King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Citam ovih meseci kako ljudi zbog istine zavrsavaju u ludnicama zdravi. Sonja Biserko i natasa kandic nikako ne zasluzuju dijagnozu izgleda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriv je, dok se ne dokaze suprotno!marlon:Nemoj Tomica iz Simpa...fin covek, poslovan, kulturan, ne pripada ovoj ekipi.
Zarathustra:Osecam da ce ovaj thread biti ovih dana "po hitnom postupku" objavljen na B92. Bicemo svi pod prismotrom, ako vec sada nismo
![]()
Hello Big Brother !![]()
King 7:Nisu se ussrale nego su se zgrozile.
Momak, kad ti takve babe vode politiku i pri tome prave kapitalnu stetu onda me je ne samo sramota nego se i grozim. Onda mi je jasno dokle smo stigli.serb_pagan:ima brate u ovoj zemlji i previshe stvari kojih se valja groziti.npr.zlostavljaci dece...
a vi se uhvatili za tri zenetine,ko pijani plota...pustite ih,nisu one vredne tolike paznje...neka ih,valjda smo toliko jaki da ih mozemo istrpeti..nemojte biti komunisti,demokratija je pravo da prica svako sta misli,naravno uz izuzetak izazivanja rasne,nacionalne i verske mrznje i netrpeljivosti
King 7:Momak, kad ti takve babe vode politiku i pri tome prave kapitalnu stetu onda me je ne samo sramota nego se i grozim. Onda mi je jasno dokle smo stigli.
serb_pagan:ima brate u ovoj zemlji i previshe stvari kojih se valja groziti.npr.zlostavljaci dece...
a vi se uhvatili za tri zenetine,ko pijani plota...pustite ih,nisu one vredne tolike paznje...neka ih,valjda smo toliko jaki da ih mozemo istrpeti..nemojte biti komunisti,demokratija je pravo da prica svako sta misli,naravno uz izuzetak izazivanja rasne,nacionalne i verske mrznje i netrpeljivosti
Nexus 6:blago tebi kada mislis da one vode zemlju...
nego, eremita, ovde je rec o Sonji Biserko, ne o drugima...
kada je trebalo braniti druge od doticne gospodje, ja sam prvi reagovao...
ali, Srbi i selektivno pamcenje...pogotovo zlonamerni...
vzeoy7y9:Strela i eremita:nasi su uvek bili takvi! ,umesto onog ko im kopa mrtvaku rupu,oni....svoga. Samo neznam dokle ce tako?.
serb_pagan:ima brate u ovoj zemlji i previshe stvari kojih se valja groziti.npr.zlostavljaci dece...
Мислим да немаKing 7:Nekad su zemlju vodili carevi, kraljevi, voskovodje a sada smo dosli da je vode babe i zenetine koje jasno demonstriraju gore navedenu mrznju protiv svog naroda i vere. Imali sta gore?
Izazivaci rasne, verske i ideoloske mrznje ali samo prema svom narodu. Pucaci autogolova, rariteti svetske politike.Strela:A zašto bi mi trpeli te idiotkinje?
One su upravo najveći izazivači rasne, nacionalne,
verske i ideološke mržnje u Srbiji, a za tu delatnost
su izuzetno dobro plaćene!!!!!
Strela:A zašto bi mi trpeli te idiotkinje?
One su upravo najveći izazivači rasne, nacionalne,
verske i ideološke mržnje u Srbiji, a za tu delatnost
su izuzetno dobro plaćene!!!!!
Zarathustra:Da strelo, sram te bilo ! Jos i stavljas svastike u avatar !![]()