Jel imao neko iskustva sa Sony Ericson Xperia X 10 mini, da li se isplati kupovari ga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-Hm, dragi prijatelju, to i jeste zanimljivo pitanje... Ne bih da se hvalim, ali imam nekog iskustva uu IT-ju. Kao prvo, ja mislim da to ne bi islo. Osim ako nisi polu-bogatun da kupis Android monitor. Ali ako si spreman za eksperiment sa kompom i telefonom, prvo kupi kablic. (ima ih u nekim prodavnicama, samo ponesi telefon i trazi kabl za povezivanje s kompom).imam jedno pitanje budući da sam sasvim nov i neuk u ovome. Uzeo sam SonyEricsson mini. Ono šta mene zapravo interesuje: da bih instalirao Android aplikacije na svom telefonu, da li je neophodno da to radim isključivo sa svog mobilnog telefona, ili postoji način da skinem neku android aplikaciju u kompjuter pa da je sa kompjutera instaliram? Da li je to izvodljivo, i ako jeste, na koji način? Hvala. pozz
imam jedno pitanje budući da sam sasvim nov i neuk u ovome. Uzeo sam SonyEricsson mini. Ono šta mene zapravo interesuje: da bih instalirao Android aplikacije na svom telefonu, da li je neophodno da to radim isključivo sa svog mobilnog telefona, ili postoji način da skinem neku android aplikaciju u kompjuter pa da je sa kompjutera instaliram? Da li je to izvodljivo, i ako jeste, na koji način? Hvala. pozz