Sombor: "Bojkot hleba od Albanaca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По мени глупа шовинистичка акција уперена против лојалних грађана ове земље.
Па да, само довлаче своју родбину овде с Косова и шире се. Оно, дође један, па породица, па шира, па родбина и тако. :roll:

Ал' то није тема.

ШТА ЈЕ ЛОШЕ у дељењу социјалне помоћи?! :roll:

Па да, само довлаче своју родбину овде с Косова и шире се. Оно, дође један, па породица, па шира, па родбина и тако. :roll:

Ал' то није тема.

Ništa nije loše u deljenju socijalne pomoći. Samo to u normalnim zemljama rade državne institucije, ne neke samozvane organizacije finansirane od ko zna koga. I kako znate da ste podelili socijalnu pomoć upravo onome ko tu pomoć treba?

Radite to iz pogrešnih razloga. To nije nikakva socijalna pomoć, to je nešto sasvim drugo, sa veoma lošom konotacijom.

Не смем јавно да пишем с чиме се бави најмоћнији локални Албанац. Ја немам доказе, али је јавна тајна шта ради и од куда му лова за ширење посла.
zato verovatno smeš da kažeš čime se bavi najmoćniji lokalni Srbin..ili takvog nema?
25r30wi.gif

Radite to iz pogrešnih razloga. To nije nikakva socijalna pomoć, to je nešto sasvim drugo, sa veoma lošom konotacijom.
To je veoma pametan nacin da se nenasiljem postigne ono sto se zeli.

zato verovatno smeš da kažeš čime se bavi najmoćniji lokalni Srbin..ili takvog nema?
Miskovic. Sta vise da pricamo.

A sto ovaj ne sme da kaze cime se bavi najmocniji albanac stvarno me zanima. Prati forum svakodnevno i moze da te nadje preko neta.

Ал' то није тема.

kad su ljudi vec dovedeni dotle da im treba socijalna pomoc onda nema nista lose u tome da im se pomogne....cini mi se samo da ta akcija ima najmanje veze sa tom vrstom pomoci....ako se vec nesto radi onda 'otganizator' to treba jasno da saopsti...ovako je to skrivanje iza sirotih ljudi

koliko medju srbima ima glupih ljudi dokazuju primeri nekih forumasa ovde koji osudjuju ovu akciju.

pa kako neuki i priglupi ljudi ne shvatate da su albanci lojalni gradjani ove drzave sve dotle dok se ne namnoze NA NAS RACUN u dovoljnoj meri da postanu vecina i onda automatski postaju neprijatelji ove drzave.

Kako vam bre to nije jasno?

Zasto radite u korist svoje stete podrzavanjem siptara tj kupovinom peciva u njihovim pekarama i poslasticarama?

zasto?

eda li vi znate da od svakog kupljenog kolaca ili hleba u siptarskoj pekari 10-20% ode na finansiranje OVK I nezavisnosti Kosova? Na kupovinu oruzja za ubijanje Srba?

Da li znate?

Pa ako znate zasto radite u korist sopstvene stete? Gde vam je mozak?

Ništa nije loše u deljenju socijalne pomoći. Samo to u normalnim zemljama rade državne institucije, ne neke samozvane organizacije finansirane od ko zna koga. I kako znate da ste podelili socijalnu pomoć upravo onome ko tu pomoć treba?
Није против закона делити социјалну помоћ и то не мора да ради држава уопште. То могу и разне организације, а могу и појединци!

Како дељење бесплатног хлеба може да има другачију конотацију? Да ли ви знате да се на хлебу скоро уопште не зарађује, већ да пекаре живе од ненормално високих цена пецива и бурека. У томе лежи новац, а не у хлебу. :roll: Дакле, све је чисто и легално, то чак није ни ударац на добит албанских пекара јер на томе се не зарађује. Зар ви мислите да полиција не би интервенисала? Већ је долазила да легитимише једно пре подне и нису ништа учинили, јер смо са становишта закона ЧИСТИ 100%. Већ би давно локални Албанци интервенисали код надлежних органа да кршимо позитивне прописе Републике Србије.

