SOLARNI POVRATAK

ima neko predstavu sta ce se zbivati u ovom solaru...Kamael priskaci u pomoc:confused:...jednim delom deluje solidno..juiter mars saturn uran medjusobno podrzavaju promene,poslom ili karijerom u sirem smislu.....e sad ovaj satrun sunce konjukcija odmaze..psihicki iscrpljuje..neptun kvadrat na njih...novac ili neke vrednosti dolaze u porodicu...borba za nezavisnost..mesec u vodoliji..promena sistema uverenja jupiter uran..jupiter pluton troskovi..venera jupiter preterivanja moze se ticati novca ili emocija...ne bi bilo pametno ulaganje para...
astro3lil.gif

Vidi je, pa ti naucila astrologiju :manikir: dobra si :)

Morao sam da ukucam podatke u moj program, secam se godisnje karte od prosle godine i konjukcije Sunca i Saturna a vidim da je opet.

Bolja godina za posao od ove, dobro je drugo polje, tu ti je Venera, daje zadovoljstvo u radu i solidne prihode. Malo nervoze zbog Marsa i neizvesnosti, ali generalno je povoljno. Posao je stabilan i bices zadovoljna.

Hvala ti ...analiza dusu dala...daj boze da bude ok kao sto kazes...imam brige prvo za pripravnicki...sa srednjom skolom....osecanja su mi ocaj blagi...ove godine sam radila van svoje struke..tu mi se svideo neki decko(mladji)patila za njim...to je ova venera na 29 stepenu...mali neki mangup..mars uran opozicja (to je on)...vise sam se bavila sobom i svojom psihom..imam jacu intuciju...ali imam strahova vezano za sve...saturn uran uran bi dao oslobadjanje onog bunta koji je vec prisutan u natalnom trecem(saturn uran konjukcija)na nekom lepsem nivou...

Svideo ti se. Jeste u pocetku obecavalo ali pomenuta opozicija nije dozvolila da veza bude na duze staze. Sta je tu je, zivot ide dalje.

Dok je Saturn bio retro (pre nego je usao u konjukciju) trebala si promeniti mesto stanovanja, lakse bi islo. Imas dobru intuiciju, Mesec na kraju znaka a u polju cetiri, isto polje gde je i Neptun koji je u Nadiru. Ali ti intuicija izazove i neprijatnosti, vidis i osetis i sto treba i sto ne treba.

Kada Venera predje Neptuna i nastavi prema horizontu osecanja se vracaju u ravnotezu. Nema jos puno :)

nije ni bila veza,a ja se vezala...:( radili zajedno....neka mu je srecan put...nisam se nikad osecala ovako lose.....progresivni mesec staje na natalnog marsa,tu je i tr neptun..nadam se da nece biti sve sam zanos i pucanje po osecanjima....bas sam nestrpljiva da vidim neke bolje dane...intuicija me ubija ponekad..javlja mi se sumnja da l ja to umisljam ...Hvala...pozz

Poslednja izmena:
I bolje sto nije bilo, teze bi pao prekid. Ne umisljas nego ti se sve skupilo, opterecen je sistem. Godina sto dolazi je bolja od trenutne, poklapa se i tranzit i solarni i direkcije, svi pokazuju bolje stanje.

:lol:
umalo da se udam te godine... ali srećom nisam. prediktivna ve egzaktno na so.
još uvek aktuelan aspekat, al nešto ne štima u toj priči, ne uklapa mi se u karakter.

ako može pomoć sa aktuelnim solarom?
mogu i sama ponešto da iznabadam, uglavnom kad se već desi, ali nisam objektivna... i naopako povezujem sebi.

ne znam ako ima ko da se odazove na temi da kaze s ta misli za ovaj solar...Kamael...znatizeljna sam i sumnjicaava ,a i musicava.... iscekujem put u inostranstvo i posao tamo i zivotnog partnera... pa da l je ovo taj solar...to bi bilo malo deprivmirajuce po saturn konjukciji merkur to naslucujem plus opozicija mesec...uran opozicija mars i to na osi sedma/ prva...neuskladjenost sa onim koji mi se pojavljuje..ili mnogo akcije i odnosi sa drugima koji su mi u fokusu ,a ja sam u nekom svom svetu (Uran)uspredsredjena na iznenadne promene,u mom svetu je sve savrseno nesavrseno,saturn i uran u trigonu daje mi stabilnost ..Uran .na samom kraju sedmog,odnosi sa drugima su mi u fokusu ,ali posto je skoro u osmom..pare su sledece u fokusu... dolaze sa vise strana ......i koliko god da nisam imala prosle godine toliko vise imam ove...
pozdrav i neka zivne tema...
gKSW5.gif

Poslednja izmena:
Odnosi sa drugima da, godina ce biti dinamicna po pitanju poznanstava i komunikacije, ali emotivna veza, bar ona ozbiljna mora da saceka sledecu. Bice desavanja na planu emocija i ove, ali ne treba da se vezes ako uopste budes gradila odnos, da se kasnije ne bi razocarala.

Dobro je za krace puteve i to na mesta na kojima nisi bila. Finansije relativno dobre, inostranstvo je moguce, najbolji period da se radi po tom pitanju je sredina godine.

