SONY ERICSSON

imam jedno pitanje budući da sam sasvim nov i neuk u ovome. Uzeo sam SonyEricsson mini. Ono šta mene zapravo interesuje: da bih instalirao Android aplikacije na svom telefonu, da li je neophodno da to radim isključivo sa svog mobilnog telefona, ili postoji način da skinem neku android aplikaciju u kompjuter pa da je sa kompjutera instaliram? Da li je to izvodljivo, i ako jeste, na koji način? Hvala. pozz

veliki pozdrav od mene vama! treba mi pomoc! imam sony ericsson c702 4 god,i stvarno mi extra radi,ali nisam bas dugo koristio navigaciju i kada mi je zatrebala izaslo mi je da je istkao trajal i daje mi mogucnost da skinem sa telefona wayfinder kao full verziju ali kada prihvatim da skinem kao da vise nepostoji to u tel.da se skine. da li mozda neko zna,da li mogu da ga obnovim nekako? hvala

imam jedno pitanje budući da sam sasvim nov i neuk u ovome. Uzeo sam SonyEricsson mini. Ono šta mene zapravo interesuje: da bih instalirao Android aplikacije na svom telefonu, da li je neophodno da to radim isključivo sa svog mobilnog telefona, ili postoji način da skinem neku android aplikaciju u kompjuter pa da je sa kompjutera instaliram? Da li je to izvodljivo, i ako jeste, na koji način? Hvala. pozz
-Hm, dragi prijatelju, to i jeste zanimljivo pitanje... Ne bih da se hvalim, ali imam nekog iskustva uu IT-ju. Kao prvo, ja mislim da to ne bi islo. Osim ako nisi polu-bogatun da kupis Android monitor. Ali ako si spreman za eksperiment sa kompom i telefonom, prvo kupi kablic. (ima ih u nekim prodavnicama, samo ponesi telefon i trazi kabl za povezivanje s kompom).

mozes i preko kompa, samo treba tel da ti je kontektovan na net, udjes preko kompa na https://play.google.com/store?hl=sr, prijavis se sa isti gmail kao i na tel i biras koju hoces igricu
i on automatski skida na tel

Back