Sony Playstation 4 ili 5?

Seksi Gospodin

Iskusan
Banovan
Poruka
5.929
Šta mislite?
Da li vredi iskoristiti ovu ponudu od mts-a sa PS4 od 1Tb i tri bundle sigrice u paketu na koje bi ja dodao samo Fifa 19, NBA i neku trkačku
https://mts.rs/Privatni/proba-Tanja...jpopularnija-konzola-u-modernom-gejmingu.html

Ili sačekati katolički Božić za PS5 samo cena će mu bude malo jača na startu i očekuje se od 500$ do 450$ samo konzola

PS4 - 1.84 TFLOPS
PS4 Pro - 4.2 TFLOPS

PS5 - 10.28 TFLOPS kao i jači CPU...

E sad...
Igrice i cena...

odigras u kladionicu sigurica dupliras taj novac.

:lol:

Vidi Moki, kladionicu opet ostavih ad acta, mazno sam im 50€ pred pandemiju na 200 din

Ovo što nudi mts je slim verzija ali opet sa 48.000 je jeftinije nego śto nude po radnjama plus prate tri igrice (a ako uzmeš u radnji na kredit to na kraju bude ohoho)

Pro verzija ne znači da neće biti "seckanja" niti ima toliko igara koje bi iskoristile pa ajd da kažemo šminku...

PS5 obećava, a onda po običaju "prva verzija", " druga verzija"...

Cene igrica će biti nebo i zemlja...
Isto kao i kod nintenda izmedju 3DS i nintendo Switch

Poslednja izmena:
:lol:

Vidi Moki, kladionicu opet ostavih ad acta, mazno sam im 50€ pred pandemiju na 200 din

Ovo što nudi mts je slim verzija ali opet sa 48.000 je jeftinije nego śto nude po ranjama plus prate tri igrice

Pro verzija ne znači da neće biti "seckanja" niti ima toliko igara koje bi iskoristile pa ajd da kažemo šminku...
a sta ce ti ti jadi ionako ce prodje za godinu dve. veruj mi kad ti kazem odigraj tiket za tu lovu i dupliras i onda radis sta oces.

i sve to kad se sabere mogo si uzmes neku bolju alternativu laptop uzmes sebi profesionalan poslovni +1 biznis.

A što u pekari prave pogačicu od 30din kad je ceo leba iza 40din?

Laptop me više ne zanima!
Tablet kad mi rikne uzimam sledeći, radi posao rodila ga majka!

Dosta meni i Windowsa i Linuxa i updateova i restartovanja i reinstalacija i flashovanja BIOS-a, i drkanja sa MBR i cheksuma sa particijama i oksidiralih DVD-ova i riknutih spoljnih diskova.
Obavestio sam sve svoje prijatelje da mi ne nameśtaju komšije sa polovnim ili nabudženim i poklonjenim PC kantama bez proizvodjačkih diskova i razjebanim CD čitačima gde ne možeš da ubaciš instalacioni disk a matična ploča ko za inat ne podiže sistem sa USB Flash-a (recimo kompovi za dizajnere imaju super karakteristike ali očajan BIOS).
Kod ostalih sam ostavio backup instaliranog sistema pre izlaska iz gajbe pa nek vrate sa Acronis True Image, eno im ga na Hiren Disku.

Ovako, sedneš ko gospodin čovek znaš da će da radi
A to je iz jednog prostog razloga - nisu ostavili mogućnost seljaku da bira izmedju tri mogućnosti.
Ko ovi na forumu - za ozbiljne forumaše odredili 15 minuta re-editovanja komentara a kad su pustili softver u pogon moglo do 3 sata.
Imam pravo da se predomislim ili naknadno ispravim pravopisne greške ali neseljak našo śta da menja u softveru. Došlo u Beograd, znaš ti ko je sad ON? Džaba ja pisao molbe... Njemu 15 minuta za pusanje životna drama, ako može prostoprośirena ko njegov mozak...

Polomio kurtzu rebra :kafa:

Dakle - sedneš & ne misliš!
TO NEMA CENU MOKI MOJ DRAGI!

Poslednja izmena:
A što u pekari prave pogačicu od 30din kad je ceo leba iza 40din?

Laptop me više ne zanima!
Tablet kad mi rikne uzimam sledeći, radi posao rodila ga majka!

Dosta meni i Windowsa i Linuxa i updateova i restartovanja i reinstalacija i flashovanja BIOS-a, i drkanja sa MBR i cheksuma sa particijama i oksidiralih DVD-ova i riknutih spoljnih diskova.
Obavestio sam sve svoje prijatelje da mi ne nameśtaju komšije sa polovnim ili nabudženim i poklonjenim PC kantama bez proizvodjačkih diskova i razjebanim CD čitačima gde ne možeš da ubaciš instalacioni disk a matična ploča ko za inat ne podiže sistem sa USB Flash-a (recimo kompovi za dizajnere imaju super karakteristike ali očajan BIOS).
Kod ostalih sam ostavio backup instaliranog sistema pre izlaska iz gajbe pa nek vrate sa Acronis True Image, eno im ga na Hiren Disku.

