SOLARNI POVRATAK

moze sabiranje utisaka...evo jos malo pa i ovaj solar istekao...kojim cudom da me pogleda sreca do kraja solara ,ali sam skepticna veoma...sam solar je delovao nestvarno da bi krenulo nesto na dobro..malo malo pa kocnice i prepreke i licne i spoljne...sad pogotovo poslednja tri meseca...sa repovima proslosti i malo novca ,a mnogo cimanja ,zdravlje koje je naruseno ...i dalje postoji mogucnost odlaska u inostranstvo...ali cu ici samostalno,nece biti preko rodjaka...i nece biti ta zemlja..od kraja ove godine jupiter dolazi u moj znak ,ali pri tome kvari se situacija sa kvadratom na jupiter i mars natalno...uvek kod mene napeto..zahteva trud i povuci potegni princip...

Hvala puno. Kako vidim podeljenje su. Isto tako mi je bilo i u godini kad je doslo do prvog braka odnosno vanbracne zajednice. Evo solar iduci dali mislim ok?
Malo sam gledala i ako se ne razumijem najbolje cini mi se da ce saturn mi stabilizovati nesto. Jer mene ne kaci jupiter kao nesto novo? Jel ovo moguce da je neko s kim sam sad u tajnom odnosu duze vremena?

Hvala puno. Kako vidim podeljenje su. Isto tako mi je bilo i u godini kad je doslo do prvog braka odnosno vanbracne zajednice. Evo solar iduci dali mislim ok?
Malo sam gledala i ako se ne razumijem najbolje cini mi se da ce saturn mi stabilizovati nesto. Jer mene ne kaci jupiter kao nesto novo? Jel ovo moguce da je neko s kim sam sad u tajnom odnosu duze vremena?

Sa kim je brak, tj zajednica. Koji znak. Natal. Nesto.

Ne bas za ljubav jer nemam pojma ko je i sta je jer nemam kartu. To je kao da me pitas kakva ti je ljubavna veza s vazduhom :lol: dakle ne znam, nema karte, nema podataka.

Mogu ti reci da je najgore proslo u poslednjih 2 god. Sada ti ide nesto bolji period iako moze biti kriza s novcem.

Definitivno ce biti bolja godina, ali za tebe. Bitno je da se das u akciju i da verujes u sebe i svoje mogucnosti da uspes u necemu.

Nazalost, Saturn ti je u Strelcu na MC te si mogla da osetis izuzetnu potrebu da svoj uspeh prosiris nasiroko, ogromne, prevelike ambicije. Ali nije moglo sve da se ostvari po tvom planu. Ne treba da druge ljude oko sebe izbacujes zbog ambicija. Samo lagano kreni, sada ti je pitanje "ko ti je prijatelj, a ko nije", a moguce je da treba sada nesto jos da prostudiras iako ti deluje veoma kasno za takvo nesto. Sada je trenutak da pocnes ono sto smatras da NIKADA nisi mogla da ostvaris i osecaces potrebu da svoju ambiciju, iako u zastoju, nekako ostvaris kasnije.

Bitno je ucenje i ovo ti je period velikog ucenja koji pocinje od Decembra meseca. Imaces odlicne prilike da se prosiris u tom periodu, cak i malo na fizickom planu da se ulenjis zbog toga sto bi ti veoma smetalo. Cuvaj se frizidera nocu sledece godine.

Hehe. Dobro ti to za ljubav ???? ako sta pomaze on je vaga u horoskopu i nadredjeni mi je 9 godina stariji. Brez tacnog vremena rodjenja mislim da nema smisla da stavljam njegovu kartu. Al to je nesto sto se vuce sa njim al postoji neka kemija strast sa njim.
Da predhodne 2 su bile lose. Prijatelja sam dosta izbacila i bas trenutno vec neko vreme smanjen je krug prijatelja.
Au verujem da frizider bas volim nocu pa izgleda cu bas morati pripaziti :) i da kriza je sa novcem al valjda cu se izcupati ko uvjek mislim da sam sama najvise kriva jer novac uvjek odlazi od mene :)

astro_32gw_g_20191127.35705.172632.jpg

jel jos neko ovde vidi selidbu ili sam pobrkala loncice?

- - - - - - - - - -

astro_31gw_g_20191127.36211.140588.jpg

Hmmm, pa Saturn u 4. često o tome govori, a još ti je vladar 4. konjukcija vladar 11. (nemir, oslobođenje, distanca, i prijatelji, ili pak nešto što si oduvek želela, ispunjenje neke želje, ili zasluge)...

Ček da pogledam, nisi trebala da pišeš, jer usmeravaš misli... Ne mogu slobodno da razmišljam, već me vuče u tom pravcu... Pa sad ne znam onda koliko ću zbog toga moći da budem objektivna...

Kako se samo usudjujes da pitas konkretno o selidbi, mojne mi usmeravash misli, BRE! :hahaha:

:rotf:

nego da odgovorim na pitanje, postavicu pitanje - gde je potencijalna selidba i bitnije ko bi placao drugu lokaciju? Po tome gledaj, tj. njihovim planetama u tranzitu preko tvoje 4 u odnosu na 7. Ako ti odlucujes sama, onda odgovor vec imas - zelis, ali ne mozes (Saturn 4)

Poslednja izmena:
Ne, ne. Nisam nista planirala ja nego otvorila malo solar i pogledala.
Najvise mi lici na neko preseljenje pa reko da pitam.

- - - - - - - - - -

S'obzirom da su mi aktivne 3i4 solarna a tranzitiraju preko 4i5.
Jos Jupiter kod IC-a u Strelcu u sol3 preko natalne4

Moze da ti se pojavi sansa za tim u toku godine, ali realno preseljenje tek od sledece jer Jupiter mora preci iz Strelca u Jarca da bi ti povezao dve situacije. Mora da dodirne tvoje Sunce.

