SOLARNI POVRATAK

Dali mi neko moze pojasniti

U NATALU: 7 kuca u Devici vladar RMerkur u Jarcu u 11. kuci(Jarac) tu je i Sunce u Jarcu
U SOLARU:7 kuca u Jarcu vladar Saturn u Skorpiji u 5.kuci(Skorpija)

U solaru u 7.kuci je Merkur(Jarac) i Sunce(Jarac) koji u solaru imaju aspekt konjukcija i isto tako konjukcija prema natalni Merkur i Sunce.

Nadam se da nisam ovo haoticno uradila ne razumem se bas najbolje :-)..Hvala

pozdrav forumasima...ne bih mnogo sirila pricu..jednostavno me zanima da li neko strucan moze da mi potvrdi ili kaze suprotno od onog sto mislim za ovaj solar sto se sprema sl .godine...tu mi se ukazuje mnogo desavanja pa me zato zanimalo........
http://www.dodaj.rs/f/3C/mv/3sgDM4iW/astro31gw04ghhgvnn201411.gif

naglasena peta solarna,sunce kao vl. sol ascedenta takodje u petoj...umetnuta osa 3/9 natalna....a solarna 3/9 izlaze na asc/desc i plus to sto se desava inverzija cvorova u istim.....prejudiciram da se radi o intenzivnijoj komunikaciji ,studentskim obavezama,putovanjima.....vladar solarne pete je mars koji ce se naci tacno na nat meseu...pokret na planu posla -u sestom solarnom,intenzivnije emotivne reakcije u svakodnevnici...dodatno saturn u sekstilu deluje na mesec ,sto na natalni sto na solarni...

Poslednja izmena:
Nosis Saturna i Jupitera (90) u direkcijama, u solaru se ponavlja 90. Mesec solar opozicija Saturn, Mesec solar opozicija Merkur natal, Venera primar 90, Merkur primar 22° nula Venera solar, Venera vladar solar polja 4.

Hvala ovako je vec bolje:D....ponavljanje aspekta u vise metoda potvrdjuje dogadjanje...nesto ce okinuti....vidim da je ovaj saturn kvadrat jupiter kao i u natalu na nezgodnom mestu (pred kraj solarnog 4,natalno 2)(Jupiter pada u natalno 11,solarno 1)...pa sam pomisljala da se radi o mojim kocnicama,s obzirom da aspekt znaci nesklad izmedju mogucnosti i zelja.... onda na istom mestu natalni merkur ,solarni saturn,progresivna venera opozicija solarni mesec....:eek: za dir veneru ne vidim taj 90 na sta radi? i jos solarni saturn ce raditi 90 sa dir mesecom....(ako je sve ovo potvrda da ce se desiti nesto lose,onda se to odnosi na moju babu,posto boluje)dede i babe su nam predstavljene I i VII kucom...ova simbolika vezano za veneru i merkur kao vladara moje I ,mogu znaciti nju u teskom stanju( da ne kazem nesto gore)plus i aspekti.....

Poslednja izmena:
Hvala na pomoci...pokusavam biti optimisticna,ja sam sebi predvidjala ljubav za sledecu godinu(po numeroloskim pokazateljima to mi je sudbinska godina)....kako sam ga vise gledala tako sam se pokolebala...daj boze da nije neka muka meni ili mojima kuci...

Nema na cemu. Trzavica u kuci ce biti, svaki aspekt mora odraditi svoje (Mars Mesec) ali preguraces. Nova veza po zvezdama nece biti harmonicna, ono pravo dolazi 2017. Pozdrav

- smrt lovca
- cistaca skolskog dvorista
- predvidjanje majskih poplava
- prognoza u vezi klanja (Agroziv)
- prognoza dana kada ce doci vest o crnoj kutiji malezijskog aviona
- davanje stepena kada ce biti uhapsen direktor Laste Velibor Sovrovic
- otkrivanje senzitivnih tacki opstine Zvezdara sto je potkrepljeno primerima nesreca

http://forum.krstarica.com/showthread.php/20426-Znacenje-planeta-MERKUR?p=28161622#post28161622

Nadji astrologa na Balkanu koji je za manje od godinu dana dao tacnih prognoza koliko ih ima na ovom podforumu i cutacu

ne bih gnjavila ali samo malo mi treba necija asistencija ,ako gledam solare za naredne godine,u kom se moze videti zavrsetak studija...imam jos dosta ispita...2016/17 nije..po ovom sto vidim mogla bi se osetiti vrlo izolovano, u brigama, solarni povratak ,vrlo tezak pretpostavljam... ....2017/18 mozda,ovde zabrinjava merkur konjukcija saturn daje brige,oklevanja i to se desava u solarnom devetom i to nad nat Ic...
gledala sam direkcije,progresije...meni venera i merkur igraju ulogu jer vladaju devetom..kao i prvom.....

Poslednja izmena:
Odradio sam horoskop Djindjica. Na astrodienst stavili su univerzalno jer ne znaju tacno vreme. Ako nekog zanima vrati se AC da se poklopi solarni povratak 2012 sa Plutonom na granucem ekliptike i dobija se tacno vreme.

Back