- Poruka
- 17.942
I ja to kažem ... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, dajte ljudi, ja sa ne baš slatkim (naročito psihički) ovogodišnjim solarom, doživela sam (i preživela) pre par meseci lunar sa fascinantnih 6 planeta u 12. polju, sa sve Južnim čvorom na Asc-u i Uranom na Dsc-u ...
Cuti, iskipelo mi dok sam objasnajvala :shock:eh... i ja bih sad pojela sutlijash... gde pomenu djuro... njega ne mogu da poruchim...![]()
Ako se pod tim podrazumeva svaki slobodan momenat proveden na netu, svakakoSto znaci da si duhovno progledala, otvorila karmicki put, bolja ces biti sa astrologijom i jos vise primenljivija... izmedju ostalog
Kuvarice manje zbori da ti ručak ne zagoriCuti, iskipelo mi dok sam objasnajvala :shock:
Ako se pod tim podrazumeva svaki slobodan momenat proveden na netu, svakako
Šalu na stranu, stvarno je tada sve spoljno prestalo da me zanima, samo sam se bavila (tada naročito) nekim svojim stvarima, funkcionisala na relaciji kuća-posao i mislim dosta i spavala ... "Spoljne" kontakte sam izbegavala koliko je moguće, doduše to i solar potvrđuje pa je donekle još uvek aktuelno (verovatno i pre toga), baš me sve guši (tada naročito, sad ne toliko) i imam potrebu da se bavim sobom ...
Kuvarice manje zbori da ti ručak ne zagori
Prošli put beše ... ono s makom ?
Kuvarice manje zbori da ti ručak ne zagori
Prošli put beše ... ono s makom ?
Dobro ljudi. Malo ste me umirili. Hvala vam.
Moguce da ja zvucim isprepadano....mada realno , kada zatvorim comp..ja na to zaboravim...ne razmisljam bas o planetama tokom danaIpak, secam se koliko mi je proslogodisnji solar pogodio, bas zastrasujuce....
Sve nesto gledim i mislim da treba da prokomentarisem... Potpuno si u pravu kad kazes da nisi nesto prepadnuta kao sto drugi dozivljavaju jer ja realno ne znam, sta ti bi pa mislis da ti je los solar kad si bila u Londonu za rodjendan. Sta se tebi tu ne svidja? Venera na vrhu 12 polja sa trigonima i sekstilima, pa oznacava ljude iz polja prijatelja sa kojima ces da budes u kontaktu oko rodjendana i posebno posle njega, i vidis da je puno price o astrologiji sve dok ona prelazi kroz devicu, solarno 12-to polje i kad predje u prvo, u Vagu, eto nas par ovde kako iznosimo licne stvari i ti pocinjes da pitas za sebe. Kako je ta ista venera napravila kvadrat marsu u Raku kako se kretala napred, pa zar nisi sama postavila pitanje o karijeri, sta ce biti, pocela da razmisljas o putovanjima gde si bila i sta si radila, vladar je polja inostranstva u solaru i dosla ti ovih dana zadnjih preko pozicije solarnog sunca... pa ti si u stvari vrlo zadovoljna licno sto ucestvujes u ovome svemu i sto mozes da se jasno izrazavas i da se druzis. Istovremeno, Saturn taj isti koji ti je u 12-tom polju solara je konjukcija sa juznim mesecevim cvorom, pa se pitas za sebe, sudbinu svoju, pricas i polemises o karmi, sudbini, razmisljas sta si do sada postigla, cak pominjemo i dom (trigon sa Plutonom u strelcu i Jarac umetnut u 4 polje solara). Nece ni da dodje na Mesec u 12-toj jer pocinje da se vraca nazad, pre toga ce i januar ili cak april 2008 da dodje i da se slika izmeni.. Samo si sa timpolozajem, priblizavanjem saturna solarnom mesecu, u stvari malo zapala u devicansko detaljisanje - joj, sto, kako, zasto, strepnja... Zato te ljudi dozive kao uplasenu. Mars se vraca prema Blizancima a saturn unazad na pocetak device, ali kad pogledas i njih, u vreme cetvrt solara nece da stignu da naprave kvadrat, mars ubrzava i ulazi u sekstil njemu tamo u martu..