Још једном, акција је законита 100%!

akcija je naravno zakonita duke nego mene fascinira kolika je glupost i slepilo kod pojedinih ljudi da finansiraju siptarske teroriste kupovinom u njihovim pekarama i poslasticarama.

pa lepo ovde guru napisa, kako je bilo kod njih u pozarevcu. albanac "lojalan" gradjanin, drugar sa svima, lepo ziveo od pozarevljana i kad ono prc , 1998. sin mu otisao u OVK . E moji jadni Srbi.....

morate vi od albanaca uciti jos puno puno o stvarima kao sto su nacionalna svest .

Ili cemo nauciti ili cemo nestati.

Bravo DukeofSerbia. pa ne mogu ni oni nas sve sto oce..... nek osete malo kako je Srbima
Проблем који Сомбор има нема ни један град у Војводини. На сваком кораку налетиш на њихов продајни објекат (има их скоро 50!), сем у неким деловима града (Црвенка и Млаке), тамо нису до сада ни покушавали да отварају. ;)

ne treba da dele džabe.
Najbolje je da naplaćuju bar 3 dinara, kao u ona dobra, dobra stara vremena:mrgreen:
Mа који Тома. :mrgreen: Најјачи смо.
laughing012.gif

Није против закона делити социјалну помоћ и то не мора да ради држава уопште. То могу и разне организације, а могу и појединци!

Како дељење бесплатног хлеба може да има другачију конотацију? Да ли ви знате да се на хлебу скоро уопште не зарађује, већ да пекаре живе од ненормално високих цена пецива и бурека. У томе лежи новац, а не у хлебу. :roll: Дакле, све је чисто и легално, то чак није ни ударац на добит албанских пекара јер на томе се не зарађује. Зар ви мислите да полиција не би интервенисала? Већ је долазила да легитимише једно пре подне и нису ништа учинили, јер смо са становишта закона ЧИСТИ 100%. Већ би давно локални Албанци интервенисали код надлежних органа да кршимо позитивне прописе Републике Србије.

Још једном, акција је законита 100%!

Nisam ni rekla da je nezakonita, već da ima lošu konotaciju. Mada, u ovoj zemlji mnogo toga nije nezakonito, a to nikako ne znači da je normalno.

akcija je naravno zakonita duke nego mene fascinira kolika je glupost i slepilo kod pojedinih ljudi da finansiraju siptarske teroriste kupovinom u njihovim pekarama i poslasticarama.

pa lepo ovde guru napisa, kako je bilo kod njih u pozarevcu. albanac "lojalan" gradjanin, drugar sa svima, lepo ziveo od pozarevljana i kad ono prc , 1998. sin mu otisao u OVK . E moji jadni Srbi.....

morate vi od albanaca uciti jos puno puno o stvarima kao sto su nacionalna svest .

Ili cemo nauciti ili cemo nestati.

Tačno, mnogo toga je trebalo da naučimo od njih, samo nam nikako ne ulazi u glavu. Oni su pre mnogo decenija zacrtali sebi cilj i svi su zdušno radili na ostvarenju tog cilja. Oni nisu ratovali sa najvećim vojnim silama na svetu, oni su bili njihovi saveznici. Oni pomažu jedni druge, Srbi u dijaspori izbegavaju druge Srbe u dijaspori.

Oni su polako, sistematski ostvarivali svoj cilj, korak po korak, iz generacije u generaciju, a ti ih kriviš zbog toga. Ja kažem: svaka im čast. Da smo imali deo njihove discipline i ljubavi za bližnjeg, ne bismo došli u ovu situaciju. Oni su se bavili svim i svačim da bi došli do cilja.

Sad možeš da ih mrziš i da im razbijaš pekare, ti ćeš još dugo biti "loš momak", a oni "siroti nezaštićeni Albanci koje Srbi ludaci maltretiraju".

E kad to shvatite, promenićete politiku, pa umesto buzdovana početi da koristite mozak, a tada će Srbija procvetati.