Ovako, sedneš ko gospodin čovek znaš da će da radi
A to je iz jednog prostog razloga - nisu ostavili mogućnost seljaku da bira izmedju tri mogućnosti.
Ko ovi na forumu - za ozbiljne forumaše odrefili 15 minuta re-editovanja komentara a kad su pustili softver u pogon moglo do 3 sata.
Imam pravo da se predomislim al seljak našo śta da menja u softveru.
Polomio kurtzu rebra :kafa:

Dakle - sedneš & ne misliš!
TO NEMA CENU MOKI MOJ DRAGI!
to si u pravu ali ne znam kako da ti odgovorim sad.

to si u pravu ali ne znam kako da ti odgovorim sad.

Moki, kad se dodje sa posla i hoćeš brzinski relax ovo je prava stvar.
Sa nintendom sam video da su igre za konzole nebo i zemlja naspram onih na PC-ju
Trenutno je Sony bolji a nintendo vaćari...iako je samo nintendo od nastanka gejmerska kuća...

Mislim da 2000 mesečno na već postojeću pretplatu mogu da izdržim.
Plus da se razdužim kome treba, jer nisi Srbin ako ne duguješ. :super:

Znači hoću da bežim u drugu dimenziju a lopine bez dosta, frustrirane, zavidne i pokvarene da ostavim iza prozora da gledaju kako se uživa dok zverlaju śta ima po tudjim gajbama noću. Mogu ga puše, ojačane rešetke odavno.

Psihoterapija takoreći, dobrovoljni matrix, bežanje od srpske stvarnosti.

Sony 5 izaziva rak i iz iste je kujne kao i 5g

Odakle ti ispade?
Jel piše u uputstvu za mobilni wi-fi ruter (ponosni vlasnik, setovan na 2.4Ghz) ne koristiti na benzinskim pumpama i magacinima sa zapaljivim tvarima?
A i da ne koristiš - u zgradi te svi zrače sa svojim ruterima.
Zatim loša hrana iz prodavnica i tupave kolege koje igraju svoje tupave igre i prave stres umesto da ćute i rade.
Ajd živeli buraz! :super:

Odakle ti ispade?
Jel piše u uputstvu za mobilni wi-fi ruter (ponosni vlasnik, setovan na 2.4Ghz) ne koristiti na benzinskim pumpama i magacinima sa zapaljivim tvarima?
A i da ne koristiš - u zgradi te svi zrače sa svojim ruterima.
Zatim loša hrana iz prodavnica i tupave kolege koje igraju svoje tupave igre i prave stres umesto da ćute i rade.
Ajd živeli buraz! :super:

Zezam se, dosadno mi, pozz sve naj

sve ovo mozes na soni3 samo stariji izdanja i nece te kostati vise od 0dinara da narezes na cd i igras.

PS3 je bio debakl za kompaninu, gubici u milijardama.

E sad...

PS5 će biti kompatibilan sa PS4 i PS4 Pro plus uvodi novu vrstu džojstika
PS5 će biti skup ali Sony planira da konzolu da ispod proizvodne cene a posle da vaćari sa subscriptuon-ima
Iako je u startu hardverski bolji sistem proći će vremena dok se igračka mašinerija razradi plus po običaju vredi sačekati 2nd edition konzole

Za to vreme PS4 će živeti u full-u još 3 godine plus par godina za odredjene naslove

A konzola nije konzola ako nema igrice.
PS5 će biti skup za ljubitelje originala.

Mislim da je ponuda iz naslova korektna plus ide kroz mesečni račun bez kredita od banke
Slabo ko računa finalnu cenu kada se uzme bankarski kredit.

Šta mislite?
Da li vredi iskoristiti ovu ponudu od mts-a sa PS4 od 1Tb i tri bundle sigrice u paketu na koje bi ja dodao samo Fifa 19, NBA i neku trkačku
https://mts.rs/Privatni/proba-Tanja...jpopularnija-konzola-u-modernom-gejmingu.html

Ili sačekati katolički Božić za PS5 samo cena će mu bude malo jača na startu i očekuje se od 500$ do 450$ samo konzola

PS4 - 1.84 TFLOPS
PS4 Pro - 4.2 TFLOPS

PS5 - 10.28 TFLOPS kao i jači CPU...

E sad...
Igrice i cena...
najnoviji xbox ce biti 400 evra

Hvala, ja ako ću varam nintendo varaću ga sa proverenom ženskom, ako me razumeš.

Vredi sačekati PS5 i djuskati na njemu jeftine PS4 igre
pa dobro to sad zavisi od ukusa koje igre vise volis. meni na primer te ekskluzive koje soni gaji uopste sada ne trebaju tako da bi ja definitivno uzo xbox-ovu konzolu. i kad je bio rat PS3 vs XBOX360 imo sam microsoftovu.

Back