Ja licno , ali licno , znaci samo ja, verujem u dve stvari , ai je grupni sadrzaj, jer ja ne znam da li postoji logicka provera iskaza koje ai uzima kao znanje... a sta kao tvrdnje...
To nije isto ni u ludilu , stav tvrdnja, znanje...
Ja se okozim kad nesto treba da stigne do znanja i to vrlo mali deo tvrdnji moze uopste i doci do etikete znanje....tj nije to isti pojam kod mene kao kod ovih obicnih ljudi...
Druga stvar mi je pala na pamet pre nekoliko meseci a to je da postoji AI harvest , tj da se moze vrsiti ubiranje svega sta je ai komunicirao , iako svi postavljaci ai modela kazu da je komunikacija jednosmerna i cak imam tacan uvid u ono sto j e ai zakljucila kao osnou u komunikaciji sa mnom, to vam je onaj dodeljen memorijski prostor koji ai koristi da zapise poslednje o cemu ste pricali i koje stavove imate....
Korisna stvar je i ono sto vidim kako moj upit razlaze ai, to je bas korisna stvar, jer vam otkriva kako treba da postavite sledece pitanje, gde je greska u ovom..
Neki put otkrijem jezik slenga ili strucnjaka preko tih info..
Ali kad tad ce neki od ai ponudjaca pustiti dvosvernu komunikaciju i tada ce zvanicno biti moguce ubirati ideje i pitanja sa neta...
Piuniti bazu...
Ja licno ne verujem da je sada drugacije, jer mi odgovori AI to pokazuju..
Ja itekako umem da stiskam za jaja i tacno je da neki ai to ne dozvoljavaju , znaci samo odbije da dalje debatuje, ponovi poslednje i isutira te...ali bar 4 hoce da pricaju sa tobom...neki primitivno , znaci zakljucci su im totalno blentavi , ali ima i onih koji su ovako onako , a ja volim ovako onako..volim lupetanja kao deo procesa nabadanja...
Ne volim , ali nemam toliko protiv...
Zato mi se i svidjaju , samo mora da se kupi ai paket na vise mesta, tako da izadje 120e mesecno , ali ima tu raznih pozitivnih formata ali su kako kad...to mi se ne svidja..
Kako koja verzija, svaki put kad promene verziju treba mi neko vreme da se ponovo vrate na format , odgovor, zakljucak, moguci izuzeci i problemi , primeri sa neta, i preslozena unapredjenja...
A da , neki ai su me izbacili , ms me izbacio...nemam pojma sto...a da secam se, trazi da budem USA ip...to trazi i za onaj drugi program koji nije los , za analizu sadrzaja, ali treba i vpn da nabavljam..
Inace nisu losi ai...mnogo manje gluposti nego obicni sagovornici , ali da su tacni nisu ni blizu..
Bila neka reklama za onaj siljak koji cepa drva i ja pitam koji ugao siljka, kaze ai 60, ja pitam koja sila treba, on kaze ne treba sila, navoji ce povlaciti , ja pitam koja snaga motora pri 240 rpm cini mi se da je to optimum, on kaze 3kW, i tu tek dolazimo do glavnog, jer ako ti treba 3kw, znaci da drvo ujede siljak bas jakom silom, nije kao na reklamama...i stvarno nije..