Sombor: "Bojkot hleba od Albanaca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
definishi mi to MOLIM te(vadikali)
da nece oni da spuste cenu belog kao cenu " belog" hleba na 3 dinara pa da im udare konkurenciju i upropaste ih

To o vadikalima je bila zezancija na temu zašto u to selo ne zalazi srpska policija!:D

Usput, šta misliš, da li bi se znatno povećao broj konzumenata droge kada bi ona bila jeftina, čak besplatna?

4. avgust 2003.
SRBIJE NEMA U TRNOVCU!
U centru sela nalazi se grb, velelepni mauzolej albanskog teroriste Kapetana Lešija

VELIKI TRNOVAC - Jedino selo na mapi Interpola u kome se dnevno, po pričama meštana, izvrši promet oko 500 kilograma droge, zove se Veliki Trnovac, u opštini Bujanovac, i nalazi se u Srbiji. Odnosno, nalazi se teritorijalno u granicama Srbije, a duhovno, simbolički i zakonski veoma daleko. Selo je naseljeno sa oko 10.000 Albanaca, bez ijednog stanovnika druge nacionalnosti i za Srbe je ovo zabranjena zona. Da je to tako potvrđuje i činjenica da na ulasku u selo i dalje stoji istaknuta zvanična zastava albanske države.

U centru sela, ispred osnovne škole, nalazi se grb, velelepni mauzolej albanskog teroriste Rizvana Ćazimija, poznatijeg kao Kapetan Leši, vođe Oslobodilačke vojske Bujanovca, Preševa i Medveđe. Kompletno okruženje, kao i sam grobni spomenik, urađeni su od najskupljeg mermera i granita, uređeni zelenilom, klupama za odmor, uvek svežim cvećem i osvetljenjem koje radi cele noći. U grobnici koju krase oznake OVBPM, pored Lešija je sahranjen i njegov teroristički saborac Besim Pajku. Iznad spomenika, na visokom postolju, vijori se još jedna albanska zastava.

U osnovnoj školi sa više od hiljadu učenika, meštani su u sobici od devet kvadrata priredili "etno muzej". Pored nekoliko iskopina iz ranih vekova, postavku ovog "muzeja", koji ima i svog kustosa, čine uglavnom eksponati vezani za OVPBM i njenu borbu. Tu su uniforme i oznake, ručno rađeni amblemi i kape, fotografije, ubojna, eksplozivna sredstva, meci, mine i druge ratničke "sitnice". Dobro smišljene priče stvaraju nove legende i mitove o novim borcima za velike albanske ciljeve.

Dolazak u Veliki Trnovac je moguć samo u grupi stranih turista i novinara, koje će najznačajniji predstavnici sela dočekati i ljubazno ispratiti. Deca će dugo, dobro uvežbana, mahati putnicima u autobusu i pozirati njihovim kamerama i fotoaparatima. Veliki Trnovac, iako na srpskoj teritoriji, tako i dalje ostaje zabranjena zona za Srbe i njene državne i administrativne organe, osim ako nisu sa strancima.

Srpski - strani jezik

U okviru osnovne škole koja nosi ime po albanskom komunisti, partizanu Muharemu Kadriju, nalazi se i biblioteka, samo, naravno, sa albanskim knjigama i velika sala za priredbe, opet ukrašena albanskim državnim znamenjima, zastavom i crnim orlom. Vjolca Sadiki, koja u školi predaje srpski, koji se vodi kao čas stranog jezika, kaže da obično na času sedi sama, jer deca neće da dođu i uče srpski i da je njeno lično mišljenje da je prerano da albanska deca već od prvog razreda uče srpski jezik.
posto je gram u Veljiki Trnovac jel se isp[lati potezati toliki put ?

vama kada sloba nije u ustima onda je tile,a ovo je 2008 2 mart 22.43 h oni su umrli a ovi valjaju li valjalju samo tako,a mi opet sloba,tito,zoki, a onda malo tadic i ostali.Samo meljemo

jesi ti ovo napisao?

"gledao sam neku emisiju pre par godina ne secam se na kojoj TV stanici o Velikom Trnovcu gde je u ono vreme 90-tih po njihovoj pretpostavci bilo dnevno minimum 500 kg koke u prometu.A da tadasnji mup Srbije nije usao u to selo od 92-97.Ja se pitam ZASTO???"

jesi?
i sad reci jel nije logično da te pošaljem pod lipu da postaviš to pitanje?:mrgreen:

jesi ti ovo napisao?