Svakako da ne treba kupovati nista sto proizvode shiptari jer sigurno dosta od te love odlazi dole na Kosovo(sigurno ne kao pomoc Srbima).Sto se tice tog najmocnijeg lokalnog shipca poznato je da radi sa heroinom;uhapsen mu je bar jedan brat sa vecom kolicinom(mislim bas vecom).Zato BOJKOT svega shiptarskog to je najbolji nacin borbe protiv tog zla mislim ima i delotvornijih nacina ali nisu zakoniti.:evil:

Ti si decko stvarno malo priglup. Bilo je u PO nekoliko albanskih porodica sa kojima su svi bili u odlicnim odnosima. I ja sam pozdraljao i svakog dana kupovao kod jednog koji je imao radnju pored moje osnovne skole. Od 1992. (kada sam ja krenuo u osnovnu, a verovatno i mnogo godina pre) do 1998. poslovao je bez problema. Zaradjivao je izvanredno, ali uvek je ziveo siromasno zajedno sa svojom porodicom. Tu negde oko 98. njemu je sin otisao negde a on je ispricao jednom zajednickom komsiji i zasto nikako da zaradi nesto. Zato sto je bio obavezan da redovno finansira borbu za Kosovo, a i sin mu je otisao da se bori u ANA. I tako nemoj da budes glup i naivan jer nisu ni malo. Nije ni cudo ni zalost sto su polupali i njemu lokal (2 puta jer je covek zaista hteo da ostane pa renovirao; vise se osecao kao pozarevljanin nego kao albanac ali i pored toga je radio ono sto jeste) i svima drugima jer bi mi nastavili da finansiramo ANA-u zato sto volimo onaj burek sa jednom korom vise.
Тако је овде у јесен 1998. за време борби на Космету дошла браћа ... (иначе римокатолици) и отворила пекаре. Сада су убедљиво најмоћнији и давно су прешишали "најстарију" албанску породицу из 1978. која се је једва преживљавала, мада су се много раширили и они последњих година, али браћа ... су ненадмашна. :roll:

Svakako da ne treba kupovati nista sto proizvode shiptari jer sigurno dosta od te love odlazi dole na Kosovo(sigurno ne kao pomoc Srbima).Sto se tice tog najmocnijeg lokalnog shipca poznato je da radi sa heroinom;uhapsen mu je bar jedan brat sa vecom kolicinom(mislim bas vecom).Zato BOJKOT svega shiptarskog to je najbolji nacin borbe protiv tog zla mislim ima i delotvornijih nacina ali nisu zakoniti.:evil:
У Загребу пре неких месец и нешто, пуштен уз кауцију да се брани са слободе, али немамо доказе за то да се догодило, јер нико из локалне полиције неће да изађе и саопшти у јавност. Битно да му данима интервентна обезбеђује кафић који од јуче поново ради. :roll:

Mozda medju tim shiptarima koji zive u Srbiji postoje neki koji bi bili lojalni Srbiji ali to ne zavisi od njih , oni su svi u obavezi da odredjeni deo kolaca salju svojima.Ovo je opste poznato samo mi Srbi to ne prihvatamo kao cinjenicu.Kao mozda i nisu....Ma sta nisu shiptar je shiptar, njihova nacionalna svest je vise nego razvijena.Mora im se to priznati.
J...o ih kum njihov copavi sto ih je naselio na Kosovo.

Sad možeš da ih mrziš i da im razbijaš pekare, ti ćeš još dugo biti "loš momak", a oni "siroti nezaštićeni Albanci koje Srbi ludaci maltretiraju".

E kad to shvatite, promenićete politiku, pa umesto buzdovana početi da koristite mozak, a tada će Srbija procvetati.
Pa moras odnekud da pocnes. A bojkot njihovih proizvoda mi deluje kao sasvim logican pocetak.

У Загребу пре неких месец и нешто, пуштен уз кауцију да се брани са слободе, али немамо доказе за то да се догодило, јер нико из локалне полиције неће да изађе и саопшти у јавност. Битно да му данима интервентна обезбеђује кафић који од јуче поново ради. :roll:

Nasa milicija je uvek na visini zadatka,dobro su obavesteni ali ne deluju tamo gde nisu jaci.Sto kafic radi nije neki problem neka on radi samo ga ne treba posecivati
BOJKOT za sve shiptarsko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back