Hvala puno...jesam u dinamicnom okruzenju,lakse se osecam posle saturnovog povratka,naucila sam dobru lekciju ,nedostaje mi prava ljubav...proslost me i dalje muci mada sad imam realnu sliku i nedam se zavarati...i meni licno ovaj solar deluje tuznjikavo... bar prvi kvartal...zelim ici i u zavicaj ,kako cu to izvesti pojma nemam...niti slobodnih dana niti godisnjeg odmora...a zelim i srediti preko rodbine posao u inost. i prethodno zavrsiti bar jedan tecaj nemackog...

Screenshot_2018-01-29-13-19-59-1.jpg

Gledala sam malo o ovome, ali idalje nisam sigurna u svoja proricanja. Valjala bi pomoć.
Vidim ovu solarnu veneru pri asc. Pa onda solarnog plutona (sedma) tu kod saturna (peta). Zanima me kakav on uticaj moze da donese... i onda ovamo gde solarni jupiter se s trecom priblizio natalnom plutonu... Ima i ovamo solarni MC sto gleda sedmu natalnu kucu. Pa AC solarni gađa MC i tu je venera. Obratila sam paznju na to... Pitam se da li ce doci neka normalna ljubav... Mada i nemam konkretna pitanja. Ako neko nađe za shodno, welcoming me is here. :)
Pozdrav

- - - - - - - - - -

I zapravo, ne bih da lupam gluposti, ali ako je solarni mars u osmoj i taj solarni jupiter pri plutonu natalnom u trećoj, koji je u opiziciji sa marsom, natalnim... je l to nešto loše? Tipa operacija...

Prilozi

• Screenshot_2018-01-29-13-19-59.jpg
    Screenshot_2018-01-29-13-19-59.jpg
    56,1 KB · Pregleda: 8
Poslednja izmena:
ne bih rekla operacija, ali nešto vezano za trudnoću, da.
sam natal ne podržava decu.

sa ve na asc opozit neptun... kao i natalu, opozicija. ovo jeste realno, natal podržava... neka ljubav. ali kakva sa neptunom? :p
pre će biti finasijski prosperitetna godina, sve obojeno nekim doškolivanjem ili inostranstvom.

muku mučim već duže vreme sa solarom, nepovezivo mi je, ako uklapam u natal sve je ok, ali kao priča za sebe, niđe veze.
a kad uklopim u natal, bože sačuvaj, što poželim, nađem.

Hvala puno...jesam u dinamicnom okruzenju,lakse se osecam posle saturnovog povratka,naucila sam dobru lekciju ,nedostaje mi prava ljubav...proslost me i dalje muci mada sad imam realnu sliku i nedam se zavarati...i meni licno ovaj solar deluje tuznjikavo... bar prvi kvartal...zelim ici i u zavicaj ,kako cu to izvesti pojma nemam...niti slobodnih dana niti godisnjeg odmora...a zelim i srediti preko rodbine posao u inost. i prethodno zavrsiti bar jedan tecaj nemackog...

Samo polako, deo po deo.

koliko se prica o solarnim kvartalima ,evo recimo prosle godinesvi su bili katastrofalni,a i godina bi ...ovaj prodje od rodjendana ,pa ukucam uporedni koji krece od marta...Kamael ako si za ovu vrstu gledanja natukni mi sta vidis:think::D...meni je ovo jad i beda...u sestom polju guzva...to bi bila neka dinamicna svakodnevnica,okruzenje sa dosta ljudi..kao sto rece...
to je ujedno i u fokusu jer je u prvom...a ascedent u neugodnom aspektu sa mesecom koji izlazi na nat asc u devici,manipulativne emocije..fuj...a natalni mesec u sol dvanaestom...kukavac ugrozen i introspektivan i potisnutih emocija ima da mi ubije svaku nadu da ce se pojaviti neko za mene a pri tome vlada solarnim petim...
mars na nat uranu,neki ekscentricnost ili eksplozivnost u poslu ili moje misli... ...jupiter na merkuru...saturn na nat neptunu...iskreno najvise mi se svidja ovaj uran na pragu mog osmog u solarnom drugom...njemu najvise verujem,najvece promene i najbrze su potekle uprvo od njega...
R25Ac.png

Poslednja izmena:
to je solarni kvartal..kad sunce dodje na isti stepen kao tvoje natalno samo sto se gleda prvi znak s kojim je tvoje sunce u kvadratu...to su u mom slucaju ribe...od juna ide drugi kvartal...u septembru treci...da l me sad razumes?

jeste...jaci aspekt...ovo nije provereno ,ali trebalo bi da ima neke veze...prvi solarni kvartal je u stvari solarni povratak za tu godinu...meni je to malo bez veze,ali uglavnom nemam predstavu sta kod mene radi pa se povedem za svacim ....

i zbunjuješ druge kad se povedeš kvadratom sunca na prvi znak što je preširok pojam sa sve vladarima i aspektima natalnim + solarnim... solar se ostvaruje u prvih par meseci, posle možeš da pratiš tranzite... ovo tvoje 12:4=ludilo mozga

Kada Sunce dodje na Sunce odradi se acendent i aspekti, to je solarni. Vazniji su aspekti Sunca, Mesec je isto bitan, on ce se osetiti u svakoj karti, i ako se ponavlja aspekt nebeskih tela iz zivotne - cesto deluju i u tranzitima.

Back