SOLARNI POVRATAK

astro_31gw_01_ana_vidak_201538.85936.27772.gif

Postovani, da li bih mogli da mi protumacite mogucnost trudnoce u mom uporednom horoskopu natala i solara....bila bih vam jako zahvalna....Jako mi je bitno, a po mom nekom proucavanju nista mi se nesvidja saturn u 5 kuci.....pocetnik sam pa bas nisam sigurna sta znaci....hvala unapred puno

blizi se sledeci solar i konacno da malo ozivimo temu...koliko su mi sanse da se dobro osecam u ovj godini...mesec je u kardinalnom znaku nad prvom natalnom ....venera kao dispozitor takodje kardinalan i to praznom hodu....nesto ce se desavati sa emocijama...mars takodje kardinalan u prvom polju ,neugodnosti se desavaju od ovog aspekta mars uran,sukob sa ostalim svetom zbog sebe same...zategnuta situacija za posao....
astro31gw04ghhgvnn201510-1.gif

ko hoce da kaze nesto na ovu kartu samo nek izvoli....

Bitnije je gde je solarni ASC u odnosu na natal, i koliko je natalno naglašeno ono što solar ili odnos solara i natala govore.

Postavi kartE - natal + solar - jer sam solar ne može da se tumači.

@tema - već sam delimično odgovorila, sam solar ne govori mnogo, mora se kombinovati s natalom i ostalim tehnikama za predviđanje

Zašto? Pa i natalno ti je vladar ASC-a u 8., samo što pretpostavljam da nisi Marsa gledala kao vladara nego Plutona pa ti je to promaklo.

Solarni ASC je na natalnom vladaru - po nečemu bitna godina, lične promene, ne vidim solar da bih procenila bar otprilike koliko i zbog čega, šta je povod (ako su naglašeni uglovi - promene okolnosti, 10. - karijera, 4.- preseljenje na primer, i tako redom)

Au... Da, Plutona sam gledala

Upravo i ocekujem mnogo od godine, prilicno realno.

Nadam se da ce biti dobro!

Uplasila sam se tragedije neke, mada svakako izbegavam da razmisljam o tome.

Sada sam cak bas optimisticna :D

Videcu da skontam nekako koji uglovi su naglaseni

Vladar ASC-a u solaru je na natalnom Merkuru, on vlada 11. i 8. kućom pa su to polja koja su aktivirana. Vladar 1. kuće solara je u 12. kući a uglovi nisu naglašeni pa ne mislim da su za očekivati neke drastične promene ali je SO u 11 i uopšte naglašena pa s obzirom na to sve pretpostavljam da će u toj oblasti biti mnogo dešavanja ili malo ali bitnih. Ukratko :)

Prvo sto mi je proslo kroz glavu kada sam videla 8.i 11. je seks sa prijateljem :zcepanje:

Mozda to moze da bude i nekakvo drustveno priznanje vezano za karijeru, pa mozda i potpomognuto nekim poznanstvom, ne znam, ako ne gledamo kartu, takvo nesto je dosta realno. A ako gledamo kartu, nista drugo mi ne pada na pamet :D

Strasno sam nestrpljiva da vidim kako ce sve da se odvija.

Hvala! :zag:

Javicu kakvo je stanje :)

Sad se nesto razmisljam, mozda i bolje da ne znamo unapred, damo sve od sebe u svakom trenutku, pa makar to bilo i malo, samo da je maksimum. Budemo u miru sa sobom, i idemo dalje, uvek... Jooooj, uhvati me filozofija :zcepanje:

a, pa to je onda poklapanje natala i solara ... jako bitna godina :D kako i po čemu vidi se iz ostatka

isto važi i za poklapanje uglova, npr kad ASC pada na MC, IC, DSC ali je naravno najjače kad je poklapanje ASC-ova

Back