Pa da ne sirim.. Mars kroz raka dolazi u trigon Uranu u 6 polju, posla vise za tebe, pa je malo nezgodan par dana kad bude opozicija Neptunu u 5-toj, tamo druga polovina juna jer ce da ti napravi problem i razocarenje u neke muske osobe od kojih si ocekivala pomoc ili podrsku ili u neke koji te ogovaraju, ili kad shvatis daje neko lazni prijatelj i sve to tamo negde ce jasnije da se vidi kad pogledas u polusolaru koji ide od aprila do jula udarno, sta ti to nosi... Saturn kvadrat jupiter na pocetku solara ali Jupiter se krece napred i dolazi u trigon Saturnu pa mislim da je to bilo neko planirano ili odlagano putovanje oko rodjendana bilo u kom pravcu, pa mozda neki papiri, dokumenti kasnili, obaveze si imala u vezi kuce ili porodice, nekog rodjaka, problem mozda sa kolima nekim ili necijim i sve tako, lagano, gledas i zakljucujes - sto rekoh, solar je natal u malom.. Kad se jave neki bas teski aspekti, prvo ih gledas u natalu, pa vidis odraze uporedno,ko sta kaci i gde i to umetnes u period koji odgovara tranzitima.. Nikakve filozofije ne trebaju i nikakve preterane muke i pomeranja, sve je tu.. Ti mi daj svoje misljenje.. jako me zanima...
Jedino sto bihdodala je da mozes da pratis kretanje venere kroz Vagujer ti je natalno polje puno i to su neki dogadjaji koji brzo dodju i prodju a s obzirom da ona krece sa vrha 12-te kuce, da nisu nove spoznaje u pitanju, iznenadjenja, nesto sto je primenjivo i tebi licno..
Bravo, bravo vip.....jako te je lepo citati...Sve sto kazes ima smisla.
Zaista sam, nesto pre rodjendana imala neke peripetije oko papira...ali to se resilo u 5 do 12...ali bukvalno..Za rodjendan jesam bila medju prijateljima....a veruj mi, to naglasavam jer nije meni svojstveno. Obicno je logicno da si za svoj rodjendan sa drustvom ali ja sam od onih koji taj dan vole da provedu sa jednom , izabranom osobom, tako da to u mom slucaju nje bilo " logicno". Medjutim , da...u pravu si.
Reci mi samo, molim te, ovo sto si pomenula za Jupiter iz cetvrtog , koji gradi prvo kvadrat pa trigon sa SA, da li mi moze mozda doneti resenje stambenog pitanja ...odnosno vec godinama cekam na nesto sto moze a i ne mora biti....jedan moj kutak koji mi pripada, ali nikako da krene sa realizacijom. Da li mogu ocekivati da se stvari pokrenu sa "mrtve tacke" ....kada Jupiter udje u cetvrto ?
Sto se isprepadanosti tice, mozda delujem tako...ali samo drustvu sa ForumaJos mi niko nije rekao da sam "bojazljiva" u RL....i ako jesam, negde, duboko u sebi...mada ipak vise hrabra nego sto to nisam.
Da li neko moze da prokomentarise ovu natalnu kartu?Moju mamu interesuje prodaja stana i kupovina novog sl.god i materijalna situacija uopste!Solar nisam postavila jer ne znam kako to da uradim!Please ako moze necija mala pomoc!Hvala!http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&cid=evlfileVAbe6n-u1196009276&nhor=3&go.x=15&go.y=11&go=Go
ooo vip svaka cast na delanju...........![]()