Sonja Biserko jos uvek na slobodi!

Osecam da ce ovaj thread biti ovih dana "po hitnom postupku" objavljen na B92 :lol: . Bicemo svi pod prismotrom, ako vec sada nismo
scared.gif

Hello Big Brother ! ;)

King 7:
Nisu se ussrale nego su se zgrozile.

ima brate u ovoj zemlji i previshe stvari kojih se valja groziti.npr.zlostavljaci dece...
a vi se uhvatili za tri zenetine,ko pijani plota...pustite ih,nisu one vredne tolike paznje...neka ih,valjda smo toliko jaki da ih mozemo istrpeti..nemojte biti komunisti,demokratija je pravo da prica svako sta misli,naravno uz izuzetak izazivanja rasne,nacionalne i verske mrznje i netrpeljivosti

serb_pagan:
ima brate u ovoj zemlji i previshe stvari kojih se valja groziti.npr.zlostavljaci dece...
a vi se uhvatili za tri zenetine,ko pijani plota...pustite ih,nisu one vredne tolike paznje...neka ih,valjda smo toliko jaki da ih mozemo istrpeti..nemojte biti komunisti,demokratija je pravo da prica svako sta misli,naravno uz izuzetak izazivanja rasne,nacionalne i verske mrznje i netrpeljivosti
Momak, kad ti takve babe vode politiku i pri tome prave kapitalnu stetu onda me je ne samo sramota nego se i grozim. Onda mi je jasno dokle smo stigli.

serb_pagan:

Серб пагане, па те три женетине се не скидају са екрана, не можеш да укључиш ТВ а да се нека од њих не кези на неком од програма... уопште не желим да их ТРПИМ човече, кога оне представљају... једно је рећи шта мислиш а сасвим друго је ово што те женетине раде а управо раде на ИЗАЗИВАЊУ РАСНЕ, НАЦИОНАЛНЕ АНТИСРПСКЕ И ВЕРСКЕ АНТИПРАВОСЛАВНЕ МРЖЊЕ !!!

Nexus 6:
blago tebi kada mislis da one vode zemlju...

nego, eremita, ovde je rec o Sonji Biserko, ne o drugima...
kada je trebalo braniti druge od doticne gospodje, ja sam prvi reagovao...
ali, Srbi i selektivno pamcenje...pogotovo zlonamerni...

ниси фер... немам никакву злу намеру... само желим да допринесем идеји о томе да се те караконџуле више уклоне са јавне сцене и да престану да својим сифилистичким идејама малтретирају јавност...

... објасни ми милим Те, који је фактор та лопата Соња Бисерко да она дели правду овде по Србији, или који је фактор Б.Ковачевич-Вучо - а ево и синоћ је промовисана на 1. програму РТС... ејјјјјјјјјј... треба рећи ДА НАМ ЈЕ ДОСТА ВИШЕ ИНСТАЛИРАНИХ "МИСЛИЛАЦА" ... треба рећи да их не желимо... и нека онај ко их плаћа нека их води кући да њему се?у а не да нас свакодневном масирају...

serb_pagan:

A zašto bi mi trpeli te idiotkinje?

One su upravo najveći izazivači rasne, nacionalne,

verske i ideološke mržnje u Srbiji, a za tu delatnost

su izuzetno dobro plaćene!!!!!

Strela:
A zašto bi mi trpeli te idiotkinje?

One su upravo najveći izazivači rasne, nacionalne,

verske i ideološke mržnje u Srbiji, a za tu delatnost

su izuzetno dobro plaćene!!!!!

a kako ti mislish da ih ne trpish?jednostavno,prebaci kanal kad ih vidis...ili ti mozda imas neko reshenje za njih, "konachno resenje" za sve cije ti se misljenje ne svidja? ;)
to draga naci strelo moze biti mozda u nekom buducem,"nacionalsocijalistickom"svetu,o kome toliko mastash...

Back