Posto su oba u vidu kolektivnog, to moze biti samo kolektivna odluka koja zahteva najmanje dvoje ljudi. Tako da ponovo tu ne mozes nikako sama. Tako da tebi licno to ne vidim u kontekstu natala/solara.

Generalno:
- Ako gledas dobijanje stana, onda posmatras 8 i 11 u odnosu na 5 i 2.

- Ako gledas svrhu preseljenja, tu dobijas osobinu preseljenja. Na primer student koji se seli ili ide na put nece imati naglasenu 4tu vec 9tu.

Dalje mozes da usitnis detalje preko planeta, polazis od drzave i grada. Drzava znak, grad znak. Lokacija i ono sto stan okruzuje. Brdo ili nisko. Prvi sprat ili sedmi.

Ako imamo Sunce i Uran naglaseni, moze da bude blizu nekog stadiona, aerodroma ili generalno nesto dalje od centra grada. Ako je simbolika grada naglasena, recimo za BG Skorpija, onda je blize centru, reci. Ako ubacimo Saturn, u pitanju je neka stara zgrada, ulice imaju veze sa Jarcevima, subotom, mozda Kalemegdanom. Ako imamo naglaseno Strelca, blizu su crkve, akademije i sl, nesto "studentsko".

Realne sanse za preseljenje kod devojaka u nasoj zemlji dolaze preko kuce VII, sto je prakticno uslovljeno brakom, tj. bracnim stanjem, ali ono ne mora da se ostvari da bi se manifestovalo. Najcesce preko VII u Strelcu, gde je odabir partnera drugog grada, takodje simbolicno u znaku Strelca, simbolicno zbog studiranja. Preseljenje u tom kontekstu ima jacinu po osnovi studiranja i odrzavace kucu VII aktivnom tokom studiranja.

U tom kontekstu, recimo, IV i tranziti preko IV ce donositi probleme u trenutnom prebivalistu, dok otac i majka ce se gledati preko Saturna. Mesec iskljucivo za kucu/stan/prebivaliste u kojoj je trenutno.

Mesec koji tranzitira preko znaka roditelja u tranzitu donose cesto optuzbe tipa "zaboravljena kuca i rod" :lol:

Mesec se vezuje za majku samo tokom povratka u originalni stan/kucu, ali sve preko toga je 10ka.

Moze da ti se pojavi sansa za tim u toku godine, ali realno preseljenje tek od sledece jer Jupiter mora preci iz Strelca u Jarca da bi ti povezao dve situacije. Mora da dodirne tvoje Sunce.

Posto su oba u vidu kolektivnog, to moze biti samo kolektivna odluka koja zahteva najmanje dvoje ljudi. Tako da ponovo tu ne mozes nikako sama. Tako da tebi licno to ne vidim u kontekstu natala/solara.

Generalno:
- Ako gledas dobijanje stana, onda posmatras 8 i 11 u odnosu na 5 i 2.

- Ako gledas svrhu preseljenja, tu dobijas osobinu preseljenja. Na primer student koji se seli ili ide na put nece imati naglasenu 4tu vec 9tu.

Dalje mozes da usitnis detalje preko planeta, polazis od drzave i grada. Drzava znak, grad znak. Lokacija i ono sto stan okruzuje. Brdo ili nisko. Prvi sprat ili sedmi.

Ako imamo Sunce i Uran naglaseni, moze da bude blizu nekog stadiona, aerodroma ili generalno nesto dalje od centra grada. Ako je simbolika grada naglasena, recimo za BG Skorpija, onda je blize centru, reci. Ako ubacimo Saturn, u pitanju je neka stara zgrada, ulice imaju veze sa Jarcevima, subotom, mozda Kalemegdanom. Ako imamo naglaseno Strelca, blizu su crkve, akademije i sl, nesto "studentsko".

Realne sanse za preseljenje kod devojaka u nasoj zemlji dolaze preko kuce VII, sto je prakticno uslovljeno brakom, tj. bracnim stanjem, ali ono ne mora da se ostvari da bi se manifestovalo. Najcesce preko VII u Strelcu, gde je odabir partnera drugog grada, takodje simbolicno u znaku Strelca, simbolicno zbog studiranja. Preseljenje u tom kontekstu ima jacinu po osnovi studiranja i odrzavace kucu VII aktivnom tokom studiranja.

U tom kontekstu, recimo, IV i tranziti preko IV ce donositi probleme u trenutnom prebivalistu, dok otac i majka ce se gledati preko Saturna. Mesec iskljucivo za kucu/stan/prebivaliste u kojoj je trenutno.

Mesec koji tranzitira preko znaka roditelja u tranzitu donose cesto optuzbe tipa "zaboravljena kuca i rod" :lol:

Mesec se vezuje za majku samo tokom povratka u originalni stan/kucu, ali sve preko toga je 10ka.

Ako kazes sledeca godina onda vrv mislis na solar 2020 jer ovaj sto je postavljen je 2019 i pocinje u Januaru.
Al dobro za taj 2020 znam sta si mi rekao :rumenko::mrgreen: Ipak Ceres egz na Mesecu u 8p :mrgreen:

Cula sam se i sa Djavolom :heart: i ona mi je rekla da ne vidi preseljenje vec samo dosta kretanja. Kapiram da to ima veze sa ovom tvojom recenicom
'Mesec koji tranzitira preko znaka roditelja u tranzitu donose cesto optuzbe tipa "zaboravljena kuca i rod" :mrgreen:

Back