sam kupila kod (omraženih) Kineza.
Odlična je bila.
Sada ih više ne nalazim kod njih.
Na sajtovima i u sporstkim radnjama su mi skupe, preko 2000 din.
Gde da nađem jeftinu prostirku?
M i još uvek o obrisanoj temi i reorganizaciji pdf-a, koji je, po tabovim rečima, dobro posećen. Kakvi li su onda ostali? :confused:
A zatim, kad se postavi pravo pitanje, može i da se nada pravom odgovoru. Takođe, bitno je postaviti pitanje na pravom mestu.
I još, zašto misliš da treba da se izviniš? Jer odgovaraš na pitanje koje je postavljeno autorki teme ili zbog nečeg drugog?
Sve su teme iste, a odgovora nema, pa nema.:ceka: O izvinjenju da ni ne pričamo.

Nas dve se slabo razumemo.

Prvo izvinjenje se odnosilo na Taba zbog nepravednog zatvaranja teme, ovo drugo, gde sam citirala Perfit, je odgovor njoj, na napisanu zamerku. Nisam sigurna na koga je mislila, pa u slučaju da je na mene, odgovorila sam joj.

Izvinjavamo se za unošenje nemira.

pozivam vas sve redom na veče poezije koje podseća na tvoju dasku :lol:
šta vam smeta da emitujete samo ljubav?

Prilozi

• IMG_5116.JPG
    IMG_5116.JPG
    46,6 KB · Pregleda: 11

Prvo izvinjenje se odnosilo na Taba zbog nepravednog zatvaranja teme, ovo drugo, gde sam citirala Perfit, je odgovor njoj, na napisanu zamerku. Nisam sigurna na koga je mislila, pa u slučaju da je na mene, odgovorila sam joj.
Naravno da se slabo razumemo, jer ja pitam otvoreno, jasno i direktno, a ti vazda umotavaš, trenutno u Antigoninu pohabanu joga prostirku.

mislila sam na te varnice koje se šalju ispod radara...

Za tvog mandata je zatvorena jedna od ukupno dve. Ovo šopingovanje ne računam u neku temu, osim ako joj ne izmenim tok, a danas nemam baš vremena za to. Hoću reći da je tok misli jedan od fenomena ljudske vrste i svuda nas može odvesti.
Vidiš, ja smem da garantujem da bi sve tri teme ostale otvorene da veći problem koji logično svi vidimo, nije sveden na lične uvrede i govor mržnje. Tome svedoče beskrajni obrisani postovi, ne oni u kojima je bilo slobodnog govora, već onih u kojima je bilo otvorenog vređanja. A onda, jadni mi, ona nam brani da slobodno pričamo.

Naravno da se slabo razumemo, jer ja pitam otvoreno, jasno i direktno, a ti vazda umotavaš, trenutno u Antigoninu pohabanu joga prostirku.
Kad na konkretno pitanje, zamerku, stiže ili kazna, ili nema nikakvog odgovora, reci mi, šta onda preostaje?! Zezanje, umotavanje, sprdanje...

Evo sa druge teme, da ponovim, veoma je konkretno, jasno, lako razumljivo, upućeno je Tabu:
Nisu to finese, zatvorio si njenu temu, koja se itekako tiče svih nas. Da li umeš da objasniš zašto zatvaraš temu na nečije žalbe a ne baviš se vraćanjem diskusije na zadat pravac, na pitanja kojima se bavi?
https://forum.krstarica.com/threads/suptilno-a-kvarno.927443/

Zar je moguće da se na ovom forumu ne može diskutovati na temu koju je Antigona postavila?! :trlja:

Ukoliko otvorim temu o npr.ljubičicama i dođe neko sa vređanjem sagovornika i namerom da mi je zatvori, koji je posao moderacije? Da sačuvaju temu i diskusiju u normalnim okvirima kulturne razmene miišljenja, ili da je zatvore, jer im je tako lakše?

Vidiš, ja smem da garantujem da bi sve tri teme ostale otvorene da veći problem koji logično svi vidimo, nije sveden na lične uvrede i govor mržnje. Tome svedoče beskrajni obrisani postovi, ne oni u kojima je bilo slobodnog govora, već onih u kojima je bilo otvorenog vređanja. A onda, jadni mi, ona nam brani da slobodno pričamo.
Koliko se sećam, nikoga nisam vređala.
Tema je zatvorena na insistiranje Ariodante i nakon njenih pretnji koje su stigle do same uprave krstarice, ako tako nešto postoji.

ej nemoj red leba ti.
kad je nahrupilo ono šareno krdo na pdf žene i simultano napadalo korisnike, kjurcem niste mrdnuli...
o da mrdnuli ste
zatvorili ste temu koja bi išla normalnim tokom da nije bilo ekipe koja maše šarenim peškirićima....

ej nemoj red leba ti.
kad je nahrupilo ono šareno krdo na pdf žene i simultano napadalo korisnike, kjurcem niste mrdnuli...
o da mrdnuli ste
zatvorili ste temu koja bi išla normalnim tokom da nije bilo ekipe koja maše šarenim peškirićima....
Мало смо се и ми уплашили министарке Чомић.

ej nemoj red leba ti.
o da mrdnuli ste
Ovo zaista nije ono što sam očekivala. Zendeli i ja smo danima bukvalno spavale na tim temama, onda je ona otišla na odmor, pa sam ja preuzela. Na tim temama je bezbroj postova obrisano, editovano, e sad, ako nije baš istog trenutka, to je često i nemoguće.

Što se mene tiče, sve mi je sad jasno.

Koliko se sećam, nikoga nisam vređala.
Tema je zatvorena na insistiranje Ariodante i nakon njenih pretnji koje su stigle do same uprave krstarice, ako tako nešto postoji.
Tema je zatvorena jer se svela na lično vređanje i bilo je nemoguće održati je u pravom smeru. Pogotovo što su moji pokušaji da to uradim ismejani na jako ružan način.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back