"gledao sam neku emisiju pre par godina ne secam se na kojoj TV stanici o Velikom Trnovcu gde je u ono vreme 90-tih po njihovoj pretpostavci bilo dnevno minimum 500 kg koke u prometu.A da tadasnji mup Srbije nije usao u to selo od 92-97.Ja se pitam ZASTO???"

jesi?
i sad reci jel nije logično da te pošaljem pod lipu da postaviš to pitanje?:mrgreen:

jeste ja sam to napisao i tacno je, a Sloba je mrtav, i sta sad.Ajde da im dozvolimo da jos uvecaju promet na nasu stetu.

jesi ti ovo napisao?

jesi?

ma samo da putste brate legiju(zna puteve,radnje,sipce) znas ono brate i da okupi jso za sedam dana brate i ono za mesec nema ni v.t ni kosova pa ce se vrne u celiju:mrgreen:

Zaista, zasto se sve nase patriote i ratnici ne odvuku do tog Trnovca i porade malo na unistavanju narko-mafije. Do Trnovca ne moraju da prelaze nikakvu granicu, pa nema ko da ih spreci da tamo stignu. Ovako ispada da bi oni jako voleli da ratuju, ali im strani okupatori ne daju da predju na Kosovo. Nije nego. Jaki na recima, nikakvi na delu. Osim da paradiraju i nude neostvariva resenja.

Zaista, zasto se sve nase patriote i ratnici ne odvuku do tog Trnovca i porade malo na unistavanju narko-mafije. Do Trnovca ne moraju da prelaze nikakvu granicu, pa nema ko da ih spreci da tamo stignu. Ovako ispada da bi oni jako voleli da ratuju, ali im strani okupatori ne daju da predju na Kosovo. Nije nego. Jaki na recima, nikakvi na delu. Osim da paradiraju i nude neostvariva resenja.

evo ja krecem hoces sa mnom

zasto policija ne ulazi u veliki trnovac?

ja cu vam reci zasto. zato sto oni placaju vrhu nase drzave, tj demokratama , reket da ih ne diraju i da mogu da posluju "bez uznemiravanja"

tacnije demokratski funkcioneri uzimaju narkodilerske siptarske pare da im pruzaju zastitu u prodaji droge.

toliko.

ja cu vam reci zasto. zato sto oni placaju vrhu nase drzave, tj demokratama , reket da ih ne diraju i da mogu da posluju "bez uznemiravanja"

tacnije demokratski funkcioneri uzimaju narkodilerske siptarske pare da im pruzaju zastitu u prodaji droge.

toliko.

Kakve su zbunjole, neki od tih političara, čak mislim da su to oni besplatno preuzeli pod obavezu, pod maskom zaštite šiptarske manjine na jugu Srbije!:D

video sam ovu temu jos pre neki dan ali nisam obracao paznju...pa sto srbi kupuju leba od siptara?
nisu problem somborski sipci nego somborski srbi-ko kupi leba kod siptara u somboru 30 po turu i slicne kazne,isljucis mu kablovsku npr...
mislite da na samom kosovu i izvan ne postoje milionski dilovi iznedju srba i siptara?

tacno . treba prebiti srbe koji kupuju hleb kod siptara. to uostalom i nisu srbi to su debili bez mozga.

a zasto vi demokrate i legalisti ne napravite jedno 50 racija u velikom trnovcu i ne pretresete sve kuce u tom mestu?

zasto?

mi patriote trenutno ne mozemo da delujemo jer nemmao vlast. kad budemo imali - tad prozivaj

toliko.

Alo, druze, razmisli malo. Pa taj jebeni Veliki Trnovac je bio to sto jeste mnogo pre dolaska demokrata na vlast. Sve mi se cini da je ta selendra postala najveca prodavnica heroina u Evropi u ono vreme kada smo se kleli da ce Srbija biti cela, nika vise iz tri dela. Bilo je tada i drugih bisernih parola, ali sustina je da sto smo mi (samo na recima) slali vise policije na Kosovo, to se promet heroinom povecavao. Elem, tvoj zakljucak o korumpiranim demokratama je najblaze receno smesan. Mozda si neke stvari zaboravio, a mozda si bio mali kad je Sloba resio da ujedini Srbiju, pa te onda takve teme nisu ni zanimale.

Alo, druze, razmisli malo. Pa taj jebeni Veliki Trnovac je bio to sto jeste mnogo pre dolaska demokrata na vlast. Sve mi se cini da je ta selendra postala najveca prodavnica heroina u Evropi u ono vreme kada smo se kleli da ce Srbija biti cela, nika vise iz tri dela. Bilo je tada i drugih bisernih parola, ali sustina je da sto smo mi (samo na recima) slali vise policije na Kosovo, to se promet heroinom povecavao. Elem, tvoj zakljucak o korumpiranim demokratama je najblaze receno smesan. Mozda si neke stvari zaboravio, a mozda si bio mali kad je Sloba resio da ujedini Srbiju, pa te onda takve teme nisu ni zanimale.

pa pre su vladali socijalisti a danas vladaju demokrate i legalisti?

sto 8 godina od vladavine demokrata tamo nije napravljena nijedna racija kad i ptice na grani znaju da se tamo u svakom trenutku nalazi par tona heroina kojim se finansiraju antisrpske aktivnosti i teroristicki akti protiv gradjana srbije?

ko je kriv zbog toga? pokojni sloba?

poenta je da ste vi demorkate jedna amorfna masa nesrba i antisrba ciji je jedini ideal u zivotu NOVAC, i vi ste spremni sve radi tog novca da uradite - da prodate rodjenog brata, sestru, majku, pa sta je tu u celoj prici par stotina hiljada eura mesecno od siptara za omogucavanje besplatnog i sigurnog dilovanja heroina po srbiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back