Radana Matic
Početnik
- Poruka
- 45
Djavolja nevesta tvoje misljenje nisam trazila...ja metodu nisam izmislila,moze da se proveri da li radi ili ne....prijatno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno. Kako vidim podeljenje su. Isto tako mi je bilo i u godini kad je doslo do prvog braka odnosno vanbracne zajednice. Evo solar iduci dali mislim ok?
Malo sam gledala i ako se ne razumijem najbolje cini mi se da ce saturn mi stabilizovati nesto. Jer mene ne kaci jupiter kao nesto novo? Jel ovo moguce da je neko s kim sam sad u tajnom odnosu duze vremena?
![]()
Moze da ti se pojavi sansa za tim u toku godine, ali realno preseljenje tek od sledece jer Jupiter mora preci iz Strelca u Jarca da bi ti povezao dve situacije. Mora da dodirne tvoje Sunce.
Posto su oba u vidu kolektivnog, to moze biti samo kolektivna odluka koja zahteva najmanje dvoje ljudi. Tako da ponovo tu ne mozes nikako sama. Tako da tebi licno to ne vidim u kontekstu natala/solara.
Generalno:
- Ako gledas dobijanje stana, onda posmatras 8 i 11 u odnosu na 5 i 2.
- Ako gledas svrhu preseljenja, tu dobijas osobinu preseljenja. Na primer student koji se seli ili ide na put nece imati naglasenu 4tu vec 9tu.
Dalje mozes da usitnis detalje preko planeta, polazis od drzave i grada. Drzava znak, grad znak. Lokacija i ono sto stan okruzuje. Brdo ili nisko. Prvi sprat ili sedmi.
Ako imamo Sunce i Uran naglaseni, moze da bude blizu nekog stadiona, aerodroma ili generalno nesto dalje od centra grada. Ako je simbolika grada naglasena, recimo za BG Skorpija, onda je blize centru, reci. Ako ubacimo Saturn, u pitanju je neka stara zgrada, ulice imaju veze sa Jarcevima, subotom, mozda Kalemegdanom. Ako imamo naglaseno Strelca, blizu su crkve, akademije i sl, nesto "studentsko".
Realne sanse za preseljenje kod devojaka u nasoj zemlji dolaze preko kuce VII, sto je prakticno uslovljeno brakom, tj. bracnim stanjem, ali ono ne mora da se ostvari da bi se manifestovalo. Najcesce preko VII u Strelcu, gde je odabir partnera drugog grada, takodje simbolicno u znaku Strelca, simbolicno zbog studiranja. Preseljenje u tom kontekstu ima jacinu po osnovi studiranja i odrzavace kucu VII aktivnom tokom studiranja.
U tom kontekstu, recimo, IV i tranziti preko IV ce donositi probleme u trenutnom prebivalistu, dok otac i majka ce se gledati preko Saturna. Mesec iskljucivo za kucu/stan/prebivaliste u kojoj je trenutno.
Mesec koji tranzitira preko znaka roditelja u tranzitu donose cesto optuzbe tipa "zaboravljena kuca i rod"
Mesec se vezuje za majku samo tokom povratka u originalni stan/kucu, ali sve preko toga je 